Bomba 23.Bölüm

23.Bölüme Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 7 77.8%
  • 9

Oy: 1 11.1%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 11.1%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9
Aslında ilk olarak öyleydi. Ama öyle yapsaydım olmazdı. Daha anlatacak bir çok şey var.

İlk sezon 28 bölüm olacak bir aksilik olmazsa...
Sonrasını ise artık zaman gösterecek. Bunun için ise diziye ilginizi esirgememeniz lazım... :)
sen yayınla, biz yorumumuzu yaparız :)

Yani 28 bolumde finalmi olcak :(
Benim dizimde 29 ağustosa denk geliyor 😱 😱 50. Bölümü
İlgi olması durumunda sezon finali yapıp yeniden 28 bölümlük (ya da daha az) yeni bir sezon da yapabilirim. Böylece toplam 56 bölüm olabilir. Ama dediğim gibi ilginin büyük olması lazım... :)

İlgi olması durumunda sezon finali yapıp yeniden 28 bölümlük (ya da daha az) yeni bir sezon da yapabilirim. Böylece toplam 56 bölüm olabilir. Ama dediğim gibi ilginin büyük olması lazım... :)
şuan ki ilgi yeterli mi senin için devam etmesi adına ?

Ilginin büyük olmasi derken cigdemin zoraki evliligi gibi 500 kisiyimi kastediyorsun yoksa bu dizi gibi 250 -300 kisiyimi ?
Ona gore konuyu üste cikartiriz :)

Ilginin büyük olmasi derken cigdemin zoraki evliligi gibi 500 kisiyimi kastediyorsun yoksa bu dizi gibi 250 -300 kisiyimi ?
Ona gore konuyu üste cikartiriz :)
300-350 olabilir, çok çok büyük olmasına gerek yok. Ama ilgi görmesi lazım ve öyle bir şey yapılabilirse çok sevinirim... :)

şuan ki ilgi yeterli mi senin için devam etmesi adına ?
Şimdilik iyi, ama kesin değil.
Biraz daha artması durumunda yapmam yüksek ihtimal ama... :)

300-350 olabilir, çok çok büyük olmasına gerek yok. Ama ilgi görmesi lazım ve öyle bir şey yapılabilirse çok sevinirim... :)
Ilk bolumlere az kisi bakti ama diger bölümlerde artmaz kolay kolay :(
Yapilabilir ama beni banlarlar sonra :kiki:

şu an forumun en çok takip edilen dizisi @cookies'in dizisi çiğdemin zoraki evliliği
Saolsunlar var olsunlar gizem vadikızı Yıldırım KayıpSehir melankolik monsion15 bide okumasada girip yorum yapan sokak sanati galiba yalnizca bnm dizimi takip ediyorlar bu çok iyi bisey :)

Şimdilik iyi, ama kesin değil.
Biraz daha artması durumunda yapmam yüksek ihtimal ama... :)
bence dizine gösterilen ilgi gayet iyi benim bu dizimde düşük başlamıştı ama zamanla daha çok kişi takip etmeye başladı :)

Ilk bolumlere az kisi bakti ama diger bölümlerde artmaz kolay kolay :(
Yapilabilir ama beni banlarlar sonra :kiki:
O zaman yapmazsın, banlanmanı istemem durduk yere. Kendime ait bir kitlem var işte. Bazılarını ne kadar etiketlesem de okumamakta ısrar ediyorlar... :(

O zaman yapmazsın, banlanmanı istemem durduk yere. Kendime ait bir kitlem var işte. Bazılarını ne kadar etiketlesem de okumamakta ısrar ediyorlar... :(
Evet oylelerini bende hiç sevmem mesela @Yiğitt benim senaryomu okumuyor diger senaryolari okuduğu halde ustelik rolu bile var ama @KayıpSehir kıtır kıtır kescek onu :kiki:
Dizi hakkinda konusursak banlamazlar :)

Evet oylelerini bende hiç sevmem mesela @Yiğitt benim senaryomu okumuyor diger senaryolari okuduğu halde ustelik rolu bile var ama @KayıpSehir kıtır kıtır kescek onu :kiki:
Dizi hakkinda konusursak banlamazlar :)
Ben de ilk bölümü okuduktan sonra diğerlerini de adeta zorla okuttum gibi. "Zorla" değil de, ısrarla diyelim. Sen, @kvp-medya ve diğer sadık takipçiler oldukça sırtım yere gelmez inşallah... :)

bence dizine gösterilen ilgi gayet iyi benim bu dizimde düşük başlamıştı ama zamanla daha çok kişi takip etmeye başladı :)
Teşekkürler, sizin gibi sadık takipçilerim oldukça sırtım yere gelmez... :)

Ben de ilk bölümü okuduktan sonra diğerlerini de adeta zorla okuttum gibi. "Zorla" değil de, ısrarla diyelim. Sen, @kvp-medya ve diğer sadık takipçiler oldukça sırtım yere gelmez inşallah... :)

Teşekkürler, sizin gibi sadık takipçilerim oldukça sırtım yere gelmez... :)

Gelmez tabi arkanda biz variz yayinla yayinlayabildigin kadar :)
Evet Yigit in bu huyunu sevmiyorum :(