26 Ekim 2014 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyazsoy bu dizi cizgiroman dan uyarlama olduğu için böyle
Diziye devam et bence ileride ilgini çekebilecek karakterler var
O Karavan sahibi yaşlı amcayi sevebilirisn oda senin gibi büyük bilgi sahibi :D
@destere
spoiler verelimmi @beyazsoy a :))

sonra o karavan sahibi yaşlı amca, grup lideri rick le evleniyor :))
zombilerde bu durum normal karşılanıyor :) karışık takılıyorlar :)

Hadi naz etme sende izle işte )))
Sevdin diziyide sırf bir eleştiri yapayım diye Yorum yapıyorsun )))
@destere
Bak elestirsem ilk bölümü eleştirdim başka da izlemezdim @destere ve @Forumdash a öyle yaptım)) amerikalılar daha uzun surede daha kısa yazdıkları için oyunculuk ve çekim daha kaliteli tabi bu dizide senaryo sacmaliklari da yok. Daha ne diyeyim. Her bolum başlarına ne gelecek diye izleyeyem ki başka şeyler olmalı. Türk filimleri koni genişliği bakımdan daha doyurucu . ben amerikan dizilerini sevmeme nedenin bu sorun olur sorun çözülür diğer bolum))

El bombasını ne ara kullanacak demiştim))) meğer sezon finaline saklamışlar))

başka bişeyi senin yakalaman lazımdı? benim dememle olmazki.. mesela karakterlerden biri dikkatini çeker onun başına acaba ne gelecek nasıl kurtulacak diye merak edeceksin ve devam edeceksin diziye :) ya da olayın gidişatı bölümde öyle bir yerde biterki bir sonraki bölüme geçmeyi canı gönülden istersin ? ee şimdi seni dizi sarmamış karakterlere uyum sağlamamışsın konuyuda merak etmiyorsun peki ben sana ne anlatayım ?? :)

başlatmak bizden devamı senden her bölüm için aman nolur devam et diyecek halimiz yok beğenirsen zaten bize sormazsın devam edersin :)

ama true da ise zorlayacağız seni başlayıp sonuna kadar gideceksin :)
aynen true dtective 2.sezona aynı zamanda başlıyoruz @beyazsoy

Yok ben ilk sezonunu izleme taraftarı değilim :X Neme lazım ekşiden filan yorumları okursun edersin :F

2.sezona başla sen, cafeciye diziyi tembih edersin bi gün öncesinden :X
Hicnbir diziyi izlerken ekşiden yorum okumuyordum aklıma kurt düşürdün simdi okuyacagim)))

son zamanların en çok abartılan dizisi.gelmiş geçmiş en iyi olduğunu iddia edenler var,o derece.birkaç felsefi konuşma,örneğini onlarca kere gördüğümüz hayattan ve hiçbir şeyden beklentisi kalmayan karizmatik ses tonlu polis falan görünce millet "oha ne güzel dizi lan" diyor herhalde.

hakkını yememek lazım dizide oyunculuk ve yönetmenlik çok iyi seviyede.diziden aklımda kalan en güzel şey 4.bölümün sonundaki o enfes sahne.ama polisiye olarak hakikaten kötü dizi.berbat finalinden sonra sinirle imdb'ye gidip 1 puanı yapıştırmıştım ama seviyesi en fazla 7 civarıdır,fazlası değil.

son zamanların en çok abartılan dizisi.gelmiş geçmiş en iyi olduğunu iddia edenler var,o derece.birkaç felsefi konuşma,örneğini onlarca kere gördüğümüz hayattan ve hiçbir şeyden beklentisi kalmayan karizmatik ses tonlu polis falan görünce millet "oha ne güzel dizi lan" diyor herhalde.

hakkını yememek lazım dizide oyunculuk ve yönetmenlik çok iyi seviyede.diziden aklımda kalan en güzel şey 4.bölümün sonundaki o enfes sahne.ama polisiye olarak hakikaten kötü dizi.berbat finalinden sonra sinirle imdb'ye gidip 1 puanı yapıştırmıştım ama seviyesi en fazla 7 civarıdır,fazlası değil.
adam sonunda isyanı çakmiş, senin gibi ilk bölümden bişey dememiş:X Ben de finale 7.5'dan 8 vermişim mesela:X Demekki final kimseyi mutlu etmemiş :X

Hala ısrarcıyım ben 2.sezonunu izlemen taraftarıyım. Hemen itiraz etme 4-5 ay var başlamasına:X