Psikolojik gerilimi severim ondan en mantiklis td genelde psikolojik gerilimler de illa dedektif katacak amarikalilar))) mecbur "ultra zeki" dedektifleri çekeceğiz)))ne yaptınız ne ettiniz kendi dediğinizi kabul ettirdiniz @destere ile![]()
Psikolojik gerilimi severim ondan en mantiklis td genelde psikolojik gerilimler de illa dedektif katacak amarikalilar))) mecbur "ultra zeki" dedektifleri çekeceğiz)))ne yaptınız ne ettiniz kendi dediğinizi kabul ettirdiniz @destere ile![]()
tmm beraber başlarız o zaman 😉Psikolojik gerilimi severim ondan en mantiklis td genelde psikolojik gerilimler de illa dedektif katacak amarikalilar))) mecbur "ultra zeki" dedektifleri çekeceğiz)))
Yarin bakarız da sen lys sınavların yokmuydu))tmm beraber başlarız o zaman 😉
vardıda çok az dizi izliyorum bunu araya sıkıştırabilirim sonuçta 40 dakikaYarin bakarız da sen lys sınavların yokmuydu))
İyi peki bakalımvardıda çok az dizi izliyorum bunu araya sıkıştırabilirim sonuçta 40 dakika![]()
@beyazsoy adamın dibisin yaİnternet kafede true dedectif yokmuş walking dead vardı. Bende @destere ve @Forumdash da hayır gelmez biri bir kıza takılır mükemmel dizi der digeri hala karadayi izliyor. Ben de bu kez @Harunnn60 un dediğini izleyeyim dedim))
Senaryo tekniği açıdan çok basarili bir dizi Lost'un başka bir versiyonu hayatta kalma güdüsü üzerine kurulmuş . İlk bölümdeki tank sahnesi başarılıydı tam olecegi zaman mantikli bir sekide kurtuldu. zencilerin anneleri ile baglari amerikan dizisinin ötesindeydi duyguyu iyi yakalamislar ilk bölüme sözüm yok İkinci bölüm tipik amerikan dizisi sorun var sorunu cozuyorlar bölüm kapanıyor. O sorun geride kalıyor.. Her bolum bir benzeri olacak hissi yaşatıyor. Şuan iki bölümü izledim pek izlesim yok. Zombilerin içine düşüp onlardan her bolum kurtulcaklar
sonuçta @beyazsoy a bir dizi izletebildik varsın dediğim olmasın
vazgeçmek yok aynen devamİnternet kafede true dedectif yokmuş walking dead vardı. Bende @destere ve @Forumdash da hayır gelmez biri bir kıza takılır mükemmel dizi der digeri hala karadayi izliyor. Ben de bu kez @Harunnn60 un dediğini izleyeyim dedim))
Senaryo tekniği açıdan çok basarili bir dizi Lost'un başka bir versiyonu hayatta kalma güdüsü üzerine kurulmuş . İlk bölümdeki tank sahnesi başarılıydı tam olecegi zaman mantikli bir sekide kurtuldu. zencilerin anneleri ile baglari amerikan dizisinin ötesindeydi duyguyu iyi yakalamislar ilk bölüme sözüm yok İkinci bölüm tipik amerikan dizisi sorun var sorunu cozuyorlar bölüm kapanıyor. O sorun geride kalıyor.. Her bolum bir benzeri olacak hissi yaşatıyor. Şuan iki bölümü izledim pek izlesim yok. Zombilerin içine düşüp onlardan her bolum kurtulcaklar
Yok boyle diyeceğini bildiğim için 3 ve 4 de izlrdim pek parlak değildi ilk bolum kalitesi gibi değil zomniler basıyor bunları bunlarda kaçıyor başka yerlere kaçıyorlar orada da buluyorlar yine kaçıyorlar orda da buluyorlar yine kaçıyorlar))) iste hep aynisonuçta @beyazsoy a bir dizi izletebildik varsın dediğim olmasınama yinede saanırım beyazsoy yan çizecek gibi devamını getirmeyecek gibi duruyor baksana ilk bölümü övmüş ikinci bölümde muhalaefet duyguları tekrar baskın çıkmış eleştirip rahatlamış
daha sonraki bölümlerde aynısıdır diyerekten tamamen işin içinden sıyrılmanın derdinde
![]()
bak 5 sezonu bir bölümde çözmüşsünYok boyle diyeceğini bildiğim için 3 ve 4 de izlrdim pek parlak değildi ilk bolum kalitesi gibi değil zomniler basıyor bunları bunlarda kaçıyor başka yerlere kaçıyorlar orada da buluyorlar yine kaçıyorlar orda da buluyorlar yine kaçıyorlar))) iste hep ayni
Dizide başka bir şey varsa söyle yada sonsuza dek sus))) yeter bu kadar amerikan dizi 4 bölüm bir günde))) ture false bana gore değil. Türk dizileri daha "kaliteli")))bak 5 sezonu bir bölümde çözmüşsünmadem öyle artık TWD yeterli senin için... true dizisine başlarsın rahat rahat
ama true yu tek bölümde çözdüm diyip bırakacaksan hiç başlama![]()
Ergen dizisi değil tabi vallahi 4 bölüm izledim hep kurtuluyirlar e arada zayiyat veriyorlar olacak o kadar)))@beyazsoy adamın dibisin ya))
Süpersin))
Zombilerden her bölüm kurtulamiyorlar sen izlemeye devam et ilk sezon 6 bölüm zaten beyazsoy devam et
Hem ergen dizisi değil bu lütfen))
başka bişeyi senin yakalaman lazımdı? benim dememle olmazki.. mesela karakterlerden biri dikkatini çeker onun başına acaba ne gelecek nasıl kurtulacak diye merak edeceksin ve devam edeceksin diziyeDizide başka bir şey varsa söyle yada sonsuza dek sus))) yeter bu kadar amerikan dizi 4 bölüm bir günde))) ture false bana gore değil. Türk dizileri daha "kaliteli")))
İste başları derde giriyor sonra kurtuluyorlar sonra başka yere gidiyorlar sonra yine başları derde giriyor... Başka birşey yok ki klasik amerikan dizisi sorun olur sorun çözülür diğer bölüme geçilir. Ha banana izletigin o dandik karlı dizi gibi dandik değil sorunlar mantıklı çözülüyor bir sonraki bolum için hep bir yem bırakılıyor izlediğim en iyi amerikan dizisi ama sonuçta " amerikan dişisi" işte)başka bişeyi senin yakalaman lazımdı? benim dememle olmazki.. mesela karakterlerden biri dikkatini çeker onun başına acaba ne gelecek nasıl kurtulacak diye merak edeceksin ve devam edeceksin diziyeya da olayın gidişatı bölümde öyle bir yerde biterki bir sonraki bölüme geçmeyi canı gönülden istersin ? ee şimdi seni dizi sarmamış karakterlere uyum sağlamamışsın konuyuda merak etmiyorsun peki ben sana ne anlatayım ??
başlatmak bizden devamı senden her bölüm için aman nolur devam et diyecek halimiz yok beğenirsen zaten bize sormazsın devam edersin
ama true da ise zorlayacağız seni başlayıp sonuna kadar gideceksin![]()
Beyazsoy tabi kurtulacak adamlarErgen dizisi değil tabi vallahi 4 bölüm izledim hep kurtuluyirlar e arada zayiyat veriyorlar olacak o kadar)))
2 bölümde anladık o kadarını))) tabi adamin hemen ailesini bulması pek türk isi oldu. Kadının durumu ezo gelin hikayesi adamın öldüğünü sanıp başkasıyla iş çevirir adamın ölmediği anlaşılır. Allahtan kardeşi degil )))Beyazsoy tabi kurtulacak adamlar
Senin mantığınla ilerlersekk dizide adam kalmaz@destere
Beyazsoy hem dizide yasak aşk var
bunlarıda sana izlettiren benimİste başları derde giriyor sonra kurtuluyorlar sonra başka yere gidiyorlar sonra yine başları derde giriyor... Başka birşey yok ki klasik amerikan dizisi sorun olur sorun çözülür diğer bölüme geçilir. Ha banana izletigin o dandik karlı dizi gibi dandik değil sorunlar mantıklı çözülüyor bir sonraki bolum için hep bir yem bırakılıyor izlediğim en iyi amerikan dizisi ama sonuçta " amerikan dişisi" işte)
Beyazsoy bu dizi cizgiroman dan uyarlama olduğu için böyle2 bölümde anladık o kadarını))) tabi adam hemen ailesini bulması pek türk isi oldu. Kadının durumu ezo gelin hikayesi adamın öldüğünü sanıp başkasıyla iş çevirir adamın ölmediği anlaşılır. Allahtan kardeşi degil )))
Yasli amcaları her diziye sokar amerikalılar illa yol gösterici biri koyacaklar.)))Beyazsoy bu dizi cizgiroman dan uyarlama olduğu için böyle
Diziye devam et bence ileride ilgini çekebilecek karakterler var
O Karavan sahibi yaşlı amcayi sevebilirisn oda senin gibi büyük bilgi sahibi
@destere