1x1. bölüm
dizi harika bir başlangıç yaptı
amerikanın kendi iç siyasetine yönelik eleştirilerin ağırlıkta olduğu bunun yanında bir çok karakterinde iyisiyle kötüsüyle karşımıza çıktığı bir bölümdü
@OzaN diyor ya destere politik bulmazsa izler diye
sorun politik olmasında değil vermek istedikleri herşeyi sanki ilk bölüme sığdırmışlar gibi aslında karakterlerden çok mesajlarıyla dikkat çekiyor dizi, bir yarım saat daha uzatsalarmış biraz daha ayrıntıya girselermiş rahatlıkla bir film çıkardı bu ilk bölümden hatta puan olarak ta rahatlıkla 9 puanlık film derdim ..
dizi olarak ise ben ne kadar ilk bölümü kaliteli bulsamda ikinci üçüncü bölümlerde veya diğer gelecek bölümlerde bana ne vaat ediyor kısmına baktığımda, ilk bölümde izlediklerim haricinde pekde farklı bir şey göreceğimi sanmıyorum tekrara düşeceğinden korkuyorum ?
çünkü ilk bölümü devam ettirmek için en büyük etkenlerden biri karakterlerin hikayesini merak etmek.. acaba bundan sonra ne olacak, ne olur, demek gerekiyor ? dizileri sinemadan ayıran şey konuların devamını merak etmektir, bu ilk bölümü çok sevmeme rağmen ikinci bölüme geçmek için bir istek uyanmadı bende
tahminen mackenzie ile will kavga dövüşte olsa dünyaya bakışları, biririne olan aşkları ve doğruyu ortaya çıkarma konusunda istekleri, aykırı yöntemleriyle bundan sonraki bölümlerdede kavğa dövüşte olsa bir şekilde başarılı sonuçlar alacaklardır ..
margaret in jim ile don arasında kalan aşk üçgeninide pek merak ettiğim söylenemez sonuçta mackenzie ile gelen jim sanki daha bir ön plana çıkacakmış gibi ...
tombiş kız margaret için
@OzaN MAD MEN deki peggy e benziyor demiş sıradan bir çalışan olarak başlayıp yükselecek miş gibi bir izlenim versede kız, peggy den ayrıldığı yönler var, margaret daha sıradan ve sıcakkanlı duruyor ,peggy ise daha soğuk ama daha özel ve asalet sahibi bir kişiliğe sahipmiş gibi duruyor
yani ben peggy den yanayım
dizinin dolu dolu zevkle izlendiği kısmında
@sürgünüm e katılıyorum, sadece biraz konuşma hızı ve temposu çok yüksek gibi duruyor, biraz yoruyor takip ederken onun haricinde problem yok ?
yani kısaca kaliteliydi farklıydı karakterler: will , mackenzie , jim, margaret, yaşlı charlie ve don başta olmak üzere harikaydılar mükemmeldiler
diziye (filme) puanım = 9
devamını izlemek konusunda ise kararsızım boş zamanım olursa belki ;