ABC Manhattan Love Story 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x3

İptal olmuşken bari kalan bölümleri de izleyim dedim. (İptal olmasa da izleyecektim gerçi. :D)

Bölümün ilk yarısı çok vasattı hatta yarıda kapacaktım ama iyi ki kapamamışım son kısımları baya iyiydi. Gay mi British mi muhabbeti iyiydi. :D

6/10

1x3

İptal olmuşken bari kalan bölümleri de izleyim dedim. (İptal olmasa da izleyecektim gerçi. :D)

Bölümün ilk yarısı çok vasattı hatta yarıda kapacaktım ama iyi ki kapamamışım son kısımları baya iyiydi. Gay mi British mi muhabbeti iyiydi. :D

6/10
bittiğini bilipte izlemek insanı duygusallaştırıyor ben 4. bölümü hala izlemeye kıyamıyorum :))

bittiğini bilipte izlemek insanı duygusallaştırıyor ben 4. bölümü hala izlemeye kıyamıyorum :))
Kalan bölümleri de çıkar ileride herhalde ama Türkçe altyazısı neredeyse imkansız olur. Belki İngilizce altyazısı bile çıkmaz.

Ben çıksa da izlemem herhalde 4 bölüm yeterli. :D

Kalan bölümleri de çıkar ileride herhalde ama Türkçe altyazısı neredeyse imkansız olur. Belki İngilizce altyazısı bile çıkmaz.

Ben çıksa da izlemem herhalde 4 bölüm yeterli. :D
diğer bölümlere ulaşamamda ? hazır 4. bölüm çıkmış onu bir kaç hafta öyle bekleyip sonra izleyeceğim:) dana nın yüzü hafızamdan silindikçe diziye bakıp anılarımı tazelerim :)

ne için kullanacağına bağlı :) tarlada güzelim kızı çifte koşacak halimiz yoktu işte? evin bir köşesine indirip seyredecektik :) hiçbirşeye yaramasa bile insana huzur verirdi :)
Ya iyiydi hoştu ama dizininde biraz iyi olması lazımdı ki o zaman kızı izlemekten zevk alasın :D Böyle diziyi bırakıp sadece kızı izliyoruz bişeye yaramıyor :D

1x4

Dizinin kendi standartlarında bir bölümdü yine. Birazcık daha iyi de olabilir diğerlerine göre. :)

Yine de dizi bence iptal olmayı haketti. Kalan bölümler yayınlansa da izlemem yüksek ihtimalle. :)

Dana'yı canlandıran Analeigh Tipton'la daha iyi projelerde karşılaşırız umarım. :)

6/10

1x4

Dizinin kendi standartlarında bir bölümdü yine. Birazcık daha iyi de olabilir diğerlerine göre. :)

Yine de dizi bence iptal olmayı haketti. Kalan bölümler yayınlansa da izlemem yüksek ihtimalle. :)

Dana'yı canlandıran Analeigh Tipton'la daha iyi projelerde karşılaşırız umarım. :)

6/10
Lucy'de vardı hatırladığım kadarıyla :D