tabi baktın dana gitti uçtu istesende artık gelmez en iyisimi istemezük düyelimBitmesi iyi oldu
Yok ya dizi kötüydü zatentabi baktın dana gitti uçtu istesende artık gelmez en iyisimi istemezük düyelim
diziden bahseden kim ? kız güzeldi kızYok ya dizi kötüydü zaten
bittiğini bilipte izlemek insanı duygusallaştırıyor ben 4. bölümü hala izlemeye kıyamıyorum )1x3
İptal olmuşken bari kalan bölümleri de izleyim dedim. (İptal olmasa da izleyecektim gerçi. )
Bölümün ilk yarısı çok vasattı hatta yarıda kapacaktım ama iyi ki kapamamışım son kısımları baya iyiydi. Gay mi British mi muhabbeti iyiydi.
6/10
Kalan bölümleri de çıkar ileride herhalde ama Türkçe altyazısı neredeyse imkansız olur. Belki İngilizce altyazısı bile çıkmaz.bittiğini bilipte izlemek insanı duygusallaştırıyor ben 4. bölümü hala izlemeye kıyamıyorum )
diğer bölümlere ulaşamamda ? hazır 4. bölüm çıkmış onu bir kaç hafta öyle bekleyip sonra izleyeceğim dana nın yüzü hafızamdan silindikçe diziye bakıp anılarımı tazelerimKalan bölümleri de çıkar ileride herhalde ama Türkçe altyazısı neredeyse imkansız olur. Belki İngilizce altyazısı bile çıkmaz.
Ben çıksa da izlemem herhalde 4 bölüm yeterli.
Kız güzeldi de, tek başına yetmiyordudiziden bahseden kim ? kız güzeldi kız
ne için kullanacağına bağlı tarlada güzelim kızı çifte koşacak halimiz yoktu işte? evin bir köşesine indirip seyredecektik hiçbirşeye yaramasa bile insana huzur verirdiKız güzeldi de, tek başına yetmiyordu
Ya iyiydi hoştu ama dizininde biraz iyi olması lazımdı ki o zaman kızı izlemekten zevk alasın Böyle diziyi bırakıp sadece kızı izliyoruz bişeye yaramıyorne için kullanacağına bağlı tarlada güzelim kızı çifte koşacak halimiz yoktu işte? evin bir köşesine indirip seyredecektik hiçbirşeye yaramasa bile insana huzur verirdi
Lucy'de vardı hatırladığım kadarıyla1x4
Dizinin kendi standartlarında bir bölümdü yine. Birazcık daha iyi de olabilir diğerlerine göre.
Yine de dizi bence iptal olmayı haketti. Kalan bölümler yayınlansa da izlemem yüksek ihtimalle.
Dana'yı canlandıran Analeigh Tipton'la daha iyi projelerde karşılaşırız umarım.
6/10
Varmış, baya popüler filmlerde oynamış aslında.Lucy'de vardı hatırladığım kadarıyla
Popüler filmlerde oynamış ama kendi popüler olamamış dahaVarmış, baya popüler filmlerde oynamış aslında.
Bu arada kariyerinin ilk performansını TBBT'de konuk olarak vermiş.