ABC How to Get Away With Murder 1. Sezon Yorumları

Nasıl sevmedin kadını anlamadım. Televizyondaki en karizma kadın karakterdir belki de. :):) Oyunculuğu zaten harika. :)

Konuyla bağlantılı belli ki devam edecek ama gereksiz bence. :):)
Bilmem ben kadının sahnelerinde dayanamamiştim :X Ağlaması bile çok sahteydi.

Nasıl sevmedin kadını anlamadım. Televizyondaki en karizma kadın karakterdir belki de. :):) Oyunculuğu zaten harika. :)

Atlıyorum gibi olacak da kadın ciddi itici bence. Tabi dev oynuyor söz söylenemez :)

Keating'in yürüyüşü çok değişik bir ayağı çukurda gibi.:F Ama tarzı çok fena.:D

hep diyorum @Forumdash ırkçı diye :F

Atlıyorum gibi olacak da kadın ciddi itici bence. Tabi dev oynuyor söz söylenemez :)
içim rahatladı bu mesajdan sonra:A

cats-vert.jpg

@OzaN @Forumdash @xemrexxx Diyeceklerim bu ka. 😵

1x5 i izledim:)
bu sefer @Forumdash ın parlağı yerine
laurel coştu :)) haftaya frank e verir bence
davayı onun sayesine kazandılar ya da düşürdüler :)) bu kızın geçmişinde aile sorunları var gibi öğrenicez yakında

rebeccacığım hem güzel hem akıllı maşallah:love1: @Çiğdem- çatla :A
duvar kağıdını hemen tanıdı :X sam den uzaklaşması iyi oldu :X öteki totoşla olsun bence daha iyi olur

annelise teze yine çok iyiydi :X işteki ile evdeki hali arası geçişler süper :X @destere bacak görmediği için anlamaz :X

bölüme pointim 8.5

1x4

Bu bölümde de diziyi sevemedim maalesef, daha fazla zorlamayacağım. Diziyi aslında konsept olarak beğeniyorum, oyunculuklar falan da gayet başarılı. (özellikle Viola Davis tabii ki) Fakat bana göre bir dizi değil herhalde ve sıkılarak devam etmek istemiyorum. :)

Yine de bıraktığım diziler arasında kalite açısından en izlenilebilirlerden biri olduğunu kabul ediyorum. Viola Davis'in ödüllerde adaylığını desteklerim. :) Bu bölümdeki makyaj sahnesi efsaneydi. :):)

Dizide merak ettiğim noktalar var ama maalesef bırakmak daha doğru şu aşamada. :)

Wes - Rebecca ilişkisini izlemek isterdim. Bitmek bilmeyen eşcinsel sahneler yerine bu ikiliye yoğunlaşsalar diziye daha olumlu bakardım belki. :)

6/10
imdb de en iyi olan bölümüne 6 vermişsin ilginç:XX

Orange'daki gardiyan değil mi @OzaN? HTGdasdasdas dizisinde de mi var:T: ilk bölüm görmüştüm gerçi, burda kalıcı olsun Orange'da tahammül edemiyorum :A

davayı onun sayesine kazandılar ya da düşürdüler :)) bu kızın geçmişinde aile sorunları var gibi öğrenicez yakında
Parlak verir diye bölümü heycanla beklemişssin belli :F

rebeccacığım hem güzel hem akıllı maşallah:love1: @Çiğdem- çatla :A
duvar kağıdını hemen tanıdı :X sam den uzaklaşması iyi oldu :X öteki totoşla olsun bence daha iyi olur

annelise teze yine çok iyiydi :X işteki ile evdeki hali arası geçişler süper :X @destere bacak görmediği için anlamaz :X

bölüme pointim 8.5

imdb de en iyi olan bölümüne 6 vermişsin ilginç:XX
bu hangi diziydi silindirik zencinin dizisimiydi ?
bunu hepten karıştırdım fazla dizi izlemenin zararları işte :))

Orange'daki gardiyan değil mi @OzaN? HTGdasdasdas dizisinde de mi var:T: ilk bölüm görmüştüm gerçi, burda kalıcı olsun Orange'da tahammül edemiyorum :A

Parlak verir diye bölümü heycanla beklemişssin belli :F
yok frankla laurel daha ateşli bir ikili hele laurel açılsa tam açılacak çok belli :A
fragmana da baktım haftaya annelise teyze sam i ziyareter gidiyi sam banyodan çıkmış şekilde kapiyi açiyi onlardan da bişi bekliyim artık :A

totoşluk yapıp her şeyi izlersen böyle olur :) azıık seçici ol misal çöp bacak portakalı bırak:)))

yok frankla laurel daha ateşli bir ikili hele laurel açılsa tam açılacak çok belli :A
fragmana da baktım haftaya annelise teyze sam i ziyareter gidiyi sam banyodan çıkmış şekilde kapiyi açiyi onlardan da bişi bekliyim artık :A

totoşluk yapıp her şeyi izlersen böyle olur :) azıık seçici ol misal çöp bacak portakalı bırak:)))
Desene dizi bayaa bayaa erotic bi dizi :F Hikayeyinin sinyallerini sana veriyorlar alt metni sen dizi bitince yazıyorsun hayallerinde :F

Bunu İzlicene TWD izlesene yorumunu göremedim zaar :T: @Çiğdem- 'le kapişmaktan mı yorum yazmayı unuttun:F