Iste bu yüzden dizi yavas yavas düşecek heyecan giderek azaliyor gereksiz sahne artiyor
Yine aynı Ebru öğrenecek mi diye bitti bu ne ya aynı şey bir ilerleme olmadı fragmanda bu sefer bir heyecan olmayacak diyecektim ki fragman ;
Ebru'nun çığlığı,haykırışı sayesinde yine heyecanlı olmuş ( heh şöyle Ebru'dan beklenmedik çıkışlar olunca daha da heyecanlı oluyor
İzleme o halde.Iste bu yüzden dizi yavas yavas düşecek heyecan giderek azaliyor gereksiz sahne artiyor
Izlerim ndn izlemiyim.İzleme o halde.
Dizinin yayın boyunca heyecan içinde olması imkansız ne bekliyorsun her dakika vurdu kırdı mı yapsınlar beklentin ne?Izlerim ndn izlemiyim.
Gecen yıl karagulu izlerken ileri alamiyordum aşırı heyecanliydi ama bu yıl o heyecan yok 40 dkde bitiyor dizi
Gecen sezonki gibi olsa kafiDizinin yayın boyunca heyecan içinde olması imkansız ne bekliyorsun her dakika vurdu kırdı mı yapsınlar beklentin ne?
İşi bilmiyorlar bir kaç bölüm Ebru 'yu bağırtsınlar fragmanlarda [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] ile saç başa girsinler sen gör o zaman reytingleriIste bu yüzden dizi yavas yavas düşecek heyecan giderek azaliyor gereksiz sahne artiyor
56 bölüm olmuş dizi geçen sezonu bekleyemezsin artık. Çoğu olaylar olup bitti yeni olaylar başlıyor şuan.Gecen sezonki gibi olsa kafi
Saç başa girmelerine gerek yok. Hikaye zaten çok sağlam her türlü 10 reyting alıyor şuan. Ama bu sezon bitse fena olmaz gibiİşi bilmiyorlar bir kaç bölüm Ebru 'yu bağırtsınlar fragmanlarda [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] ile saç başa girsinler sen gör o zaman reytingleri
Bir de şöyle Fırat ve komutanın kızı olarak iki güzel kız koysunlar...
Ovvvv süper olurİşi bilmiyorlar bir kaç bölüm Ebru 'yu bağırtsınlar fragmanlarda [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] ile saç başa girsinler sen gör o zaman reytingleri
Bir de şöyle Fırat ve komutanın kızı olarak iki güzel kız koysunlar...
Yeni olaylar eskilerini aratiyor cevremdeki karagul izleyenler medcezire geciyor56 bölüm olmuş dizi geçen sezonu bekleyemezsin artık. Çoğu olaylar olup bitti yeni olaylar başlıyor şuan.
Özcan olsa ne olacak yaniŞu Şükrü Avşar'ın cimriliği beni öldürüyor. Parayı basıp Özcan'ı dizide tutacaktı.
Niye canım + heyecan olur.Mesela Ada bir kaç sofra örtüsü çeksin aksiyon olsa kötümü olur. Bencede bu sezon bitirilebilir konu kitlendi resmen dikkat çekici birşey de yapmıyorlar dediğim gibi komutan+ Fırat'ın kızları girebilir ondan sonra Kadriye Ana'cık röportaj vermişti daha benim 2 çocuğum daha var diyordu ama tık yok yeni olaylar şart...56 bölüm olmuş dizi geçen sezonu bekleyemezsin artık. Çoğu olaylar olup bitti yeni olaylar başlıyor şuan.
Saç başa girmelerine gerek yok. Hikaye zaten çok sağlam her türlü 10 reyting alıyor şuan. Ama bu sezon bitse fena olmaz gibi
50 bölüm onun ölümü işlendi o CD falan adam ortaya çıktı hop birkaç bölümde öldü dizinin akışı açısından daha iyi olurdu.Özcan olsa ne olacak yani
Revan gibi kabak tadı veriyorsun artık sende.50 bölüm onun ölümü işlendi o CD falan adam ortaya çıktı hop birkaç bölümde öldü dizinin akışı açısından daha iyi olurdu.
Hem Özcan dalgalı denizlere alışkın diğerlerine göre daha iyi uçurumdan atlayabilirdi. 😉
Tamam daha demiycem. Üst paragraf hakkında ne düşünüyorsun?Revan gibi kabak tadı veriyorsun artık sende.
Yani onun için söyleyebileceğim pek bir şey yok. Yani kalsaydı iyi olurdu ama yeni diziye geçtiği için bir şey diyemiyorum. Kalsa olayın seyri daha iyi olabilirdi.Tamam daha demiycem. Üst paragraf hakkında ne düşünüyorsun?
Özcan adam boş durmuyor. Cuma günü Karagül 'de öldü 3 gün sonra salı günü Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde dirildiŞu Şükrü Avşar'ın cimriliği beni öldürüyor. Parayı basıp Özcan'ı dizide tutacaktı.