NOW Karagül - Dizi Yorumları

İnternetin azizliğine uğradığım için bu hafta izleyemedim gece ya da en geç yarın izlerim. :)

10519640_525772290891483_5861609940700261938_n.jpg

Yine aynı Ebru öğrenecek mi diye bitti bu ne ya aynı şey bir ilerleme olmadı fragmanda bu sefer bir heyecan olmayacak diyecektim ki fragman ;
Ebru'nun çığlığı,haykırışı sayesinde yine heyecanlı olmuş ( heh şöyle Ebru'dan beklenmedik çıkışlar olunca daha da heyecanlı oluyor :)

Son düzenleme:
10519640_525772290891483_5861609940700261938_n.jpg

Yine aynı Ebru öğrenecek mi diye bitti bu ne ya aynı şey bir ilerleme olmadı fragmanda bu sefer bir heyecan olmayacak diyecektim ki fragman ;
Ebru'nun çığlığı,haykırışı sayesinde yine heyecanlı olmuş ( heh şöyle Ebru'dan beklenmedik çıkışlar olunca daha da heyecanlı oluyor :)

Iste bu yüzden dizi yavas yavas düşecek heyecan giderek azaliyor gereksiz sahne artiyor :( :(

Iste bu yüzden dizi yavas yavas düşecek heyecan giderek azaliyor gereksiz sahne artiyor :( :(
İşi bilmiyorlar bir kaç bölüm Ebru 'yu bağırtsınlar fragmanlarda [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] ile saç başa girsinler sen gör o zaman reytingleri :D

Bir de şöyle Fırat ve komutanın kızı olarak iki güzel kız koysunlar...

Gecen sezonki gibi olsa kafi :)
56 bölüm olmuş dizi geçen sezonu bekleyemezsin artık. Çoğu olaylar olup bitti yeni olaylar başlıyor şuan. :)

İşi bilmiyorlar bir kaç bölüm Ebru 'yu bağırtsınlar fragmanlarda [HASHTAG]#deyzemgizi[/HASHTAG] ile saç başa girsinler sen gör o zaman reytingleri :D

Saç başa girmelerine gerek yok. Hikaye zaten çok sağlam her türlü 10 reyting alıyor şuan. :) Ama bu sezon bitse fena olmaz gibi :)

Ovvvv süper olur :Z :Z :Z
56 bölüm olmuş dizi geçen sezonu bekleyemezsin artık. Çoğu olaylar olup bitti yeni olaylar başlıyor şuan. :)
Yeni olaylar eskilerini aratiyor cevremdeki karagul izleyenler medcezire geciyor :(
Of of bi doğru düzgün murati kullanamadilar adam öldü gitti :(
Dizi guzel ama yinede :bhr:

Şu Şükrü Avşar'ın cimriliği beni öldürüyor. :F Parayı basıp Özcan'ı dizide tutacaktı. :X

Saç başa girmelerine gerek yok. Hikaye zaten çok sağlam her türlü 10 reyting alıyor şuan. :) Ama bu sezon bitse fena olmaz gibi :)
Niye canım + heyecan olur.Mesela Ada bir kaç sofra örtüsü çeksin aksiyon olsa kötümü olur. Bencede bu sezon bitirilebilir konu kitlendi resmen dikkat çekici birşey de yapmıyorlar dediğim gibi komutan+ Fırat'ın kızları girebilir ondan sonra Kadriye Ana'cık röportaj vermişti daha benim 2 çocuğum daha var diyordu ama tık yok yeni olaylar şart...
Şükrü Avşar bu reytinglerle devam etsin 10 yıl daha uzatmaya çalışır :)

50 bölüm onun ölümü işlendi o CD falan adam ortaya çıktı hop birkaç bölümde öldü dizinin akışı açısından daha iyi olurdu. :X

Hem Özcan dalgalı denizlere alışkın diğerlerine göre daha iyi uçurumdan atlayabilirdi. 😉
Revan gibi kabak tadı veriyorsun artık sende.