Kazanmak zorAyol doktorlar tıpı bitirene kadar cani çıkıyor ama yinede fazla çalışıyorlar
@Çiğdem- keske rehber hocasi olaydin kizz hem para alirdin hem bos bos dolasirdin 😉
Kazanmak zorAyol doktorlar tıpı bitirene kadar cani çıkıyor ama yinede fazla çalışıyorlar
@Çiğdem- keske rehber hocasi olaydin kizz hem para alirdin hem bos bos dolasirdin 😉
Tipik bir akraba sözü derki, komşunun kızı tıp kazanmış, sen hala..Bu bölümü de kazanmak her Yiğidin harcı değil ama
Evt sabırlı bir insanım arkadaşlarım hep söyliyor bunu , Birde aile de herkes öğretmen![]()
İyiymiş ahhh ÖĞRETMENLİKBu bölümü de kazanmak her Yiğidin harcı değil ama
Evt sabırlı bir insanım arkadaşlarım hep söyliyor bunu , Birde aile de herkes öğretmen![]()
Evt zorRehberlik hocasinimi 😱
Ben sınıf öğretmenliği istiyorumTipik bir akraba sözü derki, komşunun kızı tıp kazanmış, sen hala..![]()
Aynen bende o aşk var işteİyiymiş ahhh ÖĞRETMENLİKAŞKI OLACAK İNSANDA
![]()
Ogretmen olma doktor ol sonra uzmanlik docentlik derken profosorluğe kadar yukselirsin 😉Evt zor![]()
Ben sınıf öğretmenliği istiyorum
Aynen bende o aşk var işteinş kazanırım da bölümü
![]()
Doktor olmak istesem doktorluk la ilgili konu açarım dimi ? Hem doktorluk için kendinden birseyler feda etmen gerekOgretmen olma doktor ol sonra uzmanlik docentlik derken profosorluğe kadar yukselirsin 😉
Sakin olDoktor olmak istesem doktorluk la ilgili konu açarım dimi ? Hem doktorluk için kendinden birseyler feda etmen gerek
Her yiğidin harcı dediğin için yazdım, tüm mesajı bozdun. Ben gidiyorum.Evt zor
Ben sınıf öğretmenliği istiyorum
Aynen bende o aşk var işteinş kazanırım da bölümü
![]()
Sakinim zatenSakin ol![]()
Dur dur gitme hepsi sınav stresi yüzündenHer yiğidin harcı dediğin için yazdım, tüm mesajı bozdun. Ben gidiyorum.![]()
Sakin degilsinSakinim zaten
Dur dur gitme hepsi sınav stresi yüzünden![]()
Evt çikolata iyi geliyorSakin degilsin![]()
git bi çikolata falan ye sakinles oyle gel 😉
Ahh ahh tadelle olcakti yaninda sicak cikolata onun yanindada tutkuEvt çikolata iyi geliyor![]()
Sen şimdiden çalış benceAhh ahh tadelle olcakti yaninda sicak cikolata onun yanindada tutku![]()
canım istedi
![]()
Olmuyor lo 11. Sinif konulari biraz ağır geldi ygsye calisamiyorum o yüzdenSen şimdiden çalış bence![]()
1 1 . sınıf basit yaOlmuyor lo 11. Sinif konulari biraz ağır geldi ygsye calisamiyorum o yüzden![]()
Fizik basınç konusu o ne oyle anam be1 1 . sınıf basit yaneresi zor geldi benim en rahat olduğum zamandı yani Gecen yıl 😉
Sen sayısal mısın ? Olabilir o zmanFizik basınç konusu o ne oyle anam be![]()