Evet sayisalim esit ağırlikta kafama göre meslek bulamam diye düşündüm ve sayisal oldumSen sayısal mısın ? Olabilir o zman
Ben eşit ağırlık o yüzden rahattim ))
Evet sayisalim esit ağırlikta kafama göre meslek bulamam diye düşündüm ve sayisal oldumSen sayısal mısın ? Olabilir o zman
Ben eşit ağırlık o yüzden rahattim ))
Bence eşit ağırlık geçEvet sayisalim esit ağırlikta kafama göre meslek bulamam diye düşündüm ve sayisal oldum
bence çok harika şeyler yatıyor tm nin altındaBence eşit ağırlık geç
Aynen hakimda hayırlı olsun birde Türkçe Öğretmenliği hakkında ne düşünüyorsun ts 2 den alıyor , sizin üniversite de Açmış hattaHakkında hayırlısı olsun en azından erkenden araştırıyorsun bende o da yoktu
bence çok harika şeyler yatıyor tm nin altında
Türkçe öğretmenliği bence çok iyi en azından atamalarda sıkıntı yaşamazsın çok ama genede iş kpss ye bakar ne kadar atmada olsa puan önemli tabi ama Türkçe öğrt. diğerlerine oranla avantajlı kaldıki atanamasan bile kolay kolay ücretli öğrt. yaparsın Bizim ünide mi açmış onu bilmiyordumAynen hakimda hayırlı olsun birde Türkçe Öğretmenliği hakkında ne düşünüyorsun ts 2 den alıyor , sizin üniversite de Açmış hatta
Evt @cookies tm geç
Evt türkçe öğretmenliği aklımda onu da yazarımTürkçe öğretmenliği bence çok iyi en azından atamalarda sıkıntı yaşamazsın çok ama genede iş kpss ye bakar ne kadar atmada olsa puan önemli tabi ama Türkçe öğrt. diğerlerine oranla avantajlı kaldıki atanamasan bile kolay kolay ücretli öğrt. yaparsın Bizim ünide mi açmış onu bilmiyordum
Ben 2 ünide okuyorum biri çaıktan biri normal ist ünide işletme açıtkan 4 yıllık medipolda sağlık yönetimi 4 yıllık birde çift anadal yaparsam 😛 tam olur ,o zaten açıktı ist üni deEvt türkçe öğretmenliği aklımda onu da yazarım
Evy istanbul uni , biliyor musun
Keşke senin yerinde olsam.Ben 2 ünide okuyorum biri çaıktan biri normal ist ünide işletme açıtkan 4 yıllık medipolda sağlık yönetimi 4 yıllık birde çift anadal yaparsam 😛 tam olur ,o zaten açıktı ist üni de
hahahah benim rehberlik ettiğim öğrencilerde ciddi piskolojik sorunlar olusurdu ama benceAyol doktorlar tıpı bitirene kadar cani çıkıyor ama yinede fazla çalışıyorlar
@Çiğdem- keske rehber hocasi olaydin kizz hem para alirdin hem bos bos dolasirdin 😉
Allah herkese nasip etsin ama hiçte zor değil hayalim pdr idi ama olmadı kısmet değilmiş diyorum senin içinse seçimini iyi yap ve hayırlı olanın çıkmasını bekleKeşke senin yerinde olsam.
Bende türkçe öğretmenlik için sadece İstanbul düşüyorum oda yıldız teknik uni sınıf öğretmenliği içim Doğu hariç her yer olabilir
Aynen umarım güzel bir bölüm tuttururumAllah herkese nasip etsin ama hiçte zor değil hayalim pdr idi ama olmadı kısmet değilmiş diyorum senin içinse seçimini iyi yap ve hayırlı olanın çıkmasını bekle
bencede doğu hariç heryer olabilir,hele ki doğu şu günler karışıkken kimsenin seçeceğini zannetmem
Yıldız Teknik Üniversitesi de çok güzel ya bizede cok yakın umarım orası olurİnşallah
Dilerim dilediğin yer olur yalnız sıkı bir çalışmaya başlaman lazım 🙂Yıldız Teknik Üniversitesi de çok güzel ya bizede cok yakın umarım orası olur
En azindan oturdugun yerden para alirdinhahahah benim rehberlik ettiğim öğrencilerde ciddi piskolojik sorunlar olusurdu ama bence
Benim kuzenim oturduğu yerden para alıyor çok rahat is vallaEn azindan oturdugun yerden para alirdin