Kazanmak zorAyol doktorlar tıpı bitirene kadar cani çıkıyor ama yinede fazla çalışıyorlar
@Çiğdem- keske rehber hocasi olaydin kizz hem para alirdin hem bos bos dolasirdin 😉
Kazanmak zorAyol doktorlar tıpı bitirene kadar cani çıkıyor ama yinede fazla çalışıyorlar
@Çiğdem- keske rehber hocasi olaydin kizz hem para alirdin hem bos bos dolasirdin 😉
Tipik bir akraba sözü derki, komşunun kızı tıp kazanmış, sen hala..Bu bölümü de kazanmak her Yiğidin harcı değil ama
Evt sabırlı bir insanım arkadaşlarım hep söyliyor bunu , Birde aile de herkes öğretmen
İyiymiş ahhh ÖĞRETMENLİK AŞKI OLACAK İNSANDABu bölümü de kazanmak her Yiğidin harcı değil ama
Evt sabırlı bir insanım arkadaşlarım hep söyliyor bunu , Birde aile de herkes öğretmen
Evt zorRehberlik hocasinimi 😱
Ben sınıf öğretmenliği istiyorumTipik bir akraba sözü derki, komşunun kızı tıp kazanmış, sen hala..
Aynen bende o aşk var işte inş kazanırım da bölümüİyiymiş ahhh ÖĞRETMENLİK AŞKI OLACAK İNSANDA
Ogretmen olma doktor ol sonra uzmanlik docentlik derken profosorluğe kadar yukselirsin 😉Evt zor
Ben sınıf öğretmenliği istiyorum
Aynen bende o aşk var işte inş kazanırım da bölümü
Doktor olmak istesem doktorluk la ilgili konu açarım dimi ? Hem doktorluk için kendinden birseyler feda etmen gerekOgretmen olma doktor ol sonra uzmanlik docentlik derken profosorluğe kadar yukselirsin 😉
Sakin olDoktor olmak istesem doktorluk la ilgili konu açarım dimi ? Hem doktorluk için kendinden birseyler feda etmen gerek
Her yiğidin harcı dediğin için yazdım, tüm mesajı bozdun. Ben gidiyorum.Evt zor
Ben sınıf öğretmenliği istiyorum
Aynen bende o aşk var işte inş kazanırım da bölümü
Sakinim zatenSakin ol
Dur dur gitme hepsi sınav stresi yüzündenHer yiğidin harcı dediğin için yazdım, tüm mesajı bozdun. Ben gidiyorum.
Sakin degilsin git bi çikolata falan ye sakinles oyle gel 😉Sakinim zaten
Dur dur gitme hepsi sınav stresi yüzünden
Evt çikolata iyi geliyorSakin degilsin git bi çikolata falan ye sakinles oyle gel 😉
Ahh ahh tadelle olcakti yaninda sicak cikolata onun yanindada tutku canım istediEvt çikolata iyi geliyor
Sen şimdiden çalış benceAhh ahh tadelle olcakti yaninda sicak cikolata onun yanindada tutku canım istedi
Olmuyor lo 11. Sinif konulari biraz ağır geldi ygsye calisamiyorum o yüzdenSen şimdiden çalış bence
1 1 . sınıf basit ya neresi zor geldi benim en rahat olduğum zamandı yani Gecen yıl 😉Olmuyor lo 11. Sinif konulari biraz ağır geldi ygsye calisamiyorum o yüzden
Fizik basınç konusu o ne oyle anam be1 1 . sınıf basit ya neresi zor geldi benim en rahat olduğum zamandı yani Gecen yıl 😉
Sen sayısal mısın ? Olabilir o zmanFizik basınç konusu o ne oyle anam be