FF Sorgu Odası-Hafta 47-Sorgudaki İsim: ozgur2113

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ozgur2113 şu anda canın ne yapmak istiyor :A

Alkol kullandinmi ?
Uyuşturucu kullandinmi ?
Dindarmisin ?
Nerde yasiyosun ?
Sigara kullandinmi ?

Daha ilk günden konunun bu kadar ilgi görmesini neye bağlıyorsun? Bu kadar ilgi göreceğini düşünüyor muydun? Bu kadar ilginin çok tanınmamanla ilgisi var mı?
Açıkçası bu kadar ilgiyi beklemiyordum gerçekten. Evet kendimi çok tanıtmadığım için böyle ama zaten amacım da herkese kendimi tanıtmaktı. :)

Hoşgeldin Karadayıcı kardeşim. :D

İlk soru: benim hakkımda ne düşünüyorsun?

İkinci soru: niye Karadayı? :)

Şuan canım tatil yapmak istiyor okuldan çok sıkıldım. :A
Alkol kullanmadım. :D
Aşırı dindar degilm ama inancım var. :D
Diyarbkır'da yaşıyorum.
Sigara kullanmadım nefret ederim. :D

Sorsaydın. :T:
Şaka yaptım. :(

En sevdiğin 5 gençlik dizisi? (Bitmiş olabilir.:A)

Hoşgeldin Karadayıcı kardeşim. :D

İlk soru: benim hakkımda ne düşünüyorsun?

İkinci soru: niye Karadayı? :)
Hoşbulduk abi. :D

Abi sen bu forumdaki en saygılı, en sakin kişilerden birisin. Örnek aldığım bir moderatörsün. :D Çok iyi birisin. Yaptığın araştırmalar ve etkinlikleri çok başarılı buluyorum. Karadayı ortak noktamız. :D Aslında Ezel de var ama bitti. :D Böyle işte. :D

Karadayı'yı izleme sebebim Kenan, Çetin Tekindor, Bergüzar ve Ay Yapım faktörü. Kaliteli bir iş çıkacağından emindim. Ve öyle de oldu. Dönem dizisi olması bize o zamanlarda olup da şimdi olmayan birçok duyguyu hatırlattı. Yer yer eleştirdiğim kısımlar da olsa Karadayı her şeyiyle son zamanların en kaliteli dizilerindendir.
Şaka yaptım. :(

En sevdiğin 5 gençlik dizisi? (Bitmiş olabilir.:A)
Biliyordum. :F

Hayat Bilgisi :A
Çakıl Taşları
Arka Sıradakiler
Bir Aşk Hikayesi
Sana Bir Sır Vereceğim :D

Abi sen bu forumdaki en saygılı, en sakin kişilerden birisin. Örnek aldığım bir moderatörsün. :D Çok iyi birisin. Yaptığın araştırmalar ve etkinlikleri çok başarılı buluyorum. Karadayı ortak noktamız. :D Aslında Ezel de var ama bitti. :D Böyle işte. :D

Karadayı'yı izleme sebebim Kenan, Çetin Tekindor, Bergüzar ve Ay Yapım faktörü. Kaliteli bir iş çıkacağından emindim. Ve öyle de oldu. Dönem dizisi olması bize o zamanlarda olup da şimdi olmayan birçok duyguyu hatırlattı. Yer yer eleştirdiğim kısımlar da olsa Karadayı her şeyiyle son zamanların en kaliteli dizilerindendir.

Çakıl Taşları
Arka Sıradakiler
Bir Aşk Hikayesi
:oley:

En sevdiğin 5 sit-com? :) (Bitmiş, yabancı da olabilir)

Çakıl Taşları
Arka Sıradakiler
Bir Aşk Hikayesi
Eyvallah kardeşim. Sende bu forumun değerlerindensin. :)

Şirket kursaydın ne üzerine kurardın?

Atacan isimli moderatörün ağır total olmasıyla ilgili düşüncelerini alabilir miyim? Sence bu ağır totallikten bir gün ölebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...