Bunu Karagül izleyen biri mi söylüyor.Atacan isimli moderatörün ağır total olmasıyla ilgili düşüncelerini alabilir miyim? Sence bu ağır totallikten bir gün ölebilir mi?
Elem kederin çok meşhur.Bhnd ?![]()
Bunu Karagül izleyen biri mi söylüyor.Atacan isimli moderatörün ağır total olmasıyla ilgili düşüncelerini alabilir miyim? Sence bu ağır totallikten bir gün ölebilir mi?
Elem kederin çok meşhur.Bhnd ?![]()
Sana soruma soruyla cevap veresin diye soru sormadımBunu Karagül izleyen biri mi söylüyor.Atacan çok ağır total değil aslında.
Hem bir gün herkes ağır total olacak.
Elem kederin çok meşhur.Öbgzk sevginle tanıyorum seni.
Herhangi bir sıkıntımız olmadı seninle iyi bir arkadaşsın.
Emre'yle atışmalarınız çok guzel oluyor iyi oluyor o meluna.
![]()
Kot kafalı total miSana soruma soruyla cevap veresin diye soru sormadımİşte kot kafalı totallerin hazin sonu sende onlar gibisin.
Gidiyor ağır total KM izliyor.
Hadi len ben totalim ama kot kafalılar sen, emre, atacan, bully vs kişiler.Kot kafalı total miBu laf bana seni hatırlatıyor.
Ayrıca KM ağır total değil.
![]()
nasıl bari emre melununun hakkından geliyomuyum ?Bunu Karagül izleyen biri mi söylüyor.Atacan çok ağır total değil aslında.
Hem bir gün herkes ağır total olacak.
Elem kederin çok meşhur.Öbgzk sevginle tanıyorum seni.
Herhangi bir sıkıntımız olmadı seninle iyi bir arkadaşsın.
Emre'yle atışmalarınız çok guzel oluyor iyi oluyor o meluna.
![]()
Karagül Total 9 Ab 6.Hadi len ben totalim ama kot kafalılar sen, emre, atacan, bully vs kişiler.KM Total 9 AB 6
![]()
Hoşbulduk.Odaya Hoşgeldin ilk sorum benim hakkındaki düşüncelerin
Yaptığın en büyük çılgınlık?
Geliyorsun.nasıl bari emre melununun hakkından geliyomuyum ?![]()
Sinir oluyordum ama artık takmıyorum.@xemrexxx ile karadayıya güzel bi şekilde elem nidaları yazdığımızda, içinden neler geçiriyosun bizim hakkımızda ?![]()
Daha yeni eve geldim oturuyorum bir şeyler yiyorum.Napıyon Özgur...
Bana böyle sorularla gelin.yaşın kaç ?
boyun/kilon ?
ten rengin/ göz rengin ?
lise / üniv ?
nerde yaşıyosun ?
xemrexx, mrt, bully , denizz, sokak sanati , çiğden , yiğitt , harunn, hayret bi şey üyelerinin sevmediğin tek 1 özellikleri ?bulamadım demek yok
Hobilerin nedir ?
forumda hiç hoşlanmadığın tek bi isim ?
şu ana kadarki izlediğin en iyi 4 dizi ?
Kalın işaretli kısım baya bi iyiymiş.Bana böyle sorularla gelin.
17 yaşındayım
1.80, kilom 67
Esmerim, gözlerim kahverengi.
Lise.
Diyarbakır'da yaşıyorum.
Bu nasıl bir soru.
Hobilerim: sinema ve tiyatroyu çok severim.Çok izlerim ve oynarım.
Müzik en büyük tutkularımdan biri, öykü şiir bir şeyler yazıyorum.
Böyle
İsim vermeyeyim en iyisi.
En iyi 4 dizi: Ezel, Suskunlar, Karadayı ve Menekşe ile Halil.![]()
Okulda her sene bir oyun çıkarıyoruz kendi aramızda.Kalın işaretli kısım baya bi iyiymiş.bende bi ara bi şeyler karalıyodum ama derslerin yoğunuğundan öyle kaldılar.
tiyatro iyiymiş. genellikle hangi oyunları oynarsın? yani hangi isimlerin oyunlarını ?
yalnız o sorunun cevabını almadan şurdan şuraya gitmem![]()
bulamadım şıkkının olmadığını yazmıştım amaOkulda her sene bir oyun çıkarıyoruz kendi aramızda.Ünlü oyunları fazla oynayamıyoruz.
O sorunun cevabı yok.![]()
Bulamadım demiyorum yok diyorum.bulamadım şıkkının olmadığını yazmıştım ama![]()
Töre oyunu en iyi tiyatro oyunlarından biri bence. Bendeniz de oynamıştım o oyunda. 😎Kalın işaretli kısım baya bi iyiymiş.bende bi ara bi şeyler karalıyodum ama derslerin yoğunuğundan öyle kaldılar.
tiyatro iyiymiş. genellikle hangi oyunları oynarsın? yani hangi isimlerin oyunlarını ?
yalnız o sorunun cevabını almadan şurdan şuraya gitmem![]()
aaa hiç duymadım ? yazanı kim ve genel hikayesi nedir atacan bey ?Töre oyunu en iyi tiyatro oyunlarından biri bence. Bendeniz de oynamıştım o oyunda. 😎
Aynı kapıya çıkıyor; cevap yok , kapısına yaniBulamadım demiyorum yok diyorum.![]()
Final oyunumdu. Gerçekten duymadın mı her yıl oynanıyor bu oyun. Turgut Özakman'ın.caz müzik severmisin ?
hangi mesleği düşünüyosun ?
giyim tarzın nasıl ?
arkdaşlık kuracağın kişilerde aradağın 4 özellik ?
para hayatının hangi önem sırasında ?
hangi tarz filmleri izlersin ?
en sevdiğin 4 şair 4 yazar (türk) ?
en sevdiğin 5 roman / şirr kitabı ?
hadi bakalım
aaa hiç duymadım ? yazanı kim ve genel hikayesi nedir atacan bey ?![]()
Özakmanınmış bir de 😱 gerçekten durmadım ama zihnimde, eğer görürsem övgün üzerine kesin giderim. en son kenter sahnesinde gözlerimi kaparım vazifemi yaparım'a gitmiştim. fena değildi..Final oyunumdu. Gerçekten duymadın mı her yıl oynanıyor bu oyun. Turgut Özakman'ın.Töre hikayesi işte sonu çok hüzünlü bitiyor eğer şuan oynanıyorsa muhakkak gitmelisin.
![]()