FF Sorgu Odası-Hafta 47-Sorgudaki İsim: ozgur2113

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atacan isimli moderatörün ağır total olmasıyla ilgili düşüncelerini alabilir miyim? Sence bu ağır totallikten bir gün ölebilir mi?
Bunu Karagül izleyen biri mi söylüyor. :A Atacan çok ağır total değil aslında. :A Hem bir gün herkes ağır total olacak. :A
Elem kederin çok meşhur. :F Öbgzk sevginle tanıyorum seni. :D Herhangi bir sıkıntımız olmadı seninle iyi bir arkadaşsın. :D Emre'yle atışmalarınız çok guzel oluyor iyi oluyor o meluna. :A

Bunu Karagül izleyen biri mi söylüyor. :A Atacan çok ağır total değil aslında. :A Hem bir gün herkes ağır total olacak. :A

Elem kederin çok meşhur. :F Öbgzk sevginle tanıyorum seni. :D Herhangi bir sıkıntımız olmadı seninle iyi bir arkadaşsın. :D Emre'yle atışmalarınız çok guzel oluyor iyi oluyor o meluna. :A
Sana soruma soruyla cevap veresin diye soru sormadım :D İşte kot kafalı totallerin hazin sonu sende onlar gibisin. :A Gidiyor ağır total KM izliyor.

Sana soruma soruyla cevap veresin diye soru sormadım :D İşte kot kafalı totallerin hazin sonu sende onlar gibisin. :A Gidiyor ağır total KM izliyor.
Kot kafalı total mi :D Bu laf bana seni hatırlatıyor. :A Ayrıca KM ağır total değil. :A

Odaya Hoşgeldin ilk sorum benim hakkındaki düşüncelerin

Yaptığın en büyük çılgınlık?

nasıl bari emre melununun hakkından geliyomuyum ? :A

Hadi len ben totalim ama kot kafalılar sen, emre, atacan, bully vs kişiler. :A KM Total 9 AB 6 :A
Karagül Total 9 Ab 6. :A son haftaki oranlar. :A

Odaya Hoşgeldin ilk sorum benim hakkındaki düşüncelerin

Yaptığın en büyük çılgınlık?
Hoşbulduk. :D En büyük ortak noktamız [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG]. :D Gördüğüm kadarıyla çok iyi bir arkadaşsın. :D Ayrıca Galip Derviş'çisin o da iyi dizi. :D Tartışmaya falan girdiğini de görmedim gayet iyi birisin. :D

nasıl bari emre melununun hakkından geliyomuyum ? :A
Geliyorsun. :A Oh oluyor o totoşa. :A @xemrexxx Sizin My ve Öbgzk atışmalarınızı izlemek çok güzel. :A

@xemrexxx ile karadayıya güzel bi şekilde elem nidaları yazdığımızda, içinden neler geçiriyosun bizim hakkımızda ? :A

yaşın kaç ?

boyun/kilon ?

ten rengin/ göz rengin ?

lise / üniv ?

nerde yaşıyosun ?

xemrexx, mrt, bully , denizz, sokak sanati , çiğden , yiğitt , harunn, hayret bi şey üyelerinin sevmediğin tek 1 özellikleri ? :A bulamadım demek yok :A

Hobilerin nedir ?

forumda hiç hoşlanmadığın tek bi isim ?

şu ana kadarki izlediğin en iyi 4 dizi ?

yaşın kaç ?

boyun/kilon ?

ten rengin/ göz rengin ?

lise / üniv ?

nerde yaşıyosun ?

xemrexx, mrt, bully , denizz, sokak sanati , çiğden , yiğitt , harunn, hayret bi şey üyelerinin sevmediğin tek 1 özellikleri ? :A bulamadım demek yok :A

Hobilerin nedir ?

forumda hiç hoşlanmadığın tek bi isim ?

şu ana kadarki izlediğin en iyi 4 dizi ?
Bana böyle sorularla gelin. :D

17 yaşındayım :D

1.80, kilom 67

Esmerim, gözlerim kahverengi. :D

Lise. :D

Diyarbakır'da yaşıyorum. :D

Bu nasıl bir soru. :(

Hobilerim: sinema ve tiyatroyu çok severim. :D Çok izlerim ve oynarım. :D Müzik en büyük tutkularımdan biri, öykü şiir bir şeyler yazıyorum. :D Böyle :D

İsim vermeyeyim en iyisi. :D

En iyi 4 dizi: Ezel, Suskunlar, Karadayı ve Menekşe ile Halil. :A

Bana böyle sorularla gelin. :D

17 yaşındayım :D

1.80, kilom 67

Esmerim, gözlerim kahverengi. :D

Lise. :D

Diyarbakır'da yaşıyorum. :D

Bu nasıl bir soru. :(

Hobilerim: sinema ve tiyatroyu çok severim. :D Çok izlerim ve oynarım. :D Müzik en büyük tutkularımdan biri, öykü şiir bir şeyler yazıyorum. :D Böyle :D

İsim vermeyeyim en iyisi. :D

En iyi 4 dizi: Ezel, Suskunlar, Karadayı ve Menekşe ile Halil. :A
Kalın işaretli kısım baya bi iyiymiş. :d bende bi ara bi şeyler karalıyodum ama derslerin yoğunuğundan öyle kaldılar. :( tiyatro iyiymiş. genellikle hangi oyunları oynarsın? yani hangi isimlerin oyunlarını ? :d

yalnız o sorunun cevabını almadan şurdan şuraya gitmem :A

Kalın işaretli kısım baya bi iyiymiş. :D bende bi ara bi şeyler karalıyodum ama derslerin yoğunuğundan öyle kaldılar. :( tiyatro iyiymiş. genellikle hangi oyunları oynarsın? yani hangi isimlerin oyunlarını ? :D

Okulda her sene bir oyun çıkarıyoruz kendi aramızda. :D Ünlü oyunları fazla oynayamıyoruz. :D

O sorunun cevabı yok. :F

Kalın işaretli kısım baya bi iyiymiş. :d bende bi ara bi şeyler karalıyodum ama derslerin yoğunuğundan öyle kaldılar. :( tiyatro iyiymiş. genellikle hangi oyunları oynarsın? yani hangi isimlerin oyunlarını ? :d

Töre oyunu en iyi tiyatro oyunlarından biri bence. Bendeniz de oynamıştım o oyunda. 😎

caz müzik severmisin ?

hangi mesleği düşünüyosun ?

giyim tarzın nasıl ?

arkdaşlık kuracağın kişilerde aradağın 4 özellik ?

para hayatının hangi önem sırasında ?

hangi tarz filmleri izlersin ?

en sevdiğin 4 şair 4 yazar (türk) ?

en sevdiğin 5 roman / şirr kitabı ?

hadi bakalım :A

Töre oyunu en iyi tiyatro oyunlarından biri bence. Bendeniz de oynamıştım o oyunda. 😎
aaa hiç duymadım ? yazanı kim ve genel hikayesi nedir atacan bey ? :D

Bulamadım demiyorum yok diyorum. :A
Aynı kapıya çıkıyor; cevap yok , kapısına yani :A

caz müzik severmisin ?

hangi mesleği düşünüyosun ?

giyim tarzın nasıl ?

arkdaşlık kuracağın kişilerde aradağın 4 özellik ?

para hayatının hangi önem sırasında ?

hangi tarz filmleri izlersin ?

en sevdiğin 4 şair 4 yazar (türk) ?

en sevdiğin 5 roman / şirr kitabı ?

hadi bakalım :A

aaa hiç duymadım ? yazanı kim ve genel hikayesi nedir atacan bey ? :D
Final oyunumdu. Gerçekten duymadın mı her yıl oynanıyor bu oyun. Turgut Özakman'ın. :D Töre hikayesi işte sonu çok hüzünlü bitiyor eğer şuan oynanıyorsa muhakkak gitmelisin. :)

Final oyunumdu. Gerçekten duymadın mı her yıl oynanıyor bu oyun. Turgut Özakman'ın. :D Töre hikayesi işte sonu çok hüzünlü bitiyor eğer şuan oynanıyorsa muhakkak gitmelisin. :)
Özakmanınmış bir de 😱 gerçekten durmadım ama zihnimde, eğer görürsem övgün üzerine kesin giderim. en son kenter sahnesinde gözlerimi kaparım vazifemi yaparım'a gitmiştim. fena değildi.. :)

sence ülkemizde nerdyese her kurumun özelleştirilmesi doğru mu ?

en sevdiğin araba markası ?

saat denince hangi marka aklına geliyor ?

tv sekötürü hangi önlemlerle toparlanır ? :d

en sevdiğin 4 yabancı ses ?:d

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...