Güzel tabi fotoğraflarını gördüm ve guzel dedim.Sinir etme onu oklavasıyla gelir sana.
![]()
duydunmu emreeee almışsındır cevabını sanırımsence @Çiğdem- güzel mi![]()
İyi birisin cookies senaryolarını okuyordum başarılı birisin ama bazı yorumlarını abartılı buluyorum.@ozgur2113 bnm hakkimda ne düşünüyorsun![]()
Fittnes yaptım evet ama çok az.Fitness yaptın mı hiç? Vücudunda en sevdiğin yer neresi?
Hayvanlarla aran nasıldır? En son ne zaman bir hayvanı besledin?
Çocukken annene en çok sorduğun soru neydi?
Banyoda ne kadar vakit geçirirsin?Özelin dibine vurdum iyice.
![]()
1.80 boyunda, 67 kiloyum. Kara kaş kara gözüm var.Bana kendini tarif etsene? Fotonu da koyabilirsin?
Soy adını seviyor musun?
Facebook'un var mı? Ya da Twitter'ın?
Evrim teorisine inanır mısın?
Aynen öyle Çiko bşver sen bu totoşu.duydunmu emreeee almışsındır cevabını sanırım
özgürün annesinin adı çiğdemmiş oyüzden beni desteklicektir yanlış kişiye sordun yanı![]()
Ortadaki sensin herhalde?1.80 boyunda, 67 kiloyum. Kara kaş kara gözüm var.Esmerim.
Hafiften göbeğim var.
Soy adımı seviyorum ama kimse bilmiyor burada. Soyadım AKBAY.
Facebook ve twitter kullaniyorum.
Evrime inanıyorum.![]()
2 günde bir yıkanırım.
Mobilim hiçbirşey görünmüyor.Ortadaki sensin herhalde?![]()
3 günde bir de oluyor.2 gunde birmi ben haftada bir yikanirim hatta hatta 3 hafta aradan sonra yikandigimda olmustur
@ozgur2113
@destere ve @Çiğdem- aşkını destekliyormusun![]()
Face'ne baktım işte, profil resimindeki ortadaki delüganlı sen misin?Mobilim hiçbirşey görünmüyor.
3 günde bir de oluyor.Senin durum da iyiymiş.
Tabiki destekliyorum.Destere ve Çiko çok yakışıyorlar.
![]()
Evet o benim.Face'ne baktım işte, profil resimindeki ortadaki delüganlı sen misin?![]()
17 yaşındayım. Kimseyle öpüşmedim, 2 sevgilim oldu.@ozgur2113 son 3 sorum kac yasindasin , kac kisiyle öpüştün kac sevgilin oldu 😉
Baktım tabii meraklıyımdır biraz.Evet o benim.bakmışsın hemen.
17 yaşındayım. Kimseyle öpüşmedim, 2 sevgilim oldu.
Bu arada istediğin kadar soru sor.![]()
Makarna ve salata.