Kurtlar Vadisi Pusu 234. Bölüm Yorumları

yalnız bu hafta reytinglerde fazla artış olmasada share oranlarımız bu hafta daha da yükselmiş

Dun izlemeye söz verdim yine olmadı dayanamadım uyuya kalmissim)) senaryo hala oturmamış sanırım o kadar çok karakter girmiş ki bunları nasıl organize edilecek ilginç. @takas gecen hafta ekip oluştu demiş ama polatin babası oldu o ekipten kimse yoktu. Ekip öyle oluşmaz memati olsa polati yalniz bırakır miydi.

vadi ekibini tebrik etmek lazım bu kadar ayrılıklara zorluklara rağmen hala dimdik ayaktayız, bu bölüm aksiyon daha düşük olmasına rağmen aynı oranlarda hatta biraz da artırarak yolumuza devam ediyoruz haftaya daha da iyi olacaktır

Vadi beklediği gibi yükselmiş ama kil payi cif rakami kacirmis. tns deneklerinde olum radarı var anında o diziye geçiyor)))

biz 10 falan alamayız arkadaş kimse beklemesin :D

haftayada 9.90 alırız 10 beklemeyin umudum kalmadı artık :D koskoca vadi 4-5 haftadır 1 rtg artamıyosa diyecek bişey yok

agalar kaplumbağa hızındada olsa bir artış söz konusu 🙂

adamlar yemin etmiş vadiye 10 vermemeye :D
bakın görün haftayada 10 alamayız hem maçta var yine 9 larda bi oran alırız

oranlar gayet güzel bu sene bu böyle devam edecek biz zevk almaya bakalım oranlar tahminime yakın çıktı 🙂

Bence gayet iyi oranlar almışız evet çift haneli sayıları bulamasakta aldığımız reytingler çok iyi durumda. Total ve abc süper durumda sadece ab grubunda sıkıntı var ama orda da açık ara yapmışız.

kurtlar vadisi pusu bu haftada ara vermezse üst üste 6 hafta olacak oda vadi için baya bir gelişme demek; 🙂