AMC The Walking Dead 5. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5x1

Böyle bir sezon baslangicini kim bekleyebilirdi tek kelime ile mükemmeldi, uzun süredir bir dizide böyle dolu dolu bir bölüm izlemedim. Izlerken arada bi ne kadar kaldi diye dakikaya baktim cabuk bitmesin diye :)

Ilk bölümlerde esi tarafindan siddet gören ev hanimi Carol simdilerde sanki CIA ajani gibi yaptiklarina bak hele sen :D Terminustaki sapiklarin insan eti yediginden süphelenmistim zaten. Yeni bölüm fragmaninin sonunda reyizler reyizi Morgani görmek gelecek bölümler icinde heyecanlandirdi :D

10/10
Seni kendime benzettim [emoji5] [emoji5]

S05B01 izledim

Harikaydı harikaydı harikaydı:X Bu harikalar bölüme değil karakterleri özlediğim içindi:X Her ne kadar aksiyonu bol olsa da benim de pek beğendiğim söylenemez. Aksiyon var ama hatalı aksiyondu:X O hata olmasa zaten aksiyon olmayacakti bölümde:F

O hata;
Carol'a helal olsun diyorum.Koskoca sığnaği helak etti tek başina:F Havai fişek midir nedir artık bilemedim, isabet etmesi özellikle havaya doğru tutup isabet etmesi saçmaydı. Direkt düz atsaydı amenna derdim :X Rüzgar hesabını filan nasıl yaptı kadın? Açıyı nasıl ayarladı bla bla bla:X Neyse patlama sahnesi TV dizisine göre muazzamdı o kesin :X

En güzel sahne tabiki Rick reyiz Judith'i görüp koştugu sahneydi. Karakterler öyle aileden biri oldu ki artık onlarla üzülüyoruz, ağlıyoruz:( Judith'in kafasını koparmaya çalişan adam sanki Gleen'in kardeşiydi:F O sahnede gerçekten bebeği ağlattılar ya pes diyorum :T: İşte dizinin gerçekliğide bu olsa gerek:)

Bölüme genel puanım 8/10 Rick reyizli son sahne için 8.5/10

Bölümü izledim resmen dehşet vericiydi ve yıkılıyordu. Geçen sezonun havasını ilk bölümden defhetmişler ve çok şahane bir bölüm hazırlamışlar.

Öncelikle Yönetmen değiştimi bilmiyorum ama bu bölüm beni baya çekti. Çok başarılı sahneler gördüm ben.

Carol karakteri efsane olmaya doğru gidiyor. Zaten geçen sezonda en beğendiğim bölüme imza atmıştı kendisi o günden beri gözüme girdi ben baya seviyorum Carol'ı. Zaten Rick'inde ağırlığını hissettik iyice çekti beni dizi.:Z
O bomba sahnesi dehşetti Carol'dan Varan 1 bakalım sezonun ilerleyen bölümlerinde devamı gelecekmi.:D Rick ile oaln sadece sarılma sahnesi bile güzeldi.:bhr:

Rick'in kızına kavuşması çok güzel bir sahneysi. Ben az daha kopuyordum tüyler diken diken oldu zaten.:(

Rick'in kızını korumak için savaşan Tyreese'nin sahneler dolu doluydu.

Terminus olayının kapanması bencede güzel oldu. AMa karakterler baya kötü davrandı. Rick'in celladı zombi yapması Carol'ın zombileri kadının üzerine salması baya ilgi çekiciydi.

Yaa birde şu var gerçekten bir arada olmalarını özlemişim bee.:D

İki noktayı çözemedim 1.si

Turunca kafanın elemanı birşeyler zırvaladı nasıl kurtaracak anlamadım o sahneyi. Ama umarım ölmez.:(

2.si

O yüzü görülmeyen ce seslerindende tanıyamadığım olay nee. Baya gerilimli çekilmiş o sahneler. Sezon arasında görürüz muhtemelen.

Bölüme vereceğim puan 9.5/10 .:D 10 olmamalı bence.:D

Anlayamadığım bir nokta daha neden bu konu TWD al forumunda değilde dizi yorumları alt forumunda.:F @OzaN

Bölümü izledim resmen dehşet vericiydi ve yıkılıyordu. Geçen sezonun havasını ilk bölümden defhetmişler ve çok şahane bir bölüm hazırlamışlar.

Öncelikle Yönetmen değiştimi bilmiyorum ama bu bölüm beni baya çekti. Çok başarılı sahneler gördüm ben.

Carol karakteri efsane olmaya doğru gidiyor. Zaten geçen sezonda en beğendiğim bölüme imza atmıştı kendisi o günden beri gözüme girdi ben baya seviyorum Carol'ı. Zaten Rick'inde ağırlığını hissettik iyice çekti beni dizi.:Z
O bomba sahnesi dehşetti Carol'dan Varan 1 bakalım sezonun ilerleyen bölümlerinde devamı gelecekmi.:D Rick ile oaln sadece sarılma sahnesi bile güzeldi.:bhr:

Rick'in kızına kavuşması çok güzel bir sahneysi. Ben az daha kopuyordum tüyler diken diken oldu zaten.:(

Rick'in kızını korumak için savaşan Tyreese'nin sahneler dolu doluydu.

Terminus olayının kapanması bencede güzel oldu. AMa karakterler baya kötü davrandı. Rick'in celladı zombi yapması Carol'ın zombileri kadının üzerine salması baya ilgi çekiciydi.

Yaa birde şu var gerçekten bir arada olmalarını özlemişim bee.:D

İki noktayı çözemedim 1.si

Turunca kafanın elemanı birşeyler zırvaladı nasıl kurtaracak anlamadım o sahneyi. Ama umarım ölmez.:(

2.si

O yüzü görülmeyen ce seslerindende tanıyamadığım olay nee. Baya gerilimli çekilmiş o sahneler. Sezon arasında görürüz muhtemelen.

Bölüme vereceğim puan 9.5/10 .:D 10 olmamalı bence.:D

Anlayamadığım bir nokta daha neden bu konu TWD al forumunda değilde dizi yorumları alt forumunda.:F @OzaN
Bu bölümde tüm dizilere ulaşmak, takip etmek daha kolay. TWD bölümüne de yönledirme atarız. :):)

Çıktığı gibi izlemiştim, malum delicesine bir altyazı çıkarma sevdaları olduğu için Türkçe altyazıyla izledim. :D

Yapılabilecek en iyi başlangıçtı bence o bolge hiç kullanılmamıştı zaten uzatmayada gerek yok gibiydi. O fişek sahnesi çok göze batıyordu, belki daha önceden denemiştir menzili diyeceğimde bize geçmedi o durum. :D

Carol için ölsede kurtulsak diyordum, hala da diyorum. Doğruları yapsada içimden gelmiyor o karakteri sevmek, kızı öldükten sonra sapıttı, rick'in sahnesinden sonra hafif bir yumuşadım ama umarım ölür. :A

Carol'un öldürdüğü kadın'ın olayından bahsettiler, alakasızdı yani nereye bağlayacaklar anlamadım pek orayı.

Sonra asker bişi söyleyecekmişte şimdi zamanı değilmiş felan, böyle heyecanlandırmalara gerek yok, tahmin edecek birşey gelmedi aklıma çünkü. :(

Son bölüm o adam nerden bulduda geldi orayı diyesim geldi, ama sevindim o adamın ne yapacağını merak ediyorum. :D