Yok artık tatlım yorum özgürlüğü var forumdanecatimede söyleme oğluma yada kızıma bak buda polat amcan diye göstericem inş hahah![]()
Yok artık tatlım yorum özgürlüğü var forumdanecatimede söyleme oğluma yada kızıma bak buda polat amcan diye göstericem inş hahah![]()
hayırr ne ölmesi kızz bu dizi 2020 kdar devam edicek ozamana kadar çocuk olurda 2-3 yasına bile girer yine yeni bölümü seyrederizYok artık tatlım yorum özgürlüğü var forumdaO zamana ölür Necati karısını gösterirsin 21 yaş vardı dimi aralarında ?
![]()
benim babamla aramdakı yaş farkı o kızla necati bey arasındada var
kıskançlı krizinin aynısı bencehayırrr tatlımmmmm kimse beni ayıramaz necomdan vaçgeçmem karısıyla arasını bozacam daha bana kalıcak necom
hahahahha düşüncelerimin aynısı vlla pes doğrusu 😱😱😱
aa bilmem belkide benim gibi 20 yıl sonrasını düşünüyordur ben 40 yasında en iyi çağıma gelince adam 70 ine gelip kocayıp gidicek hayatımı yaşarım diyede düşünüyor şimdiden olabilir herşe beklenir bunlardanbenim babamla aramdakı yaş farkı o kızla necati bey arasındada var
şimdi tatlım 20 yasında 45 yasındakı kişilerle evlenen kızlar şunu düşünmesi lazım bence 20 yıl sonrasını kadının en olgun en iyi dönemi 40 yaş gurubudur kız 40 yasına gelince kocası olucak 65 yasında işkence gibi birşey vlla düşünmesi bile korkutucu geliyor bana
Tatlım sence aşk evliliği mi kızın ki?![]()
Bu iki diziyi bensetemiyorsan ne diyeyim. Daha önce kpa başladığında
Acemi cadida oynayanla partner olmasi kötü bisey bence sineminDiziyi internetten baştan sona kadar izledim ve diyebileceğim ilk şey dizi çok iyi işlenmiş. Diziye karşı büyük bir önyargım vardı tanıtımlardan ama bu dizi gerçekten olmuş yani fazlasıyla olmuş.
Sevda karakterine hayat veren Sinem Kobal bence gayet başarılı bir performans göstermiş dizide beğenmeyenlere hitaben söylüyorum bunu. Karakteri üzerinde hiç sırıtmamış, Bedir ile aşk yaşayacakları fazlasıyla belli zaten Tibet'e yakışmıyor gibi.
Servet karakterine hayat veren Bennu Yıldırımlar bu dizinin kilit ismi olmuş resmen. Çok başarılı buldum helal olsun kadına fazlasıyla iyi rol yapmış. Duygularını çok iyi belli etmiş. Üzüntüyü, kızgınlığı, öfkeyi ve mutluluğu iyi harmanlamış suratında. Dizinin kuşkusuz en başarılı ismi olmuş görünüyor.
Saadet karakterine hayat veren Selma Ergeç ise değişik bir rol olan saf rolüyle karşımıza çıkmış olmuş mu bence fazlasıyla olmuş. Bazı abartı sahneleri yok değil ama genel olarak üzerine farklı bir rolün bürünmesi kendisini göstermesi açısından çok iyi. Biraz masum, biraz şaşkın ama o saf ruhu bana geçirebildi yani fazlasıyla iyiydi. Pek sevmem normal kendisini fazla soğuk bir yüzü var ama bu dizide kendini kanıtlayabilmiş.
Yılmaz karakterine hayat veren Timuçin Esen zaten benim çok sevdiğim bir isimdir. Gurbet Kadını dizisiyle tanıdığım ve o zamandan beri çok başarılı bulduğum biri. Servet ile çok uyumlu görünüyorlar, çocuklarıda olduğunu öğrendiğinde sevincini merak ediyorum ancak son sahne işleri oldukça bozacak gibi. Bakalım neler olacak?
Asrın karakterine hayat veren Fırat Çelik yani bu diziye göre biraz pasif kalan taraf olmuş ve bence olmamış. Masum gibi görünen tilki karakteri aslında yakışmış ama kendi ses tonuyla oynaması işin duygusunu biraz kaçırmış gibi geldi yine de dizinin sonraki bölümlerinde açılabilir gibi.
Alev karakteri yani Nihan Büyükağaç geri planda bırakılmış daha ön planda olmasını isterdim ki önümüzdeki bölümlerde son sahneye göre epey göz önünde olacakmış gibi görünüyor. Sevdaluk oyuncusunu görmek ayrı sevindirici.
Muzaffer karakteri yani Sezai Aydın bence baba rolü için fazla abartılı bir isim olmuş. Çok bağırıyor neden normal konuşmuyor bu adam diye sordum bir an kendime neyse düzeltirler şu bağırma işini inşallah.
Bedir karakterine hayat veren Can Yaman ise ilk bölümden vücuduyla ön plana çıkarılarak kızları çekmeye çalışmışlar gibi olmasa daha iyi olurdu o sahne ama yine de iyi bir sahne oldu orada.
Genel olarak baktığımda tüm karakterler diziyi fazlasıyla sırtlayabilmişler dizinin önü açık görünüyor.![]()
Ben fragmanda benzetmiştim Kaçak Gelinler'in drama versiyonu diye ama karakterler benziyor.@Billy Kane de benzetmişti sanırım onun dışında gözlemlediğim yok.Daha dur yarın belki TOTAL çıkar emin olma.
Bu arada bu dizi için @Bully tutmaz demişti galiba. Bakalım ne olacak.![]()
3 kız kardeş olması demek benzerlik anladımBu iki diziyi bensetemiyorsan ne diyeyim. Daha önce kpa başladığında
karadayiya bensetigimde yine sen karşı çıkmış bir yıl sonra başka forumdan aldığı konuyu haber yaptın)))
Benzerlikleri temelde 3 kizin hikayesi buradaki fark uç kız da kardeş. İki dizide de Bu uç kizin gönül işlerindeki başarısızlıkları anlatılıyor. Bu uç kızdan biri komik . bu uç kizin başında onlara doğruyu gosteren bir baba var iki dizide.
İki dizinin Fark bu kizlarin hikayeleri. Kg de de kızların hikayesini bu dizideki gibi yaparsın olur biter sana..
Sana gultepe de sordugum bu dizi neyi anlatıyor temel olarak soruyu bu iki diziye sor cevap ayni "gönül isleri"
Yine anlamamissin))) iki dizide uç kız kardeş mi var)) son cumleyi anlamasan olacağı bu)))3 kız kardeş olması demek benzerlik anladım))
Bence de uçtu.