Doktorlar çakmasından bile iyi başlasa kardirsenin edaletle ihsandan daha iyi çift olmuş bennu yıldırımlar ile timuçin esen@denizz19
ne var ben beğendiysem daha tutup tutmadığı belli değil
çocuk yok ne ya 😱
Doktorlar çakmasından bile iyi başlasa kardirsenin edaletle ihsandan daha iyi çift olmuş bennu yıldırımlar ile timuçin esen@denizz19
ne var ben beğendiysem daha tutup tutmadığı belli değil
çocuk yok ne ya 😱
işte reytingsiz günde başladı işi kolayDoktorlar çakmasından bile iyi başlasa kardirİkisi de reytingsiz günde başladılar
Şimdiden heycan bastı
![]()
Çarşamba da öyle deddik yababaya for
işte reytingsiz günde başladı işi kolay1. 5 alıyor-alamıyor
))
duvar deliğinden çıkmış![]()
Beğendin yani tutar diyosun ab'de iş yapabilir
zaten ab dizisi olacak tmc işi total olur mu hiçBeğendin yani tutar diyosun ab'de iş yapabilir
Olur ATV'deki dönem dizisi TOTAL'di galiba.zaten ab dizisi olacak tmc işi total olur mu hiç
selma ağlamasın![]()
İş yapabilir dediysek üç beş alır bişeylerzaten ab dizisi olacak tmc işi total olur mu hiç
selma ağlamasın![]()
orası atvOlur ATV'deki dönem dizisi TOTAL'di galiba.![]()
AB^yi bırak ABC1 bile süper olucakBeğendin yani tutar diyosun ab'de iş yapabilir
yasak 1 reyting aliyidi ister total ister ab olsunYasak dizisini dedi galiba @mrt-06Üstelik o doktor dizisindeki oğlanda vardı MY'den de vardı
İffet'de vardı
![]()
Bilmem artık.
Aynen yaramiş
Onu dedim evet.Yasak dizisini dedi galiba @mrt-06Üstelik o doktor dizisindeki oğlanda vardı MY'den de vardı
İffet'de vardı
![]()
Bizimki gene sümbüllük yapacak ya totoş ramoya çeviriyor olayıOnu dedim evet.![]()
utfalıyım ezelden değil miydi yaptıranAynen yaramiş
Star demek ki işine güvenemeyince o da parayla TT yaptırıyor BKZ:Reaksiyon![]()
kaydetmeye ne hacet hep payaşılıyorBilmem artık.Şu analizi iyi ki paylaştın siteyi aldım yer imlerine kaydettim.
![]()
Emre şimdi arafta kaldı bir tarafta Kanal D'si bir tarafta AB kimliği.Bizimki gene sümbüllük yapacak ya totoş ramoya çeviriyor olayıŞimdide 1 reytinge vurdu olayı
![]()
Evet Urfalıyım ezelden yaptırdıutfalıyım ezelden değil miydi yaptıranayrıca her kanal yaptiriyi bunu artık anormal biş ideğil
kaydetmeye ne hacet hep payaşılıyor![]()
demet akalına parayla tt mi yaptırıldı yok artık iyice uçtu buEvet Urfalıyım ezelden yaptırdıStar bu işe güvenmiş ki TT yapmak için para harcamamiş
Reaksiyona güvenememiş olcak heralde Demet Akalına varana kadar TT yaptırdı düşün artık
![]()