NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Ya bana şey dedi hatta @Çiğdem- de biliyor
@pompy rüyasında gördükleri olayları dizilerine aktarıyor muş ? :D
çocuğun hakkını yemiyelim ama bugüne kadar bana ne söylediyse hepsi çıktı vlla :kiki::kiki:
hatta bir senaryosunda benim yumurtalıklarımı çalıyorlar bu ne dedik haliyle :F
sonra orphn blac dizisinde bu olayın aynısını gördük ordakı helena karakterinin yumurtalarını çaldılar pompy 2-3 hafta önce söylediği şeyi bir dizinin yeni bölümünde gördük pess dedim yanı artık @pompy ne derse ben inanıyorum :kiki::kiki::kiki:

çocuğun hakkını yemiyelim ama bugüne kadar bana ne söylediyse hepsi çıktı vlla :kiki::kiki:
hatta bir senaryosunda benim yumurtalıklarımı çalıyorlar bu ne dedik haliyle :F
sonra orphn blac dizisinde bu olayın aynısını gördük ordakı helena karakterinin yumurtalarını çaldılar pompy 2-3 hafta önce söylediği şeyi bir dizinin yeni bölümünde gördük pess dedim yanı artık @pompy ne derse ben inanıyorum :kiki::kiki::kiki:
Küçük aganın ceza alacağınıda önceden bildi :)

Bu diziyi seviyorum ama Öykü'ye bu kadar haksızlık yapılması soğutuyor beni :( Mesela bu bölümde Önem Hanım ne çabuk tafar değiştiriyor? O kötü kız neden bu kadar Öykü'yle uğraşıyor?

Öykü Ayaz sahneleri hariç başları sıkıcı geçti. Şu kiracıları evden çıkarma sahnesi gereksiz ve saçmaydı. Son yarım saat toparladı bölümü. Şeyma şeytanlığından vazgeçip melek olma yolundaydı ama Mete'nin başka bi kızla geceyi geçermesini öğrenmesi herşeyi alt üst etti. Benim tahminim Şeyma iyi olacak ve Mete'yi ihanetinden dolayı affetmicek, Şeyma'nın değiştiğini fark edince bu sefer Mete Şeyma'nın peşinden koşacak umarım böyle olur.:X Derin'in Öykü'ye iş teklif etmesi kötü oldu Ayaz istemicek orda çalışmasını, Öykü işsiz olduğu için mecbur çalışmak isticek araları açılabilir.:(

Başları sıkıcıyı ama sonra toparladı bence de.

Bu arada başta Önem hanım magazin seyrederken magazin spikerinin sesi evlere şenlik. Öyle ses komedi dizilerinde bile yok. :F @Billy Kane

Bi de Şeymanın direkt yüzüğü ev sahibine vermesi oldukça saçma bir sahneydi. Borcu harcı bilmeden o kadarlık yüzük verilir mi? Ayrıca bir insan o kadar değişemez aniden bu da bir diğer tarafı. :)

Başları sıkıcıyı ama sonra toparladı bence de.

Bu arada başta Önem hanım magazin seyrederken magazin spikerinin sesi evlere şenlik. Öyle ses komedi dizilerinde bile yok. :F @Billy Kane

Bi de Şeymanın direkt yüzüğü ev sahibine vermesi oldukça saçma bir sahneydi. Borcu harcı bilmeden o kadarlık yüzük verilir mi? Ayrıca bir insan o kadar değişemez aniden bu da bir diğer tarafı. :)
Her hafta boyle , başta sıkıcı ve ergen muhabbeti sonra bir sende topluyorlar bu hafta da bayağı iyi topladılar. Bu huyunu bildihim için başta geçirmedim diziye. Güzel bitti dizi