Çığlık-Yeni Sezon-11.Bölüm

Yeni Sezonun ilk bölümünü nasıl buldunuz?

• 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    5

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861

lik.jpg

Wes Craven
'in Scream adlı sinemasından uyarlanan ÇIĞLIK dizisinin ;
1.Bölüm 2.Bölüm 3.Bölüm 4.bölüm 5.bölüm 6.bölüm 7.bölüm 8.bölüm 9.bölüm ve 10.bölüm(Sezon Finali) 'ünü okumak için tıklayınız!!!​

ÖZET: Gözde sona yaklaştığının farkındadır ve herkesi Alper'in evinde toplamaya karar verir,
Herkesin eve gelmesinin ardından iş birlikçisi Emre ile beraber kendisine ihanet ettiklerini düşündüğü bütün herkesi öldürmeye karar verir fakat asıl amacı Selim'i öldürmektir.Bir oda da sıkıştırdığı Çiğdem ve Selim'i biribirine bağlar ve o odaya Alper ve Harun'un girmesiyle de işler iyicene biribirine karışır.Gözde daha sonra fikir değiştirerek odadaki herkesi öldürmeye karar verir ve silahını belinden çıkartır. bu sırada öndeki kapıyı zorlayan Ali ozan amir ve Can kapıyı açmaya çalışırken Enisde tüm gücüyle kapıya vurur ama kapı açılmamaktadır,Daha sonra arka kapıya doğru ilerlerler.
Gözde silahını kaldırır silahı önce Ceyda'ya sonra Harun'a doğrultur,daha sonra silahı Alper'e doğrultur,bu sırada Can kapıyı tel ile açar ve içeriye girerler o sırada 2 el silah sesi duyulur ve Enis ile Can çığlıklar atarlar....​

11.BÖLÜM YENİ BÖLÜM-YENİ SEZON!!
Gözde ilk kurşunu boşa sıkar daha sonra Harun ve Alper ,Gözde'nin üzerine doğru atlar ve silahı havaya kaldırırlar fakat Gözde inatla silahı çekiştirmektedir ,namluya basan Gözde ikinci kurşunu Çiğdem ile bağlı olan Selim'e isabet ettirir ve Selim kolundan yaralanır ,Selim'in vurulduğunu gören Harun afallayarak olduğu yerde kalır,Bunu fırsat bilen Gözde bir kurşunda Harun'a sıkarak onu kanlar içinde yere yığar.Vurulanları gören Enis ve Can korku ile kendilerini dışarıya atarlar,Can cebinden çıkardığı telefonu ile Ali Ozan amire haber verir,Bu sırada Alper,Harun'un vurulduğunu görünce yanına eğilerek;​
----Dayan dostum,dayan iyi olacaksın,der
Alper çıt diye bir ses duyar ve arkasını döndüğünde kafasına dayalı olan Gözde'nin silahını görür.
Gözde: Artık işin bitti ,seninde sonun o gibi olacak. diyerekten eliyle yerde yatan Harun'u göstermektedir.
Tam ateş edecekken içeriye giren Ali Ozan amir iyi bir hedef alarak silahı ile Gözde'yi yere serer.​
images
Aradan 3 yıl geçmiştir...
Selim'in kolu iyileşmiş ve düzelmiştir,Çiğdem ise bambaşka bir şehire taşınmış ve başından geçen bu katil olaylarını kaleme almaya başlamıştır.Yazdığı kitaplar epeyce bir ilgi görmektedir,Ve bugün günlerden perşembedir,Katil'in ölümünün yıl dönümü kutlamaları gelip çatmıştır.Selim ,Çiğdem'i arayarak onu bugün kutlamalar için İstanbula davet eder,Aradan geçen onca sene içinde Selim ,İpek denen güzel bir kızla evlenmiş,Çiğdem ise halen tek başına yaşamaktadır.Alper kendine güzel bir kız arkadaşı edinmiş,Enver ise yeni işinde Yiğit diye birisiyle çok iyi arkadaş olmuş ,Can halen Enis ile takılmaya devam etmiş,Harun ise komadan çıkmış ve yurt dışına gitmiş ve orada Erhan adında birisiyle çok samimi arkadaş olmuşlar.Ceyda ise Enver ile beraber takılmaya başlamışlar.

Bütün herkes bugün ki kutlamalar için İstanbul'da bir araya gelmişler.Kutlamalara sadece bu arkadaş grubu gelmekle kalmamış Türkiye ve Dünyanın çeşitli yerlerinde Çiğdem'in romanlarını okuyanlarda bu kutlamalara gelmişler.Ayrıca Çiğdem kutlamalara özel imza günüde düzenlemiş.Çiğdem'in Selim'i fark etmesiyle birlikte ona doğru eskisi gibi sevgi dolu bakış atması fakat o sırada Selim'in koluna güzel bir bayanın girmesiyle Çiğdem'in suratı asılır.Çiğdem imza atmaya devam ederken gün de akşam olmaya başlamıştır.Etraf öyle kalabalıktır ki hiçkimse aradığı kişiyi bulamamaktadır.
images

Kutlamalar başlamıştır,gökyüzünde havai fişekler atılmaya başlamış ve müzik son ses çalmaya devam etmektedir.Gece karanlığını bir tek atılan havai fişekler aydınlatmaktadır,Kutlamalara katılan herkesde çığlık maskeleri bulunmaktadır.Alper katıldığı bu özel geceye sevgilisini de getirmiştir.Aysun delilercesine müziğin eşliğinde dans etmektedir.Yiğit ise bir kenarda oturmuş sigarasını içmektedir.Erhan ise arkadaşı Harun'a lavobaya kadar gideceğini söylemiştir,Tamda bu sırada ,Herkesin kendi aleminde olduğu bir zamanda ,Kutlamaların yapıldığı yüksek binanın üzerinden sahnenin olduğu yere kanlar içinde bir adam düşer,Kanlar içindeki adamı gören herkes çığlıklar atarak kaçışmaya başlar,Alper ise soğuk kanlılığını koruyarak olduğu yerden çatıya doğru bakış atar ,Gözlerine çarpan tek şey katilin herkes gibi çığlık maskeli birisinin olmasıydı,
İmza atmayı bırakan Çiğdem'in telefonu çalar ;
-Çiğdem: Aloo kimsiniz?
-Maskeli Katil:Beni hatırladınmı bebeğim....
Bunun üzerine Çiğdem aman tanrım katil tekrar aramızda diyerekten çığlıklar atarak koşturmaya başlar...
images

2 saat önce...​
---Personel Görevlisi; Çiğdem hanım imza günü nedeniyle maskeli katil'in kullanmış olduğu maskesi,bıçağı ve ses cihazı girişdeki soldan birinci odaya bırakılmıştır,Görmek isteyenler için isterseniz hazırlayıp buraya getirebiliriz.
Çiğdem: Hayır onlar orada kalsın görmek isteyenleri en son ben o odaya götüreceğim.
...................
Odanın kapısı açılır ve içeriye giren kişi maskeli katilin eşyalarını görür ve onları eline alır güzelce bir inceledikten sonra ,artık sıra bende! diyerekten sinsice bir kahkaha atarak dışarıya çıkar.
SON
Yeni Oyuncular ;
@MelankoliK = Erhan
@Yiğitt = Yiğit

Arkadaşlar geneli etiketledim fakat kimlerin takip edip etmediğini şuanda tam kestiremedim
hiç olmadı herkes bir defa okusun beğenenlerde yorumlarda belirtsin ki
bir daha ki bölüme etiketliyeyim

Son düzenleme:
ilk 10 puanını ben verdim 😉😉😉
çok beğendim çok güzel olmuş ön pilanda olmam zevkle okumamıda sğladı tabiki🙂🙂🙂
ali ozan amir adını duyar duymaz kahkaha attım nedense :kiki::kiki::kiki:

ilk 10 puanını ben verdim 😉😉😉
çok beğendim çok güzel olmuş ön pilanda olmam zevkle okumamıda sğladı tabiki🙂🙂🙂
ali ozan amir adını duyar duymaz kahkaha attım nedense :kiki::kiki::kiki:
Forumun yıldızı sensin :D şaka bi yana konu burdan itibaren asıl bu sezon başlıyor :)

Teşekkür ederim @Çiğdem-

Ellerine saglik, dört dörtlük olmuş ,yeni bölüm heyecanlı olacak dizinin sonu gayet heyecanlı olmuş!