Elbette ama başarın ortadaşaka diyorum cnm bu başarımda seninde katkın var sizlerin ilgisi sayesinde sonucta 😉😉
Elbette ama başarın ortadaşaka diyorum cnm bu başarımda seninde katkın var sizlerin ilgisi sayesinde sonucta 😉😉
@gözlemci de bomba patlatsın maskeli katil hatta kese kese yemek yapsın mahalleye dağitssin sevap diye insan etlerini kuzu diye katilin ekibi olsun
Aaa sırrımı ifşa ediyorsun@gözlemci de bomba patlatsın maskeli katil hatta kese kese yemek yapsın mahalleye dağitssin sevap diye insan etlerini kuzu diye katilin ekibi olsun
Bu lafını demeden önce keşke 2 bölüm bekleyseydin
O hayal kırıklığımim ne olduğunu anladın dimiBu lafını demeden önce keşke 2 bölüm bekleyseydin
Teşekkürler senaryo adına 😉
Anladım elbette lakin bu dediğini yeni sezonun ilk bölümüne şak diye koyamazdım elbette bir konu çıkıcaktı ,hiç merak etme 2 bölüm diyorum ve susuyorumO hayal kırıklığımim ne olduğunu anladın dimibakalım 2 bölüm sonra nolacak
![]()
Valla çok sevindim şimdiAnladım elbette lakin bu dediğini yeni sezonun ilk bölümüne şak diye koyamazdım elbette bir konu çıkıcaktı ,hiç merak etme 2 bölüm diyorum ve susuyorum![]()
Valla çok sevindim şimdigece gece mutlu oldum
![]()
Umarım ölmem ben
Yok daha neler ,dur hele bismillah önce sözümüzü tutalım ondan sonra düşünürüz ölüp ölmemeniUmarım ölmem ben![]()
Bu sezon kaç bölüm yayinlayacaksinYok daha neler ,dur hele bismillah önce sözümüzü tutalım ondan sonra düşünürüz ölüp ölmemeni![]()
Hazirana kadar vaktimiz var aslında ama değişebilirBu sezon kaç bölüm yayinlayacaksin![]()
TmmHazirana kadar vaktimiz var aslında ama değişebilir![]()
Her cuma sati 23.00 ama erkene alabilirim 🙂Tmmyeni bölüm ne Zaman