Elbette ama başarın ortada senin senaryon gibi forumda bizi güldüren yok 🙂 Herşey için emeğine sağlık elbette sen 1.olacaksın tabiki 😉şaka diyorum cnm bu başarımda seninde katkın var sizlerin ilgisi sayesinde sonucta 😉😉
Elbette ama başarın ortada senin senaryon gibi forumda bizi güldüren yok 🙂 Herşey için emeğine sağlık elbette sen 1.olacaksın tabiki 😉şaka diyorum cnm bu başarımda seninde katkın var sizlerin ilgisi sayesinde sonucta 😉😉
@gözlemci de bomba patlatsın maskeli katil hatta kese kese yemek yapsın mahalleye dağitssin sevap diye insan etlerini kuzu diye katilin ekibi olsun
Aaa sırrımı ifşa ediyorsun bende var bu tür şeyler@gözlemci de bomba patlatsın maskeli katil hatta kese kese yemek yapsın mahalleye dağitssin sevap diye insan etlerini kuzu diye katilin ekibi olsun
Bu lafını demeden önce keşke 2 bölüm bekleyseydin@gözlemci güzel olmuş ama hayal kırıklığına uğradım şahsen
Senaryo da ciddi anlamda toparlanma var
O hayal kırıklığımim ne olduğunu anladın dimi bakalım 2 bölüm sonra nolacakBu lafını demeden önce keşke 2 bölüm bekleyseydin
Teşekkürler senaryo adına 😉
Anladım elbette lakin bu dediğini yeni sezonun ilk bölümüne şak diye koyamazdım elbette bir konu çıkıcaktı ,hiç merak etme 2 bölüm diyorum ve susuyorumO hayal kırıklığımim ne olduğunu anladın dimi bakalım 2 bölüm sonra nolacak
Valla çok sevindim şimdi gece gece mutlu oldumAnladım elbette lakin bu dediğini yeni sezonun ilk bölümüne şak diye koyamazdım elbette bir konu çıkıcaktı ,hiç merak etme 2 bölüm diyorum ve susuyorum
sadece sen de değilsin @cookies de var ikinize bir süprüzValla çok sevindim şimdi gece gece mutlu oldum
Yok daha neler ,dur hele bismillah önce sözümüzü tutalım ondan sonra düşünürüz ölüp ölmemeniUmarım ölmem ben
Bu sezon kaç bölüm yayinlayacaksinYok daha neler ,dur hele bismillah önce sözümüzü tutalım ondan sonra düşünürüz ölüp ölmemeni
Hazirana kadar vaktimiz var aslında ama değişebilirBu sezon kaç bölüm yayinlayacaksin
Tmm yeni bölüm ne ZamanHazirana kadar vaktimiz var aslında ama değişebilir
Her cuma sati 23.00 ama erkene alabilirim 🙂Tmm yeni bölüm ne Zaman