en güzel yeri bana bırakmışsın, sana ne kaldı ki ?O zevki sana bıraktım.
en güzel yeri bana bırakmışsın, sana ne kaldı ki ?O zevki sana bıraktım.
Ben geri kalanıyla idare ederim sıkıntı yok.en güzel yeri bana bırakmışsın, sana ne kaldı ki ?
claire e ait herşey son sahnedeydi geriye bişey kalmıyorkiBen geri kalanıyla idare ederim sıkıntı yok.
Bızımlesın?1x1
Son birkaç gündür dizi kıtlığı yaşıyorum, aklıma geldi başlayayım dedim
Çok güzel bir başlangıç yaptı dizi. Uzun süresinden dolayı ilk kısımları sıkıcı olsa da
İskoç aksanını çok severim sırf onun için bile devam edebilirim diziyezaman yolculuğundan sonraki kısımlar çok iyiydi.
İlk kısımlar: 8/10
Son kısımlar: 9/10
Ortalama: 8.5/10
öyle görünüyor ikinci bölüme geçicem birazdanBızımlesın?
Nesi gül gibi ya izlediğim en sıkıcı diziler listesinde üst sıralara oynar.1x2
Bu bölüm geçen bölüme göre daha iyiydi sıkılmadan izledim
İlk bölümler olduğu için yorumlayacak pek bir şey yokJamie ve Claire arasında ne zaman bir şeyler olacak bakalım
Lordun karşısında yargılanma sahneleri Vikings'i hatırlattı Jamie'yi çok sevdim, Desmond'ı dinler gibi oluyorum onun sahnelerinde
9/10
@OzaN 1. bölüme 4 vermişsin imdb'si 8.9 şuan, niye yazık ettin gül gibi diziye
Sana şöyle söyleyebilirim ilk 4 bölüme sıkıcı bile dersin geri kalan 4 bölümü görünce.1x1
Son birkaç gündür dizi kıtlığı yaşıyorum, aklıma geldi başlayayım dedim
Çok güzel bir başlangıç yaptı dizi. Uzun süresinden dolayı ilk kısımları sıkıcı olsa da
İskoç aksanını çok severim sırf onun için bile devam edebilirim diziyezaman yolculuğundan sonraki kısımlar çok iyiydi.
İlk kısımlar: 8/10
Son kısımlar: 9/10
Ortalama: 8.5/10
Bırak ya sen bi kere beğenmedim dediğin için böyle bi izlesen 2-3 bölüm alışırsın. İmdb 8.9 almış bi dizi bence sen bi şeyler kaçırıyorsun dizide.Nesi gül gibi ya izlediğim en sıkıcı diziler listesinde üst sıralara oynar.
Zorlayarak da olsa izleyeceğim bu diziyi ama bu ara değil.@OzaN spartacus'ü de sevmemişsin başta ama bak nasıl bir efsaneye dönüştü bence de bir şans daha ver diziye
dizi seni bekliyor olacakZorlayarak da olsa izleyeceğim bu diziyi ama bu ara değil.
anlamadığın bölüme 9 puan vermişsin birde anlasaydın sanırım 30 puan kesindi )1x4
Acaip uykum var, uykuya karşı direnirken izlediğim için pek bir şey anlamadım ama iyi bölümdü
9/10Claire kızımız çok zeki, etrafı araştırmak için çocuklarla oyunlar oynamalar falan Boşuna uğraşmış aslında bölümün sonunda çıktı zaten kaleden. Bakalım nerelere gidecekler...
9 un 8 i claire'denanlamadığın bölüme 9 puan vermişsin birde anlasaydın sanırım 30 puan kesindi )
claire in öyle bir etkisi var işte ? kırk gün uyuma yinede claire i görünce insanın gözleri faltaşı gibi açılıyor )
zaten bir oyuncu diziye 8 puan katkı sağlıyorsa ben olsam senariste yönetmene falan parada vermem işten kovarım o işleri kendim üstlenirim yapımcı olarak9 un 8 i claire'den
claire yazsın yönetsin çeksin oynasın.. izlerim benzaten bir oyuncu diziye 8 puan katkı sağlıyorsa ben olsam senariste yönetmene falan parada vermem işten kovarım o işleri kendim üstlenirim yapımcı olarak
o kadar yıpratmamak lazım kızı ?claire yazsın yönetsin çeksin oynasın.. izlerim ben