Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

1x1
Son birkaç gündür dizi kıtlığı yaşıyorum, aklıma geldi başlayayım dedim :D
Çok güzel bir başlangıç yaptı dizi. :) Uzun süresinden dolayı ilk kısımları sıkıcı olsa da
zaman yolculuğundan sonraki kısımlar çok iyiydi.
İskoç aksanını çok severim sırf onun için bile devam edebilirim diziye :X

İlk kısımlar: 8/10
Son kısımlar: 9/10
Ortalama: 8.5/10 :D

1x1
Çok güzel bir başlangıç yaptı dizi. :) Uzun süresinden dolayı ilk kısımları sıkıcı olsa da

Bızımlesın? :X

1x2
Bu bölüm geçen bölüme göre daha iyiydi sıkılmadan izledim :)
Jamie ve Claire arasında ne zaman bir şeyler olacak bakalım :D
Lordun (b) karşısında yargılanma sahneleri Vikings'i hatırlattı :X Jamie'yi çok sevdim, Desmond'ı dinler gibi oluyorum onun sahnelerinde :D
İlk bölümler olduğu için yorumlayacak pek bir şey yok
9/10
@OzaN 1. bölüme 4 vermişsin imdb'si 8.9 şuan, niye yazık ettin gül gibi diziye :X

1x2
Bu bölüm geçen bölüme göre daha iyiydi sıkılmadan izledim :)
Jamie ve Claire arasında ne zaman bir şeyler olacak bakalım :D
Lordun (b) karşısında yargılanma sahneleri Vikings'i hatırlattı :X Jamie'yi çok sevdim, Desmond'ı dinler gibi oluyorum onun sahnelerinde :D
İlk bölümler olduğu için yorumlayacak pek bir şey yok
9/10
@OzaN 1. bölüme 4 vermişsin imdb'si 8.9 şuan, niye yazık ettin gül gibi diziye :X
Nesi gül gibi ya izlediğim en sıkıcı diziler listesinde üst sıralara oynar. :D

1x1

Sana şöyle söyleyebilirim ilk 4 bölüme sıkıcı bile dersin geri kalan 4 bölümü görünce. :D

Nesi gül gibi ya izlediğim en sıkıcı diziler listesinde üst sıralara oynar. :D
Bırak ya sen bi kere beğenmedim dediğin için böyle bi izlesen 2-3 bölüm alışırsın. :D İmdb 8.9 almış bi dizi bence sen bi şeyler kaçırıyorsun dizide. :D

1x3
Yaşasın bilim! Zavallı yavrucağı şeytanlar ele geçirdi diye ölüme terk edeceklerdi neredeyse. Claire iyi diretti, kurtardı çocuğu. :)
Ulan çocukceğiz iki tane ekmek çalmış diye ellerini kesmek nedir :bağır: bir de merhametli davranıp kulaklarından çiviletmekle yetindiler :T:
Claire'ın dinlediği şarkı şaşırttı bakalım dönebilecek mi kayalara.
9/10

Son düzenleme:
1x4
Acaip uykum var, uykuya karşı direnirken izlediğim için pek bir şey anlamadım ama iyi bölümdü :X
Claire kızımız çok zeki, etrafı araştırmak için çocuklarla oyunlar oynamalar falan :D Boşuna uğraşmış aslında bölümün sonunda çıktı zaten kaleden. Bakalım nerelere gidecekler... :)
9/10

@OzaN spartacus'ü de sevmemişsin başta ama bak nasıl bir efsaneye dönüştü bence de bir şans daha ver diziye :D

1x4
Acaip uykum var, uykuya karşı direnirken izlediğim için pek bir şey anlamadım ama iyi bölümdü :X
Claire kızımız çok zeki, etrafı araştırmak için çocuklarla oyunlar oynamalar falan :D Boşuna uğraşmış aslında bölümün sonunda çıktı zaten kaleden. Bakalım nerelere gidecekler... :)
9/10
anlamadığın bölüme 9 puan vermişsin birde anlasaydın sanırım 30 puan kesindi :))

claire in öyle bir etkisi var işte ? kırk gün uyuma yinede claire i görünce insanın gözleri faltaşı gibi açılıyor :))