Hmm anladım, iyi yolculuklar.akşama izmire gidicem hazrlık var
Ama kaliteyi kaçırdın bugün.
Hmm anladım, iyi yolculuklar.akşama izmire gidicem hazrlık var
O kız aile dostlarının kızı o kaçtığı oğlanda Şeker'in oğlu.Ben diziyi izlemiyorum ama dün denk gelmiştim şunu belirteyim hiç bir karakter tanıdık değil.O kaçan kız kimdi.
![]()
O kız aile dostlarının kızı o kaçtığı oğlanda Şeker'in oğlu.![]()
Sonlara doğru geldiler.Geçen sene yoktu onlar.![]()
Sonlara doğru geldiler.
Şimdi ben anlatayım olayı o kaslı oğlan var ya kaçan o adam Şeker'in oğlu Şeker bunu babasını öldürdüğü için evlatlıktan reddetmiş ama adam ben öldürmedim diyor.Doğru da genç bir kadın 10 yıldır adamın babasını evinin deposunda inşaa ettiği hapisanede tutuyor, pisikopat yani. Volkan da gitti o kıza aşık oldu olay bu.
Türker'i de anlatıyım mı?
![]()
Yok bu olay sezon finalinde açığa çıktı dizinin ilk bölümlerinde herkes masumdu.Yok Dallas'a konuk olmayayım ben.Yani dizinin ilk bölümlerine mi denk geliyor Baba kaçırma ve hapis etme olayı.
Senaristteki kıvraklık öldürdü beni.![]()
Yok bu olay sezon finalinde açığa çıktı dizinin ilk bölümlerinde herkes masumdu.Yani Şeker'in o ailesi hep sırdı.
![]()
Sana da Fox olsun yeter.Neyse sana iyi seyirler.![]()
Sinan Akçıl'ın konuk olduğu diziyi bile destekliyon.İzlemiyorum ama destekliyorum.![]()
Sinan Akçıl'ın konuk olduğu diziyi bile destekliyon.![]()
Efsane jenerik hala aynıysa sıkıntı yok.![]()
Ya o da değişti müzik aynı tabii de teması değişti. Kötü oldu bence, bak;
O diziden çıktı ama nasıl çıktığını ben bile unuttum.Şu Başroldekinin kardeşi öldü mü ne oldu ona.😱 Çiğdem miydi neydi adı.Çok severdim onu.
![]()