NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Geçen sene yoktu onlar.:F
Sonlara doğru geldiler. :X

Şimdi ben anlatayım olayı o kaslı oğlan var ya kaçan o adam Şeker'in oğlu Şeker bunu babasını öldürdüğü için evlatlıktan reddetmiş ama adam ben öldürmedim diyor. :D Doğru da genç bir kadın 10 yıldır adamın babasını evinin deposunda inşaa ettiği hapisanede tutuyor, pisikopat yani. Volkan da gitti o kıza aşık oldu olay bu. :F Türker'i de anlatıyım mı? :F

Sonlara doğru geldiler. :X

Şimdi ben anlatayım olayı o kaslı oğlan var ya kaçan o adam Şeker'in oğlu Şeker bunu babasını öldürdüğü için evlatlıktan reddetmiş ama adam ben öldürmedim diyor. :D Doğru da genç bir kadın 10 yıldır adamın babasını evinin deposunda inşaa ettiği hapisanede tutuyor, pisikopat yani. Volkan da gitti o kıza aşık oldu olay bu. :F Türker'i de anlatıyım mı? :F

Yok Dallas'a konuk olmayayım ben.:F Yani dizinin ilk bölümlerine mi denk geliyor Baba kaçırma ve hapis etme olayı.:F

Senaristteki kıvraklık öldürdü beni.:A

Ben varya ilk 5 yıl Hastasıydım bu dizinin okuldan bile kaçtığım oluyodu bazen izlemek için :D o derece bağımlısıydım yani ama son 2 yıl o kadar saçmaladı ki artık evde olsam bile açmıyorum AleminKralı falan bakıyorum ama nasılhala izliyolar bir türlü anlayamadım oyuncu kalmadı yahu dizide :D

Yok Dallas'a konuk olmayayım ben.:F Yani dizinin ilk bölümlerine mi denk geliyor Baba kaçırma ve hapis etme olayı.:F

Senaristteki kıvraklık öldürdü beni.:A
Yok bu olay sezon finalinde açığa çıktı dizinin ilk bölümlerinde herkes masumdu. :F Yani Şeker'in o ailesi hep sırdı. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,549
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy