Bu akşam bitirecem inş 5.sezonu Orange gibi izlerimben senin bitirdiğini zannediyordum ilk defa sfu yu senden önce bitirmişim
Bu akşam bitirecem inş 5.sezonu Orange gibi izlerimben senin bitirdiğini zannediyordum ilk defa sfu yu senden önce bitirmişim
orange gibi hızlı izleyeceksen 5. sezonun son iki bölümüne gelince banada haber ver nasıl olsa sen son iki bölümü bitirene kadar ben 12 bölüm bitiririmBu akşam bitirecem inş 5.sezonu Orange gibi izlerim
Yok hızlı gitmem yeni sezon açıldı zaten o yuzden Gecede en fazla 3 diziorange gibi hızlı izleyeceksen 5. sezonun son iki bölümüne gelince banada haber ver nasıl olsa sen son iki bölümü bitirene kadar ben 12 bölüm bitiririm
yazı niye kendi kendine büyüdü anlamadım ?
izlediğim diziler bitiyormu nedir orange bitti outlander bitti, under the dombıra bitti , ray donovan bittiYok hızlı gitmem yeni sezon açıldı zaten o yuzden Gecede en fazla 3 dizi
yenilere göz at ben de bayrama yenileri saklıyorumizlediğim diziler bitiyormu nedir orange bitti outlander bitti, under the dombıra bitti , ray donovan bitti
bu akşam ne seyredeceğim the knick ıda izledim yine bir göz atayım civara , bu bayram boyu bir meşgale lazım
yeni ne varki ?yenilere göz at ben de bayrama yenileri saklıyorum
How to get a murder mı nedir o var Senn de Yorumunu merak ediyorum Ben de bakarım haftasonu Stalker var dicem ama hiç bulaşmayeni ne varki ?
forever izliyorum
gotham bile izliyorum başka ne vardı
how tu get murder hakkında pek güzel yorum yapmamıştım zamanındaHow to get a murder mı nedir o var Senn de Yorumunu merak ediyorum Ben de bakarım haftasonu Stalker var dicem ama hiç bulaşma
Fragman zamalarında ben de yapmamiştim Yorumlara göre bi bakılası var gibi. Ben bakarım sadece takip edeceğimi sanmamhow tu get murder hakkında pek güzel yorum yapmamıştım zamanında
rico nun görümcesi çektirsin en azından insan çekerken bile sevinerek çeker! çileyi4x11
8.5/10Nedir bu Fishers n Dias'ın görümcelerden çektiği. Rico'nun da Nate'inde de görümceler düşman başına. David'in kaynatası da öyle. çok şanssızlar
çevirmen agnostik george u imana getirmiş "who knows"u tanrı bilir diye çevirmiş tam bir işsiz george. sürekli kendine boş işler çıkarıyor )
keith resmen kullanıldı 😀
nate ve brenda nın çocuk planları da ertelendi
rico yakında çekicek o çileyi az kaldırico nun görümcesi çektirsin en azından insan çekerken bile sevinerek çeker! çileyi
nate in görümcesinde hayır yok tilkiye benziyor
S04B11 - B12 izledim
Aslında sezon finaline baktiğimizda normal bir bölüm gitti ama sonu toparlasalarda heycansızdı. (en azından benim için)
11. bölümdeki ailesini kaybeden oğlanı en son MoS'un ilk iki bölümünde izlemiştim Çok subyanmiş
12.bölümde George'un hastaliği iyice depreşti.Acaba Ruth mu tetikledi sığnaği göstererek? Garibim Ruth bi mutluluğu bulamadı
Nate'in sezon boyunca acısını çektiği Lisa meğerse boynuzluyormuş Beni hiç tatmin etmedi bu son Lisa öyle bi kadınmiş gibi gösterilmedi bize. Brenda olsaydı yapardı/yapmiştir derdim Ben de @destere gibi tişörte taktim kafayı İnsan bi değiştirir
Hoyt kendini ağzından vurdu kan öne nasıl sıçradı? Kan analizcimiz Dexter'ı olay mahaline çağriyoruz
Keith'in David için yaptiğina ne denir???
Claire'in sergisindeki fotolar iyi hoştu ama ne anlatıyor bu resimler gerçekten??? Haa birde Russel ile Billy'nin kavgası komikti
En sonda Maya'ya değineyim.Acaba gerçekten Nate'in kızı mı? Kız Nate ile çok iyi anlaşiyor
İki bölüme içinde helalinden 8/10
rico yakında çekicek o çileyi az kaldı
kocası da kardeşiyle aldatıyormuş zaten onu )