25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Kurtlar Vadisi Pusu iyi oranlar alarak ,kanalı sırtlamış.
Hayat Yokuşu ise reytinglerde çok kötü gitmiş. :(

Belirtmene gerek yoktu :X

Bu arada Kanal D resmen totoş oldu :A Kaç günü totoş geçiriyor:F

____________ Ekleme_______________

Bu arada KVP'nini kadınlarda izlenme oranlarına şaşiriyorum :X Kadınlarda reyting artınca kanal D transfer etmek istedi anlaşilan.Kadınlarda 9 reyting almiş dün akşam 😱

Bu arada 2 haftalık reyting ort.'lamasına göre Kvp kadınlarda 7.8~ erkelerde 8.9~ almiş 😱 Bu işaret "~ " küsüratır. yazmak istemedim :X

Kocamın Ailesi ise şahaneler yaratıyor:X Kocamın Ailesini izliyorum ama düzenli değil en çok sevindiğim şey dizi için "çakma" Canımın Ailesi'ni al aşa etmesi :X

1e1k kötü gidiyor hafta sonu olmalıydı kesinlikle:T
tns nin kadın erkeğine mi inanıyon :F

ayrıca kanal d bile ab yapamıyorsa total dizileri karadayı da ab olamaz demek ki :A

Hayat Ağacı gibi bir dizinin 1 reyting alması gerçekten üzücü. Güzel bir dizi bence.

Aynen katılıyorum orda 10 reytinge yakın bir başarı var musadenle sözü kullaniyorum bahaneleri söyleyen bi insan gerçeği göremez ve söyleyemez :D
evet, iki haneliyi kesin biz alıcağız diyip, geçen hata frekanstandı bu hafta 12 lere çıkacağız diyip 9 alınca harika helal, şöyleydi vs demek cidden gerçeği görmek oluyor. :F

Kurtlar Vadisi ne kadar büyük bir dizi olduğunu şu konudan bile anlayabiliriz
adamların işi gücü yok vadiyi karalamak için konuya yazıyolar 2 kişidir bunlar fazlası da yoktur yazar yazar dururlar :D

vadi 9 reyting alıyor kanalının ve şuana kadar ki tüm dizilerden çok izlenmiş ama reytingi beğenilmiyor ve eleştiriliyorsa bu dizi harbiden ÇOK BÜYÜK tür. net bi şekilde :D

size de teşekkürler vadinin bu reytinglerden çok daha fazlasını almasını gerektiğini bildiğiniz ve bunu dile getirdiğiniz için :D

reaksiyon dizisi 3 reytingle kral vadi 3 katı reytingle kötü almış alıyor işte buna vadi farkı deyip geçeceksin ötesi yokkkkkkk :D

haftaya daha daha daha çok reytingle devam :D 3 3 artmakta fayda var :D
evet senin bi ara berenin tüm dizilerine , my'ye , öbgzk'ye yazdığın karalamalar gibi de mi ? :F

Sen Yıldırıma niye bakıyorsun :bağır::bağır::bağır:
Star fanı Gültepeyi bile beğenmedi birde onu savunuyor :A
yıldırım vadi konusunda çok gerçekçi konuşuyor, katılmamak elde değil. :A