tns nin kadın erkeğine mi inanıyonBelirtmene gerek yoktu
Bu arada Kanal D resmen totoş oldu Kaç günü totoş geçiriyor
____________ Ekleme_______________
Bu arada KVP'nini kadınlarda izlenme oranlarına şaşiriyorum Kadınlarda reyting artınca kanal D transfer etmek istedi anlaşilan.Kadınlarda 9 reyting almiş dün akşam 😱
Bu arada 2 haftalık reyting ort.'lamasına göre Kvp kadınlarda 7.8~ erkelerde 8.9~ almiş 😱 Bu işaret "~ " küsüratır. yazmak istemedim
Kocamın Ailesi ise şahaneler yaratıyor Kocamın Ailesini izliyorum ama düzenli değil en çok sevindiğim şey dizi için "çakma" Canımın Ailesi'ni al aşa etmesi
1e1k kötü gidiyor hafta sonu olmalıydı kesinlikle
tns nin kadın erkeğine mi inanıyon
ayrıca kanal d bile ab yapamıyorsa total dizileri karadayı da ab olamaz demek ki
vadi 12. karadayı 3.sezonda olduğu için olmasın2 haftalık reytingler gelince görürsün
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'mın kvp kadar AB ile totali kadar fark yok
Vadi 12.senesinde ve AB değil diyorsan o zaman kendinle çelişiyon İlk yazdiğin postu böyle yersinvadi 12. karadayı 3.sezonda olduğu için olmasın
ne demek lo o kaliteli dizi hep ab olur yaprak dökümü 170 bölüm sürdü ab idi vadi 300 oldu çoğunluğu total XXXVadi 12.senesinde ve AB değil diyorsan o zaman kendinle çelişiyon İlk yazdiğin postu böyle yersin
YD'de totaldi o kanal D'nin AB avantajını kullanabildine demek lo o kaliteli dizi hep ab olur yaprak dökümü 170 bölüm sürdü ab idi vadi 300 oldu çoğunluğu total XXX
o oyunculuklarla total mi olacaktı 😱YD'de totaldi o kanal D'nin AB avantajını kullanabildi
Karşisinda AY vardı tabi ki YD total olacaktıo oyunculuklarla total mi olacaktı 😱
evet, iki haneliyi kesin biz alıcağız diyip, geçen hata frekanstandı bu hafta 12 lere çıkacağız diyip 9 alınca harika helal, şöyleydi vs demek cidden gerçeği görmek oluyor.Aynen katılıyorum orda 10 reytinge yakın bir başarı var musadenle sözü kullaniyorum bahaneleri söyleyen bi insan gerçeği göremez ve söyleyemez
Hayat Ağacı oKurtlar Vadisi Pusu iyi oranlar alarak ,kanalı sırtlamış.
Hayat Yokuşu ise reytinglerde çok kötü gitmiş.
bir de vadi başlarken tüm insanlar sokakları boşaltıyormuş. böyle bir iddiaları da mevcutPananın çıkardığı haberler işteEn çok izlenen türk dizisi dünyada vadiymiş kanıt diyorum ortaya kanıtta koymuyorlar.Sonra 30 reytingi gösterin diyorum ama adam hemen forumdan çıkıyor
Sen Yıldırıma niye bakıyorsunbir de vadi başlarken tüm insanlar sokakları boşaltıyormuş. böyle bir iddiaları da mevcut
evet senin bi ara berenin tüm dizilerine , my'ye , öbgzk'ye yazdığın karalamalar gibi de mi ?Kurtlar Vadisi ne kadar büyük bir dizi olduğunu şu konudan bile anlayabiliriz
adamların işi gücü yok vadiyi karalamak için konuya yazıyolar 2 kişidir bunlar fazlası da yoktur yazar yazar dururlar
vadi 9 reyting alıyor kanalının ve şuana kadar ki tüm dizilerden çok izlenmiş ama reytingi beğenilmiyor ve eleştiriliyorsa bu dizi harbiden ÇOK BÜYÜK tür. net bi şekilde
size de teşekkürler vadinin bu reytinglerden çok daha fazlasını almasını gerektiğini bildiğiniz ve bunu dile getirdiğiniz için
reaksiyon dizisi 3 reytingle kral vadi 3 katı reytingle kötü almış alıyor işte buna vadi farkı deyip geçeceksin ötesi yokkkkkkk
haftaya daha daha daha çok reytingle devam 3 3 artmakta fayda var
yıldırım vadi konusunda çok gerçekçi konuşuyor, katılmamak elde değil.Sen Yıldırıma niye bakıyorsun
Star fanı Gültepeyi bile beğenmedi birde onu savunuyor
Hayat Ağa
Aklımda Öyle kalmış,perşembe Vadini reklam aralarında bakmıştım.Hayat Ağacı o
Gültepe konusunda da çok doğru diyorevet senin bi ara berenin tüm dizilerine , my'ye , öbgzk'ye yazdığın karalamalar gibi de mi ?
yıldırım vadi konusunda çok gerçekçi konuşuyor, katılmamak elde değil.
o konuda ona katıldığımı söyliyemem.Gültepe konusunda da çok doğru diyor
İşime gelene diyorsuno konuda ona katıldığımı söyliyemem.
bitsin. bitmesi benim ayıbım değil tns kitlesinin ayıbı...İşime gelene diyorsun
Gültepe de bitti