25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

:Fvadi hayranı olmayan arkadaşlarım yorumlarıma katılıyorlar o bana yeter:DGerçekleri benim gibi görüyorlar örnek @yakup09 :)

:DKüçük ağa masrafsız dizi o 8 alıyor ve vadi masraflı 9 alıyor:Dfos dediğine bak:Dtam tersi olmalı:D2 milyona yazık vallaha ya:D
küçü ağa masrafsız da hilali ahmer niyetinemi çekiliyor dizi..o zaman o diziden para almıyolardır diziciler sultan ahmette mendil açıyolardır herhalde..:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F

:Ftamam ben de sevmiyorum diziyi ama yiğiti öldür ama yiğiti öldür jakkını yeme 8 alıyor dizi:DVadi o kadar paraya yurtdışından transferlere ayasofya çekimlerine 9 zor alıyor:D

Oh olsun onlara hep elem kederimden:D
Dorğu yiğiti öldür hakkını yeme diyorsunda kendinle çelişiyon be arkadaş ona şaşırıyorum en çok

ben çıkıyorum canlar vadici arkadaşlar reyting tablosunu paylaşında gözü gönlü açılsın anti vadicilerin...kanal d dizilerinde bile yok bu reytingler...hiç bi dizide yok ayolllllllllllllllllçiğdem lafı gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...görüşürüz bayyyyyyyyyy..:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F

küçü ağa masrafsız da hilali ahmer niyetinemi çekiliyor dizi..o zaman o diziden para almıyolardır diziciler sultan ahmette mendil açıyolardır herhalde..:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F
vadi 2 milyonluk dizi diğeri az masraflı dizi ama aldıkları oranlar=:D

Dorğu yiğiti öldür hakkını yeme diyorsunda kendinle çelişiyon be arkadaş ona şaşırıyorum en çok
yaw ne alakası var vadiye 15 alacak dediler ama 9 u zor aldı.küçük ağa ise bütçesine göre çok başarılı dizi

vadi 2 milyonluk dizi diğeri az masraflı dizi ama aldıkları oranlar=:D

yaw ne alakası var vadiye 15 alacak dediler ama 9 u zor aldı.küçük ağa ise bütçesine göre çok başarılı dizi
Yav arkadaş kendinle çelişme ya geçen hafta 6 aldı bu hafta 9 aldı yükseldi yani 3 reyting boru mu tabiki de hayır haftaya 10 alırız büyük ihtimalle :)

Aramızda kalsın ab de vadiyi geçiyordu falan diyorsun ağustosta ama dizi düşük alınca hemen eleştirmeye başladın ama samimi gelmiyor bu eleştirilerin :F
Aramızda kalsın ab de vadiyi geçiyordu falan diyorsun ağustosta ama dizi düşük alınca hemen eleştirmeye başladın ama samimi gelmiyor bu eleştirilerin :F
Ben aramızda kalsın yeni sezon şov yapacak hiç demedim yorumu bul sonra susarım.Sadece geçen sezonki vadiye ab de geçildiği reytingleri gösterdim.
Yoksa bu konudaki yorumumda da belirttim karakterleri abartıyorlar düzeltilmeli diye.

Ne bileyim ben frekansın bu kadar etkileyeceğini hadi onu geçtim sabah kuşakalrındaki haberlerde listeye giremedi o gün
offffffff o günü geç peki bu gün ne oluyor acaba merak ediyorum bu günde mi frekans olayı var.
Var dersen medcezirin yeni sezon ilk frekans değişmeden önceki reytingle sonra yani frekans değişikliğinden bir gün sonraki reytinglere bak...

Ben aramızda kalsın yeni sezon şov yapacak hiç demedim yorumu bul sonra susarım.Sadece geçen sezonki vadiye ab de geçildiği reytingleri gösterdim.
Yoksa bu konudaki yorumumda da belirttim karakterleri abartıyorlar düzeltilmeli diye.

offffffff o günü geç peki bu gün ne oluyor acaba merak ediyorum bu günde mi frekans olayı var.
Var dersen medcezirin yeni sezon ilk frekans değişmeden önceki reytingle sonra yani frekans değişikliğinden bir gün sonraki reytinglere bak...
1 gün sonra herkes ayarladı zaten arkadaşım

Vadi beklediğimden daha düşük gitmiş.

Kocamın Ailesi çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Tebrikler.

Güldür Güldür Show reklam düzeni yüzünden yükselemiyor. Dün doğru düzgün izleyemedim reklamlardan. :T:

Aramızda Kalsın geçen sezona göre düşük gidiyor.

Kurtlar Vadisi ne kadar büyük bir dizi olduğunu şu konudan bile anlayabiliriz
adamların işi gücü yok vadiyi karalamak için konuya yazıyolar 2 kişidir bunlar fazlası da yoktur yazar yazar dururlar :D

vadi 9 reyting alıyor kanalının ve şuana kadar ki tüm dizilerden çok izlenmiş ama reytingi beğenilmiyor ve eleştiriliyorsa bu dizi harbiden ÇOK BÜYÜK tür. net bi şekilde :D

size de teşekkürler vadinin bu reytinglerden çok daha fazlasını almasını gerektiğini bildiğiniz ve bunu dile getirdiğiniz için :D

reaksiyon dizisi 3 reytingle kral vadi 3 katı reytingle kötü almış alıyor işte buna vadi farkı deyip geçeceksin ötesi yokkkkkkk :D

haftaya daha daha daha çok reytingle devam :d 3 3 artmakta fayda var :D

Hayat Ağacı berbat gitmiş neydi o öyle 😱
@-potterhead- nasıl oranlar 😱
Aynen çok kötü :( Ama TNS gibi kalitesiz bir panelin bu sıcaklığı hissetmesini beklemiyorduk zaten .ss