25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Dayanamadım bir baktım. Mukadder teyze ile tarık sahnesi duygusaldı :T.Mukadder teyzeyi gülerken izlemeye alıştık. Çok ta iyi güler kendisi :X
Bu arada K.A. yorumlarını yapıyoruz bu konuya ama bir sorun olmaz dimii :)
ben bişey yazmıyorum susuyorum sadece

Kocamın Ailesinin reytinglerini gördükten sonra Ankaranın Dikmeni eski günü Çarşambaya gelebilir tekrar. Bu tür diziler çok yükseldi son dönemde.

Aramızda Kalsın ab'de fena değil fakat geçen seneye göre düşüş aşikâr.
Kvp özellikle ab'de kötü ilerliyor haftaya Kocamın Ailesi kapabilir zirveyi.
Günün Kazananı Kocamın Ailesi olmuş dizi çok iyi direniyor.

Kurtlar Vadisi Pusu gecen haftaya gore iyi bi yukselis yasamis Total'de 9.1 AB'de 6.8 rating almis tebrik ederim, bu sezonun en cok izlenen dizisi Karagul'um olacak ama. :)
Kocamin Ailesi'ne de tebrikler aldigi oranlar cok iyi, ozellikle AB'de.
Aramizda Kalsin'da yukselmis yavas yavas Total 5 AB 6'li ratinglere gelecek dizim.
Carkifelek 8.2 share alarak iyi gitmis.

bu arada ağır total işe kanal manal farketmiyor gördüğünüz gibi vadi atv de de kanal d de de ağır total :))))@Forumdash (karadayı bahanen için):A
Belirtmene gerek yoktu :X

Bu arada Kanal D resmen totoş oldu :A Kaç günü totoş geçiriyor:F

____________ Ekleme_______________

Bu arada KVP'nini kadınlarda izlenme oranlarına şaşiriyorum :X Kadınlarda reyting artınca kanal D transfer etmek istedi anlaşilan.Kadınlarda 9 reyting almiş dün akşam 😱

Bu arada 2 haftalık reyting ort.'lamasına göre Kvp kadınlarda 7.8~ erkelerde 8.9~ almiş 😱 Bu işaret "~ " küsüratır. yazmak istemedim :X

Kocamın Ailesi ise şahaneler yaratıyor:X Kocamın Ailesini izliyorum ama düzenli değil en çok sevindiğim şey dizi için "çakma" Canımın Ailesi'ni al aşa etmesi :X

1e1k kötü gidiyor hafta sonu olmalıydı kesinlikle:T

KÜÇÜK ağa 13 lerden 7 lere düştü iyi oldu diyosun ama vadi 15 lerden 6-7 lere düşünce şunu gözden kaçırmayalım vs ? taraflılık bu olsa gerek🙂🙂🙂
ayolll en başta belirtiyorum zaten 9 kurtlar vadisine az olmuş diye yani ben reytingten memnun değilim geçen yıldan beridir memnun değilim hatta 🙂🙂🙂

ben burada sadece bir teselli bulmaya çalısıyorum karagülde 10 reytingi bulamazsa eğer en azından haftanın dizisi olmuş olucaz bununla teselli bulmak istiyorum :bhr::bhr::bhr:

:FKVP dediğim gibi ilk bölümü kaç reytingle açara total 8 ab 6 demiştim ama geçen hafta herkes bana cephe almıştı.Frekanslar falan diye ama işte sonuçlar...Memati ve abdülhey önemli karakterlerdi.
Ayrıca atv de olsaydı bence 10 alırdı kanal d ye bence hiç ama hiç yakışmıyor kvp şimdi stara mı yakışıyor derler bazıları ama bence en çok show ve ya atvye yakışır...O kanallarda yüksek reyting alır.
Vadi geçen sezon ilk başlangıcında atv de 10 almıştı sonraki hafta ise 11 almıştı aradaki fark belli kanal d de olmamalıydı.
Aramızda Kalsında hüsne karakterini çok abartılı yazıyorlar senaristler ben bile soğuyorum artık.
Hayat Ağacı çok iyi kadrosu vardı ama sonuçlar kötü.
KA ise hala çok başarılı..

9 reyting nedir ben daha yüksek bekliyordum.Kanal D 21.15 veya 2130 gibi başlatırsa daha güzel olur ama yapmıyorlar bir türlü ayrıca reklam düzeni berbat

:Fözet 1 saat 15 dakika mı sürsün yani eski bölümü full yayınlasınlar ve yeni bölüme girsinler yani:D
Vadinin saatinde hiçbir sorun yok.23.16 YI NASIL 23 E YUVARLIYORLAR ANLAMIYORUM PES YANİ:d

:Fözet 1 saat 15 dakika mı sürsün yani eski bölümü full yayınlasınlar ve yeni bölüme girsinler yani:D
Vadinin saatinde hiçbir sorun yok.23.16 YI NASIL 23 E YUVARLIYORLAR ANLAMIYORUM PES YANİ:d
Şunu kastediyoruz özeti 21 e kadar sürdürün sonbra 15 dk lık reklam 21.15 gibi başlasın 21.30 gibi bitsin bunu kastediyoruz biz 2 yıl önce Atv bu taktiği denedi ve gayet de başarılı oldu hatta 16 reyting bile aldık

Şunu kastediyoruz özeti 21 e kadar sürdürün sonbra 15 dk lık reklam 21.15 gibi başlasın 21.30 gibi bitsin bunu kastediyoruz biz 2 yıl önce Atv bu taktiği denedi ve gayet de başarılı oldu hatta 16 reyting bile aldık
Ya allahaşkına hep bahane yok frekans yok başka birşey yok kısa sürmüş 23.16 ya kadar sürmüş...Kanal d de çoğu dizi o saatte bitiyor.Vadi düştü diye bahaneler aramayalım.

Ya allahaşkına hep bahane yok frekans yok başka birşey yok kısa sürmüş 23.16 ya kadar sürmüş...Kanal d de çoğu dizi o saatte bitiyor.Vadi düştü diye bahaneler aramayalım.
Bahane değil arkadaşım kanad nin yaptığı strateji hatassını söylüyoruz kanal d özeti uzatmalı 21 e kadar atv 2 sezon önce öyle yaptı reytingler 16 ya fırladı ve diziden çok reklam izliyoruz

Bahane değil arkadaşım kanad nin yaptığı strateji hatassını söylüyoruz kanal d özeti uzatmalı 21 e kadar atv 2 sezon önce öyle yaptı reytingler 16 ya fırladı ve diziden çok reklam izliyoruz
yaw atvdeyken de şikayetçiydiniz şimdi de kanal d deyken :DVadide sorun değil de kanallarda doğru:D