25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Kardeşim sen sırf muhalefet yapayım diye mi bazı şeylere cevap verme ihtiyacı duyuyorsun ha öyleyse şöyle de bizde he deyip geçelim yok öyle değilse mantıklı konuşsan daha iyi arkadaşım.
ilk bi siz mantıklı cümleler kurunda bizde ona göre mantıklı alıntılar yapamlım hee kardeeşimmm???? :))

:FKendi günü ve kendi saati denince sen ne anlıyorsun:D
Ben perşembe günü 20.00 anlıyorum.Forumdaki diğer değerli üyelerin de benim düşünceme katıldıklarını düşünüyorum:DBen şu ana kadar hiçbir dizinin saati 21.45 diye birşey duymadım.22 duydum 22.15 duydum 22.30 duydum ve 20 duydum.
21.45 de başlamasını istiyolarsa buyursunlar fov tv ye :kiki:

:FKendi günü ve kendi saati denince sen ne anlıyorsun:D
Ben perşembe günü 20.00 anlıyorum.Forumdaki diğer değerli üyelerin de benim düşünceme katıldıklarını düşünüyorum:DBen şu ana kadar hiçbir dizinin saati 21.45 diye birşey duymadım.22 duydum 22.15 duydum 22.30 duydum ve 20 duydum.
Emin misin internette aaştır kendi gününde kendi saatinde yi forumdan daha fazla kişiler bulabilirsin

oooooooooooooooooo 12.yılda bile birincilik birincilik birincilik...özetimiz bile ikinci beeeeeeeeeeeeeee...karagül kırmızıgül atağı olmazsa bu hafta türkiyenin en çok izlenen dizisi olacağız ...haftaya da abc1 ve totalde çift haneli reyting görecek tüm türrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley::oley: vadinin çöküşünü bekleyenlerde her maç sonrası sahadan boynu bükük ayrılan rakip takım holiganları gibi sızlanıvesinler gariiiiiiiiiiii...garide gari gariiiiiiiiiiiiii..:gangnam::gangnam::gangnam::gangnam::gangnam::Z:Z:Z:Z:oley::oley::oley::ok::ok::ok::A :Fsonuncusu vadiyi çekemeyenlere gelsin...
Aga döktürmüşsün yine :A

ilk bi siz mantıklı cümleler kurunda bizde ona göre mantıklı alıntılar yapamlım hee kardeeşimmm???? :))
Sizin bu vadile alıp veremediğiniz nedir yani zamanında aynı güne denk gelen dizileriniz vardı acaba onları bitirdi diye mi. Yoksa bu vadiyi karalamalar ne oluyor

Ya sen Vadiyi daha önce izlediğin her halinden belli oluyor boşuna atıp tutma Vadiden Polat hariç kim giderse gitsin bu dizi devam eder. Memati zamanında Çakır Polattan daha büük başroldü Çakır öldü millet Vadi benim için bitmiştir dedi ama arkasından süper bir sezon ve Vadi uçtukça uçtu. Memati öldü yine aynısı Abdülhey öldü yine süper bölümler izliyoruz ve reytinglerde çok yakında 18 i geçeriz Ocaktan sonra
:FHep aynı terhane:D
Ben vadiyi evet izledim ama çakır çıkana kadar izledim sonra bıraktım.
Zaten bir diziyi 12 sezon devam ettirmek saçmalıktır.
Para için yapılan şeyler işte.
Vadinin oranları bu işte arkadaşım.kanal d nin her dizisi hatta starın da hatta showun da bu saatte bitiyor o zaman o dizilerde mi 21.15 e kadar uzasa reytinglerde uçacak:D
Önce frekans dediniz şimdi de bu:D

kanald nin son fiyaskolarından sonra gizlilik filan kalmadı. olan sempatimde bitti tükendi. :A
Tükenmişlik sendromu bu olsa gerek:F

kanald nin son fiyaskolarından sonra gizlilik filan kalmadı. olan sempatimde bitti tükendi. :A
bence sen vadiyle uğraşcağına küçük ağanın derdine düş...geçen sezona oranla iki katı reyting kaybetti..vadinin rakiplerinin 3 de 1 i onun karşısında olsa çoktan nalları dikmişti..:F önceliğin o olsun bence..

Sizin bu vadile alıp veremediğiniz nedir yani zamanında aynı güne denk gelen dizileriniz vardı acaba onları bitirdi diye mi. Yoksa bu vadiyi karalamalar ne oluyor
yok tam tersi çok güvenilen vadiyi 2. sıraya iteleyenler oldu da vadicilerde onun hesabını yapıyolar heralde :)))

eskiden banane ? :)) yıl 2014 hatırlatırım :F

kvp nasıl kanald de bile total oluyorsa o dizi de fox tv de olsa da ab olur. niye şaşırdın ki ? :):)

:A
FOX'un da ab olacağı günleri görecektik demek vay be. :D

Vadi'nin TOTAL ve ABC1'i gayet iyi sıkıntı yok. :A

bence sen vadiyle uğraşcağına küçük ağanın derdine düş...geçen sezona oranla iki katı reyting kaybetti..vadinin rakiplerinin 3 de 1 i onun karşısında olsa çoktan nalları dikmişti..:F önceliğin o olsun bence..
sizin önceliğiniz de 15 lerden 6 ya düşen vadiyi kurtarmak olacak ki aynı şeyi benimde yapmamı istiyorsunu heralde ? :kiki:

yok tam tersi çok güvenilen vadiyi 2. sıraya iteleyenler oldu da vadicilerde onun hesabını yapıyolar heralde :)))
hep aynı işte:D
Fatmagül ve aşkı memnuyu vadi mi bitirdi:D4 yıl boyunca vadi 2. lik te kaldı be:D

:FHep aynı terhane:D
Ben vadiyi evet izledim ama çakır çıkana kadar izledim sonra bıraktım.
Zaten bir diziyi 12 sezon devam ettirmek saçmalıktır.
Para için yapılan şeyler işte.
Vadinin oranları bu işte arkadaşım.kanal d nin her dizisi hatta starın da hatta showun da bu saatte bitiyor o zaman o dizilerde mi 21.15 e kadar uzasa reytinglerde uçacak:D
Önce frekans dediniz şimdi de bu:D

Tükenmişlik sendromu bu olsa gerek:F
Kardeşim insan o kadar emek veriyor bölümlere tabiki para için yapacak bedava iş yok ki bu dünyada.Bu arada frakans olayını 1000.kez açıklamaktan bıktık be yakupu aratmıyorsun hiç