25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Karagül daha geçen hafta 8,5 aldı bu hafta rahatlıkla 10 alacaktır. :D

O gelen kişi oynamadı Sevdalukta :D
bir onlar kaldı işte alamazsalar eğer biz zirvede bitiricez bu haftayı oda bir başarı sayılır demeye çalısıyorum bu akşamıda atlatırız umarım herşey yarın belli olur 🙂🙂

kurtlar vadisi pusu 9 bencede az olmuş ama şunu gözden kaçırıyorsunuz bence
bu hafta totelde haftanın en çok reytingi olan dizisi olucaz büyük ihtimalle bu alanda rakiplerimiz olan karadayı ve küçük ağa bizden düşük aldılar tek bir rakibimiz karagül kaldı onlarında 8 civarında kalıcağını düşünüyorum yanıı bu haftanın en çok reyting alan dizisi biz olucaz :Z:Z
KÜÇÜK ağa 13 lerden 7 lere düştü iyi oldu diyosun ama vadi 15 lerden 6-7 lere düşünce şunu gözden kaçırmayalım vs ? taraflılık bu olsa gerek🙂🙂🙂

Kurtlar Vadisi güzel gitmiş. Özellikle Totalde çok iyi ama Ab'de Kanal D etkisi bile olmadığına göre Ab için umutsuz vaka dizi baya baya.

Kocamın Ailesi özellile Ab'de çok başarılı. Biraz daha artsa dizi 1. olacak. Zirveye çok yakın dizim.:Z

Güldür Güldür ilk haftaki 7'en çok uzakta ama iyi götürüyor Show'u.

Aramızda Kalsın en fazla 4'ü geçebilecek gibi bu sezon.
Kocamın Ailesi başarısını sürdürüyor daha fazlasını da hak ediyor :)
Bir de Aramızda Kalsın gelince düşeceği söyleniyordu. K.A.neredeyse AB de zirvede olacakmış :A

Kocamın Ailesi başarısını sürdürüyor daha fazlasını da hak ediyor :)
Bir de Aramızda Kalsın gelince düşeceği söyleniyordu. K.A.neredeyse AB de zirvede olacakmış :A

Aynen ama dağılan Aramızda Kalsın oldu. Dizi pt2'ye falan yollansın sen o zaman gör Kocamın Ailesini.:Z
Vadi dayanamayacak Fox'a.:A

kurtlar vadisi pusu 9 bencede az olmuş ama şunu gözden kaçırıyorsunuz bence
bu hafta totelde haftanın en çok reytingi olan dizisi olucaz büyük ihtimalle bu alanda rakiplerimiz olan karadayı ve küçük ağa bizden düşük aldılar tek bir rakibimiz karagül kaldı onlarında 8 civarında kalıcağını düşünüyorum yanıı bu haftanın en çok reyting alan dizisi biz olucaz :Z:Z
KARAGÜL KVP 'yi geçecektir :)

Arka sokakları destekle Karagülden daha iyi bir dizi karagülün neresi AB ki resmen Ağır total kendisi Arka sokaklar karagülden daha AB karagül gibi 31 insanı diri diri yakmıyoruz 31 kız öldürmüyoruz
KARAGÜL ' e laf yok. Karagül gibi dizi mi var ALLAH aşkına :F Kimi yakmışlar kimi öldürmüşler 🙄

Son düzenleme:
Euro D'de 19:45'de özet bitti ve reklam.. 20:00'de Yeni bölüm jenerik ardından yine reklam.. 20:20'de başladı.. 20:45'de yine reklam.. 20:55'de reklam dönüşü.. kısa aralar birkaç kez.. sonrasında yeniden reklamlar.. bu şekilde gitti. Resmen berbattı! Bölüm 22:15 gibi yönetmen yazısı ile sona erdi.. jenerik bile verilmedi. 112 acil programa bağlandı..

Tapatalk 2

@MelankoliK bir sıralayayım dedim ve Kocamın Ailesi Ab'de 4. sırada şuan Total'dede 5. sırada.:D İyi gidiyoruz ama ilk 10 kıl payıda kaçabilir. Medcezir, Karagül, Kiraz Mevsimi kesin geçecek gibi.

durun bakalim daha KIraz mevsimi var bence bu hafta reytngi yukselecek)

Kocamin ailesine tebrikler

Euro D'de 19:45'de özet bitti ve reklam.. 20:00'de Yeni bölüm jenerik ardından yine reklam.. 20:20'de başladı.. 20:45'de yine reklam.. 20:55'de reklam dönüşü.. kısa aralar birkaç kez.. sonrasında yeniden reklamlar.. bu şekilde gitti. Resmen berbattı! Bölüm 22:15 gibi yönetmen yazısı ile sona erdi.. jenerik bile verilmedi. 112 acil programa bağlandı..

Tapatalk 2
Birtane bir Aileyi 3 kişi kurtulmuş sadece çok kötü örnek oluyor küçük ağaya +7 koyacaklarına gidip Aslında Karagüle +18 işareti lazım Medcezirin neresi genel izleyici onada +14 işareti koyulması lazım ozaman Arka sokaklardaki kitlede genel izleyici kitlesi oluyor

@MelankoliK bir sıralayayım dedim ve Kocamın Ailesi Ab'de 4. sırada şuan Total'dede 5. sırada.:D İyi gidiyoruz ama ilk 10 kıl payıda kaçabilir. Medcezir, Karagül, Kiraz Mevsimi kesin geçecek gibi.
Karagül'ü zaten 1. olarak sayıp, ardından kocamın ailesi 2.olması gerekir diye düşünmüştüm :)
Aynen iyi gidiyor dizi sıcacık aile dizisi :love1:9.bölümdeyim hemen bitmesin diye az az izliyorum : ))))

Karagül'ü zaten 1. olarak sayıp, ardından kocamın ailesi 2.olması gerekir diye düşünmüştüm :)
Aynen iyi gidiyor dizi sıcacık aile dizisi :love1:9.bölümdeyim hemen bitmesin diye az az izliyorum : ))))

Bende sevdiğim dizilerde çok yaptım o olayı. Bilirim.:D İzle ilze. Bu hafta yeni bölümeyetişirsin.:D

Bende sevdiğim dizilerde çok yaptım o olayı. Bilirim.:D İzle ilze. Bu hafta yeni bölümeyetişirsin.:D
Dayanamadım bir baktım. Mukadder teyze ile tarık sahnesi duygusaldı :T.Mukadder teyzeyi gülerken izlemeye alıştık. Çok ta iyi güler kendisi :X
Bu arada K.A. yorumlarını yapıyoruz bu konuya ama bir sorun olmaz dimii :)

Dayanamadım bir baktım. Mukadder teyze ile tarık sahnesi duygusaldı :T.Mukadder teyzeyi gülerken izlemeye alıştık. Çok ta iyi güler kendisi :X
Bu arada K.A. yorumlarını yapıyoruz bu konuya ama bir sorun olmaz dimii :)

Perşembe yayınlanıyor yaa diziyle ilgili konuşmak pek sorun olmaz bence. Ama başka gün olsa olabilir.:D