25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Vallahi dün biraz baktım kurtlara ama eksiklik var. Polatin alt kadrosu dolmamis. Polatin güçlü olması lazim tek tabanca olmaz.
aga daha senaryo oraya gelmedi ki cahit bi tarafta erhan bi taraftar kgt bi tarafta
daha ertuğrul şakar diziye girmedi bile
yani daha olacak çok şey var

vadiden iki haneli rakam bekliyorduk, ilk o açıcaktı 2 haneli rakam sezonunu :F beklenilen 12-13 reytingleri ben göremiyorum. :F zor 9 reyting almış.:):) kanald'nin aynı rakamı alan ka sı vardı zaten. :A büyük beklentilerle transfer etti ama maalesef, kanal asrın şokunu yaşıyodur. :F 2-3 hafataya ab'yi kaybeder vadi. :))))

kocamın ailesine büyük tebrik, harika bi şekilde ilerliyor. :) en yakın zaman da ab'yi alır. :d

aramızda kalsın, kocamın ailesinden büyük bi darbe yiyecek demiştim öylede oldu.. :)

güldür güldür eski performansına baya bi uzak. :A

hükümet kadın total de başarılı sonuçlar elde etmiş.

112 acil az biraz yükselmiş eski rakamına göre..

hicran güya 12.30 da başlayacak deniliyordu ama 1 de başlamış nerdeyse tekrarı.. yazık cidden...

ne yapsınki terör konusuna giremiyor süreçten dolayı olması gereken polisi gösteriyor gerçek polisler baskıdan korkuyor ama Rıza baba ve ekibi baskıdan korkmuyor örneğin soydan olayı soma olayı işçi kazası olayı bora özay olayı Nusret Atacan olayı ikram üstün olayı @ABAY_06 @beyazsoy
Terör konusuna girmiyor ama rıza baba kormuyor somaya işçi kazasına giriyor))) çelişki rıza baba korkmuyorsa her konuya girer.

Sen bir apartmanında araştırma yap kaç kişi sürekli izliyor artik ondan sonra konuşalim.

Arka sokakların dizilik bir yani yok. Hep ayni şeyler

Terör konusuna girmiyor ama rıza baba kormuyor somaya işçi kazasına giriyor))) çelişki rıza baba korkmuyorsa her konuya girer.

Sen bir apartmanında araştırma yap kaç kişi sürekli izliyor artik ondan sonra konuşalim.

Arka sokakların dizilik bir yani yok. Hep ayni şeyler
Rtürk ve YSK izin vermiyor o konuya senarist ne yapsın ancak birisi vurulduğunda örgüt konusuna girmekteler Ozaman ağlamaktan fark edemiyorlar

aga daha senaryo oraya gelmedi ki cahit bi tarafta erhan bi taraftar kgt bi tarafta
daha ertuğrul şakar diziye girmedi bile
yani daha olacak çok şey var
Senaryo matematiğine bunun biran önce başarmalilar polat her işe kosamaz. 3 sağlam adam gitti gücü azaldı polatin. Bunların yeri dolmalı . eski vadiye bak simdiye bak. Bu andy garciadan önce bu işleri halletmek lazımdı bence

Rtürk ve YSK izin vermiyor o konuya senarist izin vermiyor ancak birisi vurulduğunda örgüt konusuna girmekteler Ozaman ağlamaktan fark edemiyorlar

Pompy bayağı salladin ya YSK o konulara bakmaz ki))) kendince senaryo uretmissin üstüne bu senaryoya inanmissin.

YSK adi üstüne yuksek secim kurulu yani secim ile ilgili ihlalelerde ceza verebilir teröre ne karışır yahuu))))

RTÜK de karışmaz bu işlere iki yildir şefkat tepe bu konulara giriyor ceza verdi mi)))

Allah aşkına gözünü aç biraz yahuu

Ben demişitm KVP İle KocamınAilesinin kitleler farklı..KVP bir etki yapmaz diye dizim çok iyi oranlar almış..Tebrikler AB DE az kalsın geçiyomuşuz :D

Acaba Gülbin Tosun gibi Fatih Portakal'da haberleri biraz uzatsa çok iyi olur. Kiraz Mevsimi 20:15'de başlıyor Karagül ve Kocamın Ailesi'de onun gibi geç başlar ve Medcezir ve Vadi'yi engellemiş oluruz bir nebze daha. Fox kısa zamanda bunu yapar umarım.:A

kocamın ailesi vadiden yarım saat sonra bitmiş kanal d bu reklam politikasıyla giderse vadi daha ço

Sonuçlar baya şaşırttı beni. Ben Vadiden en az 11 reyting bekliyordum ama düşük gitmiş.

Bu sene reyting hesaplamada bir iş var gibi. Sanki yüzdeler azalmış, hiçbir dizi çift rakamı göremiyor. Yabancılardaki gibi 5 reyting en yüksek reyting olacak birazdan.

Gelelim yorumlara. 9 reytingle en çok izlenen dizi olsa bile Vadi için alışık olmadığımız rakamlar, ama yine de zirvede. A/B`de de zirvede yer almış.

Kocamın Ailesi 23.41`de bitmesine rağmen A/B`de Vadiyi alt edememiş. Ama yine de bu senenin sürpriz işlerinden olmayı başardı helal olsun.

Bu hafta özet reytinglerimiz çok iyi gelmiş geçen haftaki yeni bölüm kadar :D

haftaya da aynısı olması temennimiz
kanal d nin tüm dizileri mi böyle bilmiyorum ama 23.00 olduğu gibi dizi bitiyor
süre çok az 90 dk ya vardır ya yoktur

yeni karakterlerin oturması ustanın ofise dönmesi
daha girecek olan karakterlerin girmesi sürenin uzaması ve zamanla vadi mutlaka ki 15 bandına gelecektir

ki özetimizin aldığı oranı çoğu dizi rüyasında göremiyor şuan bile ama bizim için 9 reyting çok az
ve 12 yıl boyunca olduğu gibi gittiği her kanalda en çok izlenen dizi olmuştu.Şu an da durum aynı kanal d nin de açık ara en çok izlenen dizisi kendi oranlarına göre düşük olmasına rağmen

Bu hafta özet reytinglerimiz çok iyi gelmiş geçen haftaki yeni bölüm kadar :D

haftaya da aynısı olması temennimiz
kanal d nin tüm dizileri mi böyle bilmiyorum ama 23.00 olduğu gibi dizi bitiyor
süre çok az 90 dk ya vardır ya yoktur

yeni karakterlerin oturması ustanın ofise dönmesi
daha girecek olan karakterlerin girmesi sürenin uzaması ve zamanla vadi mutlaka ki 15 bandına gelecektir

ki özetimizin aldığı oranı çoğu dizi rüyasında göremiyor şuan bile ama bizim için 9 reyting çok az
ve 12 yıl boyunca olduğu gibi gittiği her kanalda en çok izlenen dizi olmuştu.Şu an da durum aynı kanal d nin de açık ara en çok izlenen dizisi kendi oranlarına göre düşük olmasına rağmen
Süresi kısa galiba Vadinin?

Çünkü yeni bölüm 21.00 gibi başlıyor. 23.00`te bitiyorsa demekki süresi 90 dakika ortalama.

Kanal D geçen sene özette reklam veriyordu, bence reklam düzeni böyle olmalı.

20.15 Özet reklam
20.30 Reklam Dönüşü
21.00 Jenerik (1. Reklam)
21.15 Reklam dönüşü
22.45 Son Reklam
23.00 Reklam Dönüşü

Süresi kısa galiba Vadinin?

Çünkü yeni bölüm 21.00 gibi başlıyor. 23.00`te bitiyorsa demekki süresi 90 dakika ortalama.

Kanal D geçen sene özette reklam veriyordu, bence reklam düzeni böyle olmalı.

20.15 Özet reklam
20.30 Reklam Dönüşü
21.00 Jenerik (1. Reklam)
21.15 Reklam dönüşü
22.45 Son Reklam
23.00 Reklam Dönüşü
süresi 90 dakkayı geçmez 9 da başladı zaten 11 de bitti diğerleri reklam
dediğin gibi olursa kesin olumlu artış olur zaten ama o dediğini yapınca 1 reklam kuşağı kayboluyo 23.00-23.15 te reklam reklam dönüşü aynı yerde bitiyo

en azından 23.30 a kadar sürmesi lazım dün özet şeklini beğendim 20.45 e kadar özet vardı zaten reytingi de özetin çok iyi gelmiş hatta geçen haftanın ab grubu yeni bölümünden çok ama 11 olmadan bitmesi kötü oluyor

vadi çift haneleri görecekti biz göremedik daa reyting sonuçlarında:))) @china_shangai demiştim çift hane için favorim karagül diye:)))

hüsne geride kalmış toparlar yakında @denizz19 un sevdaluk undan adam geldiş dizi bitmese iyidir

kocamın ailesi çok iyi gidiyor fox a göre vadi ab de düşünce zirveyi alacaktır ab de

güldür güldür de geçen seneye uzak gibi

bu arada ağır total işe kanal manal farketmiyor gördüğünüz gibi vadi atv de de kanal d de de ağır total :)))) @yakup09 @Forumdash (karadayı bahanen için):A @Bully

Kocamın Ailesi gerçekten büyük bir tebriği hakediyor. Eskiden tutacak dizileri tahmin etmek daha kolaydı ama şimdi hiç umulmadık diziler büyük başarılar elde edebiliyor. :)

kocamın ailesi gibi bir dizi kvpyle yarışabiliyorsa 12 sezondur boşa izlemişiz vadiyi :(

kurtlar vadisi pusu 9 bencede az olmuş ama şunu gözden kaçırıyorsunuz bence
bu hafta totelde haftanın en çok reytingi olan dizisi olucaz büyük ihtimalle bu alanda rakiplerimiz olan karadayı ve küçük ağa bizden düşük aldılar tek bir rakibimiz karagül kaldı onlarında 8 civarında kalıcağını düşünüyorum yanıı bu haftanın en çok reyting alan dizisi biz olucaz :Z:Z

kurtlar vadisi pusu 9 bencede az olmuş ama şunu gözden kaçırıyorsunuz bence
bu hafta totelde haftanın en çok reytingi olan dizisi olucaz büyük ihtimalle bu alanda rakiplerimiz olan karadayı ve küçük ağa bizden düşük aldılar tek bir rakibimiz karagül kaldı onlarında 8 civarında kalıcağını düşünüyorum yanıı bu haftanın en çok reyting alan dizisi biz olucaz :Z:Z
Karagül daha geçen hafta 8,5 aldı bu hafta rahatlıkla 10 alacaktır. :D

vadi çift haneleri görecekti biz göremedik daa reyting sonuçlarında:))) @china_shangai demiştim çift hane için favorim karagül diye:)))

hüsne geride kalmış toparlar yakında @denizz19 un sevdaluk undan adam geldiş dizi bitmese iyidir

kocamın ailesi çok iyi gidiyor fox a göre vadi ab de düşünce zirveyi alacaktır ab de

güldür güldür de geçen seneye uzak gibi

bu arada ağır total işe kanal manal farketmiyor gördüğünüz gibi vadi atv de de kanal d de de ağır total :)))) @yakup09 @Forumdash (karadayı bahanen için):A @Bully
O gelen kişi oynamadı Sevdalukta :D