25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu dediğine göre Karagül'ün yüksek alması lazım ama geçen hafta 8 civarı aldı (b)
İlk bölümun düşük alması normal de bu dediğim ile karagülun bağlantısı pek yok. Karagulu erkeklerde izliyor fox @takas in kanal d için dedgi gibi yapmazsa diziyi uzatirsa CIF haneleri görebilir

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta iyi bir yükseliş yakalamış tebrikler. İlerleyen haftalarda totalde daha da artış yakalayabilir. Ab grubunda rakibi çok güçlü değil aslında ama Vadi'nin ab oranları yükseliş yakalayamadığından geçemiyor ve fark kıyasıya bir mücadele şeklinde oluşuyor.

Aramızda Kalsın istenilen oranlardan uzak ancak yine de iyi direniyor bu günde.

Güldür Güldür Show yine iyi oranlar almış.

Hükümet Kadın defalarca yayınlanmasına rağmen totalde oldukça başarılı gitmiş.

112 Acil sanki biraz toparlanmış gibi geldi bana.

Alın Yazım dizisi günden güne yükseliyor.

TV8'de Ninja Warrior ne yapmış öyle az kala zirveye oturuyormuş. :F

Bundan sonra 16 reytingler hayal gibi duruyor bu reyting sistemi devam ettikçe

İlk bölümun düşük alması normal de bu dediğim ile karagülun bağlantısı pek yok. Karagulu erkeklerde izliyor fox @takas in kanal d nin dedgi gibi yapmazsa CIF haneleri görebilir
Karagül'ü erkekler'de izliyor ama çoğu izleyicisi bayandır yüzde'ye vursak 70 -80 civarı

Pompy yine hayal alenindesin arka sokakları artik erkek çocuklarından başka izleyen yok. Gerçeği görmek istersen sor cevrene kim izliyor senin dizini. Ama yine sözcü okuyup hayal dünyasına dalmak istersen diyeceğim bir şey yok. )))
tns bu çocuklar izliyorsa eğerde oda Muhalif halk seyrediyor polisler seyrettirmeyi bile engelliyor Polis Ailesinde olan çocuklara kuzenim seyrediyor benimde ama onun sevdiği iki dizide aynı güne geldi medcezir ve Arka sokaklar komşularım seyrediyor Arka sokakları bütün bodrum Arka sokakları seyrediyor polis Aileleri hariç polis ailesindeki çocuklarda gizlice açıyormuş Arka sokakları özellikle aileleri mesai saatinde istanbuldada büfelerde seyrediyor yani esnaf Taksim okmeydanı şişli Mecidiyeköy kadıköy @ABAY_06

Bundan sonra 16 reytingler hayal gibi duruyor bu reyting sistemi devam ettikçe

Karagül'ü erkekler'de izliyor ama çoğu izleyicisi bayandır yüzde'ye vursak 70 -80 civarı
yav yok aga hayal değil 2 ay sonra vadinin reytingi bu olmayacak o rtg yakın oranlar gelecektir
geçen senede 10 larda gittik bikaç hafta sonra bi anda 14 almıştık :D

yav yok aga hayal değil 2 ay sonra vadinin reytingi bu olmayacak o rtg yakın oranlar gelecektir
geçen senede 10 larda gittik bikaç hafta sonra bi anda 14 almıştık :D
Ben senin gibi pek umutlu değilim ama umarım olur senin dediğin gibi bu @beyazsoy'un dediği gibiyse aksiyon izliyicisi düşmüşse zor

Abc grubun da çok iyi gitmişiz neredeyse 10 alacakmışız :) haftaya total 11 ab 8 ve üstü abc de ise 12 yakın alırız. Çünkü karaya yapılan oyun haftaya olur ve kara ölür herkes de normal olarak izler.

tns bu çocuklar izliyorsa eğerde oda Muhalif halk seyrediyor polisler seyrettirmeyi bile engelliyor Polis Ailesinde olan çocuklara kuzenim seyrediyor benimde ama onun sevdiği iki dizide aynı güne geldi medcezir ve Arka sokaklar komşularım seyrediyor Arka sokakları bütün bodrum Arka sokakları seyrediyor polis Aileleri hariç polis ailesindeki çocuklarda gizlice açıyormuş Arka sokakları özellikle aileleri mesai saatinde istanbuldada büfelerde seyrediyor yani esnaf Taksim okmeydanı şişli Mecidiyeköy kadıköy
Sen de katiliyon demek hep cocuklar izliyior yani ))) ama Benim çevrede kimse izlemiyor))) polisler bile çocuklarına yasak ettiğine gore dizi pek gerçeklerin anlatmiyor ))) paso fahişe içki uyuşturucu kim izler bunu))) ben sürekli sorarım Çevremdekilerin çocuklara arka sokaklarında izliyirmusunuz diye bir tane kız çıkması)))

Vadi bence kitlesini haftaya çift rakamlara ulaşarak zirveyi alacak yine.
Kocamın Ailesi güzel gitmiş :)
Aramızda Kalsın düşmüş.

Sen de katiliyon demek hep cocuklar izliyior yani ))) ama Benim çevrede kimse izlemiyor))) polisler bile çocuklarına yasak ettiğine gore dizi pek gerçeklerin anlatmiyor ))) paso fahişe içki uyuşturucu kim izler bunu))) ben sürekli sorarım Çevremdekilerin çocuklara arka sokaklarında izliyirmusunuz diye bir tane kız çıkması)))
sebep emniyet müdürleri yasaklıyor neden ege bölgesindeki bütün esnaf taksim okmeydanı şişli mecidiyeköy beşiktaş kadıköy chpnin yönettiği her yer liseden arkadaşımın Arkadaşları seyrediyorlar beyazsoy nerde oturuyon sen

sebep emniyet müdürleri yasaklıyor neden ege bölgesindeki bütün esnaf taksim okmeydanı şişli mecidiyeköy beşiktaş kadıköy chpnin yönettiği her yer liseden arkadaşımın Arkadaşları seyrediyorlar beyazsoy nerde oturuyon sen
Fatihteyim , vallahi kaç yildir sağa sola bakarım bir kez bakkalın izlediğini gördüm))) emniyet yasakladigina gore dizi gerçekçi değil polisi doğru anlatmiyor. Sürekli polis fuhuş operasyonu mu yapar başka isi yok mu)))

Vallahi dün biraz baktım kurtlara ama eksiklik var. Polatin alt kadrosu dolmamis. Polatin güçlü olması lazim tek tabanca olmaz.

Fatihteyim , vallahi kaç yildir sağa sola bakarım bir kez bakkalın izlediğini gördüm))) emniyet yasakladigina gore dizi gerçekçi değil polisi doğru anlatmiyor. Sürekli polis fuhuş operasyonu mu yapar başka isi yok mu)))
yav ALLAH aşkına aga kime laf anlatıyon sen ya :D

Fatihteyim , vallahi kaç yildir sağa sola bakarım bur kez bakkalın izlediğini gördüm))) emniyet yasakladigina gore dizi gerçekçi değil polisi doğru anlatmiyor. Sürekli polis fuhuş operasyonu mu yapar başka isi yok mu)))
ne yapsınki terör konusuna giremiyor süreçten dolayı olması gereken polisi gösteriyor gerçek polisler baskıdan korkuyor ama Rıza baba ve ekibi baskıdan korkmuyor örneğin soydan olayı soma olayı işçi kazası olayı bora özay olayı Nusret Atacan olayı ikram üstün olayı @ABAY_06 @beyazsoy