Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aynen artik bitsin diye dua ettim once kalbim sonra kalbim sonra da basim agrimaya basladi hala guluyorum yaKahkahaya bir başladım, duramadım. Az daha gülmekten ölüyordum.
Aynen artik bitsin diye dua ettim once kalbim sonra kalbim sonra da basim agrimaya basladi hala guluyorum yaKahkahaya bir başladım, duramadım. Az daha gülmekten ölüyordum.
Serhat'ın yanında ufak kalır, Ayrıca Serhat'ın kadına ihtiyacı yok bu adam 11 yıl boyunca Gamze hariç kadın yüzü görmedi Kurtlar Vadisinde.bu tulayda nurgul havası var malesef yanındakı kadınla birlikte nurgul ve teyzesini çok andırıyor
serhatla yakınlaşma olcuaktır bence ayyy nurgul gitti bu çıktı başımıza
Gamze'yi nasıl tavlamıştı ama öyle. Gerçi oyun falandı ama iyi etkiledi.Serhat'ın yanında ufak kalır, Ayrıca Serhat'ın kadına ihtiyacı yok bu adam 11 yıl boyunca Gamze hariç kadın yüzü görmedi Kurtlar Vadisinde.
Selvi de vardiSerhat'ın yanında ufak kalır, Ayrıca Serhat'ın kadına ihtiyacı yok bu adam 11 yıl boyunca Gamze hariç kadın yüzü görmedi Kurtlar Vadisinde.
Evet o da vardı ama Selvi yi de baştan beri Çakır'ın kızı diye yanına yakıştıramamıştık.Selvi de vardi
Kimin kimi tavladığı tartışılır için içinde Bulut vardı hepsi bir oyundu aslında ama Memati'nin sözlerinden bahsediyorsan müthişti elbette.Gamze'yi nasıl tavlamıştı ama öyle. Gerçi oyun falandı ama iyi etkiledi.
hahahahah katerina tatlım ne güzel dövdün sen serhatı öyle ellerine sağlık böyle yapmalı işte bunlara kadınlara el kadınların elleri kırılsın çok güzel dövdün hahaha
nasıll erkeklik bu cnm dayak yiyor sonrada silahla öldürüyorlar olmadı vlla 🙂Müthiş sahneydi ve Katerina öldü.
olsun çok güzel dövdü serhatı ellerine sağlıkKatherinaya üzüldüm ya her be kadar kötü olsa da sempatikligi vardi