Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aynen aga gozlerimden yaslar geldi ya superdiNitrous Oxide, sadece orada değil, bende de etkili oldu. Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Kahkaha atıp durdum.
Aynen aga gozlerimden yaslar geldi ya superdiNitrous Oxide, sadece orada değil, bende de etkili oldu. Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Kahkaha atıp durdum.
Bir adam var onu konusturamadilar ilac sıktı dadayli hepsinde etkili oldu 15 dakkadir araliksiz guldulerne oldu neye gülüyorsunuz benim digitürk pilay sorunlu birtürlü açamadım bakamadım yanı😳😳😳
Aga sence reytingler ne olur ?O değil de, Fatih'in gülmemesi daha bir güldürdü. Sonradan gülmeye bir başladı, kısa sürdü gerçi. Dadaylı'da uzun sürdü, mâlum gazdan en çok etkilenen oydu. Serhat ile Doktor da iyi güldü.
Her iki grupta da ilk 5'te yer alabilir. İki hafta üstüste maç yayınlandı, o yüzden düşük reytingler aldı. TOTAL'de 3.5-4 gibi reyting alır, A/B'de 2.5-3 gibi reyting alır. Alması lazım yani, sonuçta yayınlanan diğer haftalara göre daha rahat.Aga sence reytingler ne olur ?
Peki sonradan yukselmez mi ?Her iki grupta da ilk 5'te yer alabilir. İki hafta üstüste maç yayınlandı, o yüzden düşük reytingler aldı. TOTAL'de 3.5-4 gibi reyting alır, A/B'de 2.5-3 gibi reyting alır. Alması lazım yani, sonuçta yayınlanan diğer haftalara göre daha rahat.
Bu tahminim tabi ki, sonradan daha da yükselebilir. Geçen sezon çok iyi reytingler alıyordu. Zamanla artabilir. Sonuçta daha yeni başlıyor. Gerçekten yeni başlıyor. Haluk Bilginer dahi kendini tam göstermedi. Hareketlilik tam anlamıyla başlamadı. Bu da iyiye işaret. Reytingler artabilir.Peki sonradan yukselmez mi ?
Yine gulmek isteyenler Seksenleri acsin
bu tulayda nurgul havası var malesef yanındakı kadınla birlikte nurgul ve teyzesini çok andırıyorBence Katerina ölücek yani ölmeli bu kadın ortadan kalksın ki bizim Ertan ve Tülay teorilerimiz devam etsin..
ben izleyemedim yaa bu sahneyi neden böyle birşey yaptılarUnutulmaz kare;
Tekrarından izlersin artık. Yalnız gülmekten ölme.ben izleyemedim yaa bu sahneyi neden böyle birşey yaptılar
haahha bakmasam daha iyi ozaman ben bir gülmeye başlarsam daha susmam yanı apartman ayağa kalkar hahahTekrarından izlersin artık. Yalnız gülmekten ölme.
Kahkahaya bir başladım, duramadım. Az daha gülmekten ölüyordum.haahha bakmasam daha iyi ozaman ben bir gülmeye başlarsam daha susmam yanı apartman ayağa kalkar hahah
O zaman sakin izleme bir başlıyorlar susmak bilmiyorlar ben kendimi tutayim diye direniyordum direnemedim manyak bir seyhaahha bakmasam daha iyi ozaman ben bir gülmeye başlarsam daha susmam yanı apartman ayağa kalkar hahah