Yeni bolumu düştü haberin oladizilerdeki en çarpıcı noktaları kaçırmam ama çok cimri davranıyorlar o anları bekleyen seyirciye işkence çektirmekten zevk alıyor vatandaşlar
by Tapatalk
Yeni bolumu düştü haberin oladizilerdeki en çarpıcı noktaları kaçırmam ama çok cimri davranıyorlar o anları bekleyen seyirciye işkence çektirmekten zevk alıyor vatandaşlar
bu akşam hem bunu, hemde under dome u izlerim artıkYeni bolumu düştü haberin ola
by Tapatalk
Under the dome da yetişmemişmiydin?bu akşam hem bunu, hemde under dome u izlerim artık
evet izledim 2x10. u ama @Harunnn60 yeni bölümü izledim diyince bende 11. bölüm çıktı zannedip heyecanlanmıştım 10. bölümü yeni izliyormuş nedense ?Under the dome da yetişmemişmiydin?
Destere ben 2x10 diye yazdım halbuki sen çok yorgun filan olmayayasınevet izledim 2x10. u ama @Harunnn60 yeni bölümü izledim diyince bende 11. bölüm çıktı zannedip heyecanlanmıştım 10. bölümü yeni izliyormuş nedense ?
Evet el espirisi süperdi1x5. bölüm
önemli pek bişey olmamasına rağmen claire i muhteşem doğa manzarası eşiliğinde seyretmek herşeye bedel , claire çok klas bir kadın , asil bir duruşu var, umarım kimseyle yatmaz
dizide britanya tarihinidi öğrenmiş oluyoruz 1740 ların iktidar çekişmesi iskoçlarla ingilizler arasındaki mücadele vesaire...
claire in rahatsız olduğu şey:bir çok olayı önceden bilmesine rağmen engel olmak için yapabileceği pek bir şeyin olmaması, kadın 3 yıl sonraki savaşta 2000 iskoçun fok yoluna öleceğini biliyor , stuart denen şahsın hiç bir zaman başa geçemeyeceğinide biliyor, ama kimseye bişey anlatamıyor ?
dougal devesi tamda claire i sıkıştırdığı dere kenarında ingiliz askerleri tarafından kuşatılmışken, umarım claire zorla tutulduğunu söylerde, balta girmemiş ormanın kalas vatandaşlarından kurtulur
ama claire zorla tutulduğunu söylemeyecek onada eminim
dizide kuş uçuşu değilde, karğa uçuşu deyimi ilginçti
sidikle kumaş yıkama sahnesi, ve claire in angus un esprisinden sonra söylediği- sağ elin sol elini kıskanır sözü komikti
jamie nin claire in uyuduğu odanın kapısında köpek gibi yatıp, kadını korumaya çalışması daha bir garipti
Evet el espirisi süperdi
by Tapatalk
Bende senin gibi anladım, aklıma hemen geçen bölümlerde Clare 'in Douagla sandalye geçirdiği bölüm aklıma geldi1x6. bölüm
bölüm harikaydı ,claire dahada bir harikaydı sohbet muhabbetin uzun tutulduğu ama sıkılmadığım her anını claire e bakarak geçirmekten mutlu olduğum bir bölümdü
yüzbaşı randall a saydığım küfürleri üstüste koysak, burdan amerikaya yol olur o yol da randall ın bir tarafına monte olur
claire ve dougal ın teğmen tarafından götürülüşü ve ordaki karşılanışı çok olumluydu sonra dougal ile generalin birbirlerine karşılıklı gömdükleri ağır sözler durumun rengini değiştirdi , claire her anında gerginliği ortadan kaldıracak sözlerle araya giriyordu kadın güzel olduğu kadar çok da zeki orası muhakkak
tam işler yumuşayacak derken yüzbaşı randall yumuşağı geldi işin içine etti..
hele şerefsiz adam, claire i sorguya alıp sonra yumuşamış gibi görünüp kadının karnına yumruğu atınca dizi izlediğimi unuttum bir an , sanki gerçek hayatta sevdiğim birine yumruk atılmış gibi tüm küfürleri saydım ama yanımda olacaktıki randall yumuşağı, sadece sözle kalmazdım buna eminim elektrik direğini söküp randall a sokmak lazımdı o derece nefret ettim adamdan
dougal ın sona doğru claire in evlenmesi gerektiğini söylediğinde, kadının seninle mi demesi , dougal ın ise mısırını öğütmek çok hoşuma giderdi ama diye cümleye devam ettiği sahnede kahkaha attım
@Forumdash bu mısır kadının neresi oluyor )
dougal claire in jamie ile evlenmesini istiyormuş , sürpriz oldu kendisinin gözü var sanıyorduk
Bende senin gibi anladım, aklıma hemen geçen bölümlerde Clare 'in Douagla sandalye geçirdiği bölüm aklıma geldi
by tapatalk
bizim jamie de bulmuşta bunuyor havasında eminim claire le evleneceğini duyunca sevinçten totosoyla tavandaki sinekleri ezmiştir ama sevincini belli etmiyor oğlancık
claire e de fazla güvenmiyorum, sanki o koyduğu mesafe gittikçe daralıyormuş gibijamie'ye kalsa yarasını sararken şömine başinda işi yürütücektecekti de Claire mesafe koydu (öyle bi sahne vardı yanliş hatırlamıyorsam )
by tapatalk
claire e de fazla güvenmiyorum, sanki o koyduğu mesafe gittikçe daralıyormuş gibi
yumruklu kısım spoiler içeriyor @yatutarsa isyan edecektir şimdi bende etiketleyip hatayı tam sıvamış oldum yaniKız napsin kendi milletinin askerinden yumruk yiyor kaçmak istediği yerdeki insanlar sahip çıkıyor zaten jami ve claire en baştan beridir hep anlaşiyorlardı
by tapatalk
Tapatalkdan yazmiştim spoili kısmı şimdi önlemi aldımyumruklu kısım spoiler içeriyor @yatutarsa isyan edecektir şimdi bende etiketleyip hatayı tam sıvamış oldum yani
under the dome un son bölümü yayınlanmış ben birazdan ona dalarım üstünede the knick süper olur
bunu sanırım yatutarsa izlemiyormuş ya? @BesaleT i etiketleyelim o darbeyi yesin bari
ben henüz izlemiyorum sfu yu bitireyim başlamayı düşünüyorumyumruklu kısım spoiler içeriyor @yatutarsa isyan edecektir şimdi bende etiketleyip hatayı tam sıvamış oldum yani
under the dome un son bölümü yayınlanmış ben birazdan ona dalarım üstünede the knick süper olur
bunu sanırım yatutarsa izlemiyormuş ya? @BesaleT i etiketleyelim o darbeyi yesin bari