İşte adından söz ettiren dizi bunlarDaha çıkmamış Gotham'da da var.
İşte adından söz ettiren dizi bunlarDaha çıkmamış Gotham'da da var.
Niye ki merakla beklenildiği için ödülle layık görülmüş sonraki ödüller için öncelik sağlıyprdur bence güzel (tabii ben izlediğim için azcık abartmiş olabilirim)Saçma bence.
Nerede beğenmediğim dizi varsa gidip onlara ödül vermişler de o yüzden saçma bence.Niye ki merakla beklenildiği için ödülle layık görülmüş sonraki ödüller için öncelik sağlıyprdur bence güzel (tabii ben izlediğim için azcık abartmiş olabilirim)
Straine'i de bırakmiştin dimi? Gotham'a da vermişler dedin Gotham 13 bölüm filan olur izleyecekmisin?Nerede beğenmediğim dizi varsa gidip onlara ödül vermişler de o yüzden saçma bence.
Evet, çoktan.Straine'i de bırakmiştin dimi? Gotham'a da vermişler dedin Gotham 13 bölüm filan olur izleyecekmisin?
Bu sezon bol bol film izlersin artıkEvet, çoktan.
Ona da bakarım ama onu da bırakırım yüksek ihtimal.
Bakacağız bazen dizilerden soğuyup daha çok film izliyorum, bazen filmlerden soğuyup hep dizi izliyorum. Değişiyor dönemsel olarak.Bu sezon bol bol film izlersin artık
4. bölüm çok iyiydi ama 9.7 çok fazlaİMDB'ye göre;
1.bölüm puanı: 8.8
2.bölüm puanı: 9.0
3.bölüm puanı: 9.0
4.bölüm puanı: 9.7
S01B04 izledim
Hiç abartısız yine güzel bir bölümdü Saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Dizinin uzunlugunun farkındalığını ancak son 4.dk'da aklıma düştü Bi baktiğimda 51.dk'daydım
Claire'in maceraları geçen haftadan başladi. Bu haftada devam etti. Bu hafta hayata geçirmeye kalktı bile
İlk dakikalarda çocuklarla oyun oynama numarasıyla aslında kaçmak için kafasında harita çiziyormuş Bi an heycana geldim o an
Yemin töreni sıkıcıydı taaki Claire kaçmaya kalkana kadar Dougle az daha götürüyordu kızı Gerçi bölüm sonu bu sefer eylem olarak götürecek
Domuz avı sahneleriyle hüznü serptiler, ne oldugunu anlamadiğim bi anda aksiyon niyetine maç yaptılar Dayı yeğen çekişmesi güzeldi
Bu bölümde Claire biraz eli maşalıydı sanki, daha da sevdim
8.5/10
8 puandan yukarı olunca dizi güzeldir zaten 9 puan azmı?
9.1'e düşmüştü zaten.1x4
yine güzel bir bölüm izledim artık cleaire bana çok sempatik gelmeye başladı gerçekten hem güzel kadın hemde sempatik iskoçların 1700 lü dönemlerdeki fistanlarıda kadına çok yakışıyor
bu bölüm claire in nafile kaçma planlarıyla geçti her karesinde çok önemli olay olmamasına rağmen sadece claire izlemek bile hoştu
dougal ın sarhoş halde önce kadını kurtarıp sonra kadına abanmasıyla tüm küfürlerim dougal a gitti ama sonra av sırasında claire i domuzun saldırısından koruyuşu ile kendisini affettirdi
aynı zamanda kadın insanı sağlam kafayla sarhoş ediyor sarhoşken kadına sarkmak o kadarda büyük bir hata olmamalı
dougal ve jamie nin birbirlerine karşı hem savaşıp hem oynaştıkları oyun güzeldi ..
tek sevmediğim gereksiz bulduğum kısım claire in kaçarken jamie ye rastlama anıydı çok zorlama bir sahneydi ikisini yanyana getirmek için o kadar çabaya gerek yoktu
klan yönetimi içinde çarpık bacaklı collum yerine dougal ı destekliyorum bari adamın daha sağlam bir duruşu var çarpılmamış
4. bölüm çok iyiydi ama 9.7 çok fazla
eli maşalı değildi eli sandalyeliydi ,sandalyeyi indirmese kızı götürüyordu dougal ucuz kurtuldu
kurtulduda noldu sanki gelip bizemi gönül verecek dönüp dolaşıp parlak oğlan jamie ye yamayacaklar şansımı seveyim
savaş sahneleri olsunda eğer MY deki gibi çalı çırpı yakıp müzede bir top göstereceklerse hiç yapmasalarda olur9.1'e düşmüştü zaten.
Bu arada diziyi bende izledim baya uzun bi süre tek mekanda geçti dizi, Claire ilk başlarda daha çirkin gibiydi ama gittikçe güzel gelmeye başladı gözüme. Ama arada da savaş falan yapsalar güzel olur sanki İngilizlerle.
Aynen Vikings savaş sahneleri çok güzel oluyor. Ama olay çok Claire etrafında dönüyor biraz açmaları lazım yoksa sıkar belli bi müddet sonra dizi.savaş sahneleri olsunda eğer MY deki gibi çalı çırpı yakıp müzede bir top göstereceklerse hiç yapmasalarda olur
yapacaklarsa vikingsler deki gibi kaliteli savaş sahneleri yapsınlar yada bıraksınlar savaşı biz claire i izlemekten memnunuz
açmaları lazım dedindeAynen Vikings savaş sahneleri çok güzel oluyor. Ama olay çok Claire etrafında dönüyor biraz açmaları lazım yoksa sıkar belli bi müddet sonra dizi.
Ben başka türlü demiştim ama bu da başka bi bakış açısı tabi.açmaları lazım dedinde
bu bölüm claire ilk defa elbiseli başladı elbiseyle bitirdi? açmadı yani
erkeklerden 8 puan kadınlardan 9.2 ortalama 8.5 puanın üstü gibi...,Dün gece ikinci bölümü izleyim dedim ama 20 dakika dayanabildim. Çekilecek çile değil.
Dizi aşırı ağır ve süresi tam 60 dakika. İki bölüm bunda sıkılacağıma bir tane film izlemek çok daha mantıklı.
40-50 dakika olsa beğenmesem de bir süre daha sabredebilirdim övüldüğü için ama şu şartlarda mümkün değil.
Bu arada imdb'de erkeklerin puan ortalaması 7.9 iken kadınların 9.2 ve oy kullanan kadınlar sayıca da fazla.
Ana karakterin kadın olduğu dizilere genellikle kadınlar daha çok ilgi gösterir, normal bence.erkeklerden 8 puan kadınlardan 9.2 ortalama 8.5 puanın üstü gi...,
ben claire yüzünden severek izliyorum diziyi aklımda geçen puanda 8. puandı yani beklediğimden daha yüksek almış gibi ..
yalnız kadınlara hitap eden kimse yok dizide(sanırım jamie yi takip ediyorlar ) acaba kadınlardamı claire e bakıyor
diziyi yarım bırakmana üzüldüm gittikçe açılıyor oysa
keşke claire açılsa ama son izlediğim bölümde pür dikkat o anı bekledim kadın soyunmamak için elinden geleni yaptı bizi kandırıyorlar? genelde dizilerin ilk bölümlerinde açık sahne çok, sonra keçi boynuzu tadında kalıyor bir sezon bekleki bir daha aynı görüntüleri görebilesinAna karakterin kadın olduğu dizilere genellikle kadınlar daha çok ilgi gösterir, normal bence.
Claire açılıyordur belki o yüzden sana öyle gelmiştir. Dizinin açılacağını pek sanmam.
Adam neleri takip etmiş sitem ediyor hiç farkında degildim izlerken : Xkeşke claire açılsa ama son izlediğim bölümde pür dikkat o anı bekledim kadın soyunmamak için elinden geleni yaptı bizi kandırıyorlar? genelde dizilerin ilk bölümlerinde açık sahne çok, sonra keçi boynuzu tadında kalıyor bir sezon bekleki bir daha aynı görüntüleri görebilesin
mesela aynı yöntemi hem orphan da hemde orange da uyguladılar ilk bölümler ne kadarda özgürdü sonra kıstıkça kıstılar)
seyirciye saygısızlık yani başka bişey değil
dizilerdeki en çarpıcı noktaları kaçırmam ama çok cimri davranıyorlar o anları bekleyen seyirciye işkence çektirmekten zevk alıyor vatandaşlarAdam neleri takip etmiş sitem ediyor hiç farkında degildim izlerken : X