Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

Beni ters köşe yapmak için mi böyle güzel yorum yaptın :F
kesinlikle ters köşe yapmak için değildi :)
aslında claire ile jamie parlağının yanyana olan sahneleri aralarında aşk meşk ilişkisinin olduğu kısımlar itici en azından bu bölüm claire farklı alanlardaki hünerlerini gösterdi mutlu oldum :)
kimseyle paylaşamayacağım kadar değerli biri claire rakibim kim olursa olsun safdışı bırakmak için elimden geleni yaparım :)
ama sanırım kapacaklar kadını :)

S01B04 izledim

Hiç abartısız yine güzel bir bölümdü:X Saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Dizinin uzunlugunun farkındalığını ancak son 4.dk'da aklıma düştü:F Bi baktiğimda 51.dk'daydım:X

Claire'in maceraları geçen haftadan başladi. Bu haftada devam etti. Bu hafta hayata geçirmeye kalktı bile:X

İlk dakikalarda çocuklarla oyun oynama numarasıyla aslında kaçmak için kafasında harita çiziyormuş :X Bi an heycana geldim o an :F

Yemin töreni sıkıcıydı taaki Claire kaçmaya kalkana kadar:X Dougle az daha götürüyordu kızı:X Gerçi bölüm sonu bu sefer eylem olarak götürecek :A

Domuz avı sahneleriyle hüznü serptiler, ne oldugunu anlamadiğim bi anda aksiyon niyetine maç yaptılar :F Dayı yeğen çekişmesi güzeldi:X

Bu bölümde Claire biraz eli maşalıydı sanki, daha da sevdim:X

8.5/10

Aynen 2.sezon onayı aldı dicektim de sen zaten yazmışsın bile. :D İyi dizi olmasa ilk bölümlerden almazdı bence. 😎 :J
Belki bu @OzaN 'ı ısındırır diziye :X Daha kaç bölüm oldu dizi :X

B5wX81I.png