gülün dikenine katlanmak lazım öylesini bulmuşum sağa sola niye bakayımfarketmez soldaki kocasına çok iyi metresler buluyordu sen derdine yan kraliçe adayını kaptın başkasına bakarsan gözünü oyar
gülün dikenine katlanmak lazım öylesini bulmuşum sağa sola niye bakayımfarketmez soldaki kocasına çok iyi metresler buluyordu sen derdine yan kraliçe adayını kaptın başkasına bakarsan gözünü oyar
koskoca fransa sarayı elbet bakacak şeyler bulursun yani sütunlar diyorum sarayın mimarisi çok iyigülün dikenine katlanmak lazım öylesini bulmuşum sağa sola niye bakayım
dur bir içgüveysi girelimde saraya sonra sağı solu kolaçan ederizkoskoca fransa sarayı elbet bakacak şeyler bulursun yani sütunlar diyorum sarayın mimarisi çok iyi
kaç kaç rüyanda orhan bacakı görne sıkıcı bir gece? @Forumdash da kafayı çekip uyumaya gitti , @sürgünüm desen sabah 07 de foruma uğruyor .. yabancı dizileri kurcalayıp yoracak kimse kalmadı civarda
bende kaçayım artık
Yok hacı başimin zonklamasına dayanılmıyor ki uyuyayım SFU bakıyorum zar zorne sıkıcı bir gece? @Forumdash da kafayı çekip uyumaya gitti , @sürgünüm desen sabah 07 de foruma uğruyor .. yabancı dizileri kurcalayıp yoracak kimse kalmadı civarda
bende kaçayım artık
aslında gül ağa benzeri bişey olsa onu verirdik emreye soldakini beğenmeyecektir ama idare etsin artıkayy @xemrexxx e çok bile bence
o kafayla nasıl dizi izledin ben olsam direk uyurdumYok hacı başimin zonklamasına dayanılmıyor ki uyuyayım SFU bakıyorum zar zor
Siz Feet Under'in sezon finalini izliyorum şimdi, bütün dizileri tamamladım. Hangi diziye başlasam acaba?ne sıkıcı bir gece? @Forumdash da kafayı çekip uyumaya gitti , @sürgünüm desen sabah 07 de foruma uğruyor .. yabancı dizileri kurcalayıp yoracak kimse kalmadı civarda
bende kaçayım artık
homeland da kaçıncı sezondasın ?Siz Feet Under'in sezon finalini izliyorum şimdi, bütün dizileri tamamladım. Hangi diziye başlasam acaba?
İkisinide izleyip bitirdiğimi söyledim ya sana, unuttun mu?homeland da kaçıncı sezondasın ?
ama önce rectify i bitirmen lazım
rectify nin 2. sezonunun bitişine yorum yapmışmıydın ? benmi kaçırdım orayıİkisinide izleyip bitirdiğimi söyledim ya sana, unuttun mu?
Tüm sezona nasıl yorum yapayım, izlediğimi test etmek için bir sahne söyle hemen cevaplayım.rectify nin 2. sezonunun bitişine yorum yapmışmıydın ? benmi kaçırdım orayı
test etmek amaçlı demedimTüm sezona nasıl yorum yapayım, izlediğimi test etmek için bir sahne söyle hemen cevaplayım.
Sezonu bitirdiğin diziler için sezonluk yorum konusunda genel yorum yapabilirsin.Tüm sezona nasıl yorum yapayım, izlediğimi test etmek için bir sahne söyle hemen cevaplayım.
O sayfayı hiç kullanmamıştım ama şimdi iyi oldu. Rectify'in ikinci sezonunu 20 gün önce 2 günde bitirmiştim oraya yorumumu yaparım. Yoksa tek tek nasıl yorumlayım.Sezonu bitirdiğin diziler için sezonluk yorum konusunda genel yorum yapabilirsin.
https://fav10.net/forum/threads/son-bitirdiğiniz-yabancı-dizi-sezonu-ve-yorumu.213625/
Rectify'ın ikinci sezonu izlememedim ben daha ama Homeland yorumunu merak ettim. Bir ara onu da bekleriz.O sayfayı hiç kullanmamıştım ama şimdi iyi oldu. Rectify'in ikinci sezonunu 20 gün önce 2 günde bitirmiştim oraya yorumumu yaparım. Yoksa tek tek nasıl yorumlayım.
Homeland'ın 2 ve 3 sezonunu da bitirdim. Onun yorumunu da yaparım.Rectify'ın ikinci sezonu izlememedim ben daha ama Homeland yorumunu merak ettim. Bir ara onu da bekleriz.
boşu boşuna videoyu izlettirdin bize ortalık sap kaynıyor