gülün dikenine katlanmak lazımfarketmez soldaki kocasına çok iyi metresler buluyordusen derdine yan kraliçe adayını kaptın başkasına bakarsan gözünü oyar
![]()
gülün dikenine katlanmak lazımfarketmez soldaki kocasına çok iyi metresler buluyordusen derdine yan kraliçe adayını kaptın başkasına bakarsan gözünü oyar
![]()
koskoca fransa sarayı elbet bakacak şeyler bulursun yani sütunlar diyorum sarayın mimarisi çok iyigülün dikenine katlanmak lazımöylesini bulmuşum sağa sola niye bakayım
![]()
dur bir içgüveysi girelimde sarayakoskoca fransa sarayı elbet bakacak şeyler bulursun yani sütunlar diyorum sarayın mimarisi çok iyi![]()
kaç kaç rüyanda orhan bacakı görne sıkıcı bir gece? @Forumdash da kafayı çekip uyumaya gitti, @sürgünüm desen sabah 07 de foruma uğruyor .. yabancı dizileri kurcalayıp yoracak kimse kalmadı civarda
bende kaçayım artık![]()
Yok hacı başimin zonklamasına dayanılmıyor ki uyuyayımne sıkıcı bir gece? @Forumdash da kafayı çekip uyumaya gitti, @sürgünüm desen sabah 07 de foruma uğruyor .. yabancı dizileri kurcalayıp yoracak kimse kalmadı civarda
bende kaçayım artık![]()
aslında gül ağa benzeri bişey olsa onu verirdik emreye
o kafayla nasıl dizi izledin ben olsam direk uyurdumYok hacı başimin zonklamasına dayanılmıyor ki uyuyayımSFU bakıyorum zar zor
![]()
Siz Feet Under'in sezon finalini izliyorum şimdi, bütün dizileri tamamladım. Hangi diziye başlasam acaba?ne sıkıcı bir gece? @Forumdash da kafayı çekip uyumaya gitti, @sürgünüm desen sabah 07 de foruma uğruyor .. yabancı dizileri kurcalayıp yoracak kimse kalmadı civarda
bende kaçayım artık![]()
homeland da kaçıncı sezondasın ?Siz Feet Under'in sezon finalini izliyorum şimdi, bütün dizileri tamamladım. Hangi diziye başlasam acaba?![]()
İkisinide izleyip bitirdiğimi söyledim ya sana, unuttun mu?homeland da kaçıncı sezondasın ?
ama önce rectify i bitirmen lazım![]()
rectify nin 2. sezonunun bitişine yorum yapmışmıydın ? benmi kaçırdım orayıİkisinide izleyip bitirdiğimi söyledim ya sana, unuttun mu?![]()
Tüm sezona nasıl yorum yapayım, izlediğimi test etmek için bir sahne söyle hemen cevaplayım.rectify nin 2. sezonunun bitişine yorum yapmışmıydın ? benmi kaçırdım orayı![]()
test etmek amaçlı demedimTüm sezona nasıl yorum yapayım, izlediğimi test etmek için bir sahne söyle hemen cevaplayım.![]()
Sezonu bitirdiğin diziler için sezonluk yorum konusunda genel yorum yapabilirsin.Tüm sezona nasıl yorum yapayım, izlediğimi test etmek için bir sahne söyle hemen cevaplayım.![]()
O sayfayı hiç kullanmamıştım ama şimdi iyi oldu. Rectify'in ikinci sezonunu 20 gün önce 2 günde bitirmiştim oraya yorumumu yaparım. Yoksa tek tek nasıl yorumlayım.Sezonu bitirdiğin diziler için sezonluk yorum konusunda genel yorum yapabilirsin.
https://fav10.net/forum/threads/son-bitirdiğiniz-yabancı-dizi-sezonu-ve-yorumu.213625/
Rectify'ın ikinci sezonu izlememedim ben daha ama Homeland yorumunu merak ettim. Bir ara onu da bekleriz.O sayfayı hiç kullanmamıştım ama şimdi iyi oldu. Rectify'in ikinci sezonunu 20 gün önce 2 günde bitirmiştim oraya yorumumu yaparım. Yoksa tek tek nasıl yorumlayım.![]()
Homeland'ın 2 ve 3 sezonunu da bitirdim. Onun yorumunu da yaparım.Rectify'ın ikinci sezonu izlememedim ben daha ama Homeland yorumunu merak ettim. Bir ara onu da bekleriz.![]()
boşu boşuna videoyu izlettirdin bize ortalık sap kaynıyor