Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

dünya baronu´mu.? o zaman yüce majeste kim.? gerçi ben her ikisininde aynı kişinin olduğunu düşünüyorum.? yoksa çok saçma olur bence...

neyse dizi bu sezon tapınakçılardan ziyade onlardan güç alan hanedanları anlatacak bunun İçin

bu sahneyi izlemek gerek...

arkadaşlar samuel vanunun polata anlattıkları konular şahıslar dernekler kuruluşlar bu senenin konuları tekrar tekrar seyretmekte fayda var muazzam şeyler anlatıyor özellikle de rodshılds rockefeller ailelerinin bütün dünyaya nasıl hükmettiklerini anlatıyor bu sezonun konusu 10 sene evvel samuel tarafından polata aktarılmış konulardır :))))

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bwx-3LwCYAATvpT.jpg

@china_shangai abi toplanıtıda irfan şahin'de varmış,

Diğer diziler tarih ertelemede iyi performans sergiliyorlar.. en son herhalde Karadayı yeni bir erteleme gerçekleştirdi. Vadi bu konuda uzman olduğu için daha zamanı var. Yayın gününde ertelediği bile olmuştur. Set ekibi ne kadar 11 eylül dese bile, şuan için başlama tarihi bence halen meçhul..

Taptalk 2

Diğer diziler tarih ertelemede iyi performans sergiliyorlar.. en son herhalde Karadayı yeni bir erteleme gerçekleştirdi. Vadi bu konuda uzman olduğu için daha zamanı var. Yayın gününde ertelediği bile olmuştur. Set ekibi ne kadar 11 eylül dese bile, şuan için başlama tarihi bence halen meçhul..

Taptalk 2
aynen nedense bende 11 eylülde başlicağını sanmıyorum eğer öyle olsaydı dün duyururlardı

aynen nedense bende 11 eylülde başlicağını sanmıyorum eğer öyle olsaydı dün duyururlardı
bende de bir şüphe var bence 11 eylül planlanıyor ama yetişmeyebilir diye açıklanmıyor yani şu an durum belirsiz gibi geliyor ama ben 11 eylül e yetişmesini bekliyorum ve istiyorum tabi

bende de bir şüphe var bence 11 eylül planlanıyor ama yetişmeyebilir diye açıklanmıyor yani şu an durum belirsiz gibi geliyor ama ben 11 eylül e yetişmesini bekliyorum ve istiyorum tabi

Açıkçası bekleyecek sabrımız kalmadı.. 6 günü bile zor bekliyoruz. Erteleme çok kötü olur.

Taptalk 2

Bugün de bana denk geldi hep; kafenin önünden geçiyordum adam vadi izliyordu, otobüste adamın telefonu çaldı Cendere. Sonra 2 adam da Vadi'yi konuşuyorlardı durakta. :D

BwyHbm8CYAARoEY.jpg

Bugün de bana denk geldi hep; kafenin önünden geçiyordum adam vadi izliyordu, otobüste adamın telefonu çaldı Cendere. Sonra 2 adam da Vadi'yi konuşuyorlardı durakta. :D
yani vadi büyüklüğü işte 😀 ben koca koca adamların bir diziyi sokakta konuştuğunu pek görmedim ama vadi söz konusuysa bu gayet olağandır 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy