Kurtlar Vadisi Pusu - 230.Bölüm Fragmanı / Yeni Sezon

abi senin fikirlerin bizim için önemli paylaş bekliyoz ona göre​
Biraz işim var yapacam sanki kafama kayalar yağdı topa tutmuşsunuz beni

Kordon işte
y2r56M.png
Yok aga bu Kordon değil ya , nasıl benzettin ona :D

harbiden he bu şahıslardan objektiflik beklemiyorum bu tanıtımı bi star dizisi yapsaydı kalpten giderdi arkadaş heycandan :D

star tarihinde öyle bi fargman yoktur pardon vardır onu da vadi yapmıştır :kiki:
aga artık atma devri bitti ak koyun kara koyum meydana çıkacak gerçekler artık ortada olacak

abi senin fikirlerin bizim için önemli paylaş bekliyoz ona göre
Biraz işim var yapacam sanki kafama kayalar yağdı topa tutmuşsunuz beni
yok abi ondan vadicilerin hemen hepsinden yorum aldık bu konuda yorum yapması gereken insanların en başında geliyorsun , benim söylemem bundandır bunun dışında başka türlüsü söz konu olmaz

aga artık atma devri bitti ak koyun kara koyum meydana çıkacak gerçekler artık ortada olacak

yok abi ondan vadicilerin hemen hepsinden yorum aldık bu konuda yorum yapması gereken insanların en başında geliyorsun , benim söylemem bundandır bunun dışında başka türlüsü söz konu olmaz
Aynen @china_shangai abi herkes yorumunu yaptı birtek sen yapmadın ondan seni konuya etiketledik

Kurtlar Vadisi Pusu 230. Bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu efsanesi kaldığı yerden devam ediyor.

Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda yine çok konuşulacak bölümlerle ekranlara geliyor. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicilerini birbirinden kaliteli bölümler ve senaryosunda yer verdiği önemli konularla, yeni sezonunda da soluksuz izleyecekleri bölümlerle buluşturacak.
Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu benzersiz senaryosu, usta oyuncuları, deneyimli ekibiyle izleyicilerine her sezon reytingleri altüst eden kaliteli bölümleri sunmaya devam edecek. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda da yıllardır göstermiş olduğu başarıyı daha da yukarılara taşıyacak gibi gözüküyor.

Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D 'de kendi gününde ve kendi saatinde sevenleriyle buluşacak.

Yazete

aga karakter düştü ama oyunculuğu iyidir abartmayalım sattı bizi ama ben kenan çobanı her zaman çok beğenmişimdir

neyse pişman olacak olan onlar yazık ettiler kendilerine :( :D
Geçen sezon için dedim aga ben yoksa 10 yıllık karakter bende çok severim oyunculuğuna lafım yok. :)

vadi inanılmaz bi atak yapacak belli Necati Şaşmaz tarih yazacak tarih

reytingler tavanı delip geçecektir :D

senaryo on numara isimle tamam
yönetmen en kralları bizde :D
oyuncular tek tek geliyor o da tamam
kanal tamam

Polat Alemdar da hazır şov başlasın :D

ISID örgütü tamamen arabca, özelikle infaz sahnelerinde... FBI, SWAT, sahnelerinde kesinlikle inglizce konusulmasi gerekir.. Umarim türkce konusturmazlar.. karakterlerin tüm gercekligi kaybolur.. bu sezon bol alt yazi bekliyorum!

merak etme aga busefer çömez onur tan yok usta serdar akar var sadece alt yazı olucak ve harika bölümler geliyo 11 eylülü iple çekiyorum inşallah son dakika golü atıp vadiyi 1 hafta ertelemezler