evet abi bekliyorum yorumunu vadiyi yerin dibine soktunuz şimdi işte söz sırası bizdeHayırlı olsun Allah yollarını açık etsin
evet abi bekliyorum yorumunu vadiyi yerin dibine soktunuz şimdi işte söz sırası bizdeHayırlı olsun Allah yollarını açık etsin
Yok abi hadi yorumunu bekliyoruzabi senin fikirlerin bizim için önemli paylaş bekliyoz ona göreBiraz işim var yapacam sanki kafama kayalar yağdı topa tutmuşsunuz beni
Yok aga bu Kordon değil ya , nasıl benzettin onaKordon işte
![]()
aga artık atma devri bitti ak koyun kara koyum meydana çıkacak gerçekler artık ortada olacakharbiden he bu şahıslardan objektiflik beklemiyorum bu tanıtımı bi star dizisi yapsaydı kalpten giderdi arkadaş heycandan
star tarihinde öyle bi fargman yoktur pardon vardır onu da vadi yapmıştır![]()
yok abi ondan vadicilerin hemen hepsinden yorum aldık bu konuda yorum yapması gereken insanların en başında geliyorsun , benim söylemem bundandır bunun dışında başka türlüsü söz konu olmazabi senin fikirlerin bizim için önemli paylaş bekliyoz ona göre
Biraz işim var yapacam sanki kafama kayalar yağdı topa tutmuşsunuz beni
Aynen @china_shangai abi herkes yorumunu yaptı birtek sen yapmadın ondan seni konuya etiketledikaga artık atma devri bitti ak koyun kara koyum meydana çıkacak gerçekler artık ortada olacak
yok abi ondan vadicilerin hemen hepsinden yorum aldık bu konuda yorum yapması gereken insanların en başında geliyorsun , benim söylemem bundandır bunun dışında başka türlüsü söz konu olmaz
Yav aga durup durup eski adamlar miladı dolmuş adamları söylemese ya onlar bizi bırakıp gitti sen ise hala onları diyorsunLan Memati yok Abdül yok lan ben bunların yokluğunu nasıl kaldıracam ya🙂🙂
aga salla ya insan nelere alışıyor hem bizi satanlarla artık bizim işimiz olmaz giden gitmiştir giitiği gün bitmiştirLan Memati yok Abdül yok lan ben bunların yokluğunu nasıl kaldıracam ya🙂🙂
Kurtlar Vadisi Pusu 230. Bölüm fragmanı yayınlandı
Kurtlar Vadisi Pusu efsanesi kaldığı yerden devam ediyor.
Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda yine çok konuşulacak bölümlerle ekranlara geliyor. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu, izleyicilerini birbirinden kaliteli bölümler ve senaryosunda yer verdiği önemli konularla, yeni sezonunda da soluksuz izleyecekleri bölümlerle buluşturacak.
Türkiye'nin en uzun soluklu ve en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu benzersiz senaryosu, usta oyuncuları, deneyimli ekibiyle izleyicilerine her sezon reytingleri altüst eden kaliteli bölümleri sunmaya devam edecek. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda da yıllardır göstermiş olduğu başarıyı daha da yukarılara taşıyacak gibi gözüküyor.
Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D 'de kendi gününde ve kendi saatinde sevenleriyle buluşacak.
Yazete
Geçen sezon için dedim aga ben yoksa 10 yıllık karakter bende çok severim oyunculuğuna lafım yok.aga karakter düştü ama oyunculuğu iyidir abartmayalım sattı bizi ama ben kenan çobanı her zaman çok beğenmişimdir
neyse pişman olacak olan onlar yazık ettiler kendilerine![]()
![]()
bu zaten beklediğimiz bir hamleydi diğer türlü sahnee,ler çok sıradanlaşıp inandırıcılığı ortdan kalkıyorduArkadaşlar bu sezon dublajdan kurtuluyoruz. Yabancı sahneler altyazılı olacak![]()
aga bu bişey değil dün tanıtım çıktı ya o anda 44 kişi vardı konudaKonu çoştu.
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 10, Ziyaretçi: 8)
ISID örgütü tamamen arabca, özelikle infaz sahnelerinde... FBI, SWAT, sahnelerinde kesinlikle inglizce konusulmasi gerekir.. Umarim türkce konusturmazlar.. karakterlerin tüm gercekligi kaybolur.. bu sezon bol alt yazi bekliyorum!
merak etme aga busefer çömez onur tan yok usta serdar akar var sadece alt yazı olucak ve harika bölümler geliyo 11 eylülü iple çekiyorum inşallah son dakika golü atıp vadiyi 1 hafta ertelemezler
Kesin bilgi mi? insallah öyle olur.Arkadaşlar bu sezon dublajdan kurtuluyoruz. Yabancı sahneler altyazılı olacak![]()