İlkin Tüfekçi @ilkinnt ·
Biz herşeyi çözdük derken , herşey yeni başlıyormuş meğer 😉#karaparaaşk Eylül'de...
Biz herşeyi çözdük derken , herşey yeni başlıyormuş meğer 😉
Emre bunu sen yaptın dimi?Ekli dosyayı görüntüle 38355
engino fanları da diziden mutlu değil galiba kendilerince yeni dizi hazırlamışlar
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash @ABAY_06 @olizvel
aferin ama hadlerini biliyorlar ortaya meryemi koymuşlar
Bu fotoyu engino fanlari hazirlamamistir.cunku ece-melek-hilal uclusunu enginle isteyen enginci yoktur ama diziden ben sahsen mutlu degilim.ocakta falan bitse fena olmaz.Ekli dosyayı görüntüle 38355
engino fanları da diziden mutlu değil galiba kendilerince yeni dizi hazırlamışlar
twitterdan gördüğüm kadarıyla engin fanıydı tekrar bakarımBu fotoyu engino fanlari hazirlamamistir.cunku ece-melek-hilal uclusunu enginle isteyen enginci yoktur ama diziden ben sahsen mutlu degilim.ocakta falan bitse fena olmaz.
Martta giren dram dizisi icin iyi oranlar aldi bence.ama ben bitmesini istiyorum.twitterdan gördüğüm kadarıyla engin fanıydı tekrar bakarım
fgsn den sonra kpa engine olmadı 2 yıl beklendi beklentiyi karşılayamadı dizi
bu sahneler telefon uygulamasi icin cekilmisti.dizi esnasinda bunlari izliycem diye diziye bakamamistim 😛hahhaha çok komik ve saçma sapan sahneler dizi tadında değil kesinlikle
tiyatro gösterisi gibi olmuş özellikle ilk sahne sibel ve elifin babası yılın en saçma sahnesi olurdu çıkarılması isabet olmuş
Tuba olmayınca ne yapalım bunuEkli dosyayı görüntüle 38355
adamın kariyeri geriye gidecek kpa uzadıkçaTuba olmayınca ne yapalım bunu
Aksine ileri gidiyoradamın kariyeri geriye gidecek kpa uzadıkça
Engin hayranlari daha once Tuvanayla bir fragman sunmustlar ve dilerkleri gercek oldu) simdide Meryem ile ilerde partner olursa sasirmam ve sevinirim) yalniz bu resimdeki kadro yikiliyor)Ekli dosyayı görüntüle 38355
tuvana ile pek gerçek olmadı gibi neyse meryemle enginin oynadığı dizi en çok izlenen türk dizisi olabilir yurtdışında ancak engini de meryemi de balık etli sevdi bu millet daha fazla zayıflamasınlar mümkünseEngin hayranlari daha once Tuvanayla bir fragman sunmustlar ve dilerkleri gercek oldu) simdide Meryem ile ilerde partner olursa sasirmam ve sevinirim) yalniz bu resimdeki kadro yikiliyor)
bnm adım murat mı .ss
görüldüğü gibi kim olduğundan emin değilim enginciler beğendiği için enginci yapmıştır dedimtwitterdan gördüğüm kadarıyla engin fanıydı tekrar bakarım
fgsn den sonra kpa engine olmadı 2 yıl beklendi beklentiyi karşılayamadı dizi
şekil a dreamciğim fazla uzağa bakmaya gerek forumda bile beğenmeyen engin fanları varMartta giren dram dizisi icin iyi oranlar aldi bence.ama ben bitmesini istiyorum.
genele aykiri konusuyorum ben.Beni cok takma
bu sahneler telefon uygulamasi icin cekilmisti.dizi esnasinda bunlari izliycem diye diziye bakamamistim 😛