2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoo ben isterim geçmişte de istedim yine isterim de kurallar işte izin vermiyor :D
İstesen nolucak, geçen yıl sen oy istedin ben Karadayı'ya verdim oyumu. Senin ağzına baksam seçimde Ak Partiye verirdim oyumu.:)

İstesen nolucak, geçen yıl sen oy istedin ben Karadayı'ya verdim oyumu. Senin ağzına baksam seçimde Ak Partiye verirdim oyumu.:)
o senin sorunun bana vadi deyip karadayıya atmışsan o benim sorunum değil açtırma bana eski defterleri be aga :D
o başka bu başka yakınım olsaydın gerçekte zorla akp ye attırırdım evet öyle huylarım var :D

o senin sorunun bana vadi deyip karadayıya atmışsan o benim sorunum değil açtırma bana eski defterleri be aga :D
o başka bu başka yakınım olsaydın gerçekte zorla akp ye attırırdım evet öyle huylarım var :D
Karadayı'ya atacağımı söylemiştim sana biliyorsun. Vadiye oy atacağım diye hiç bu zamana kadar söz vermedim.

Ak Partiye gelince babam AKP'ye oy veriyor o ikna edememiş beni, sen mi ikna edeceksin?:)

Neyse yeterince konu dışına çıktık, konu kilitlenmeden burada kapatalım.

Son olarak şunu söyleyim, Ben senelerdir Kurtlar Vadisi'ni izlediğim için oy attım. Hiçbir vadici arkadaşın hatrına oy falan atmam.

Karadayı'ya atacağımı söylemiştim sana biliyorsun. Vadiye oy atacağım diye hiç bu zamana kadar söz vermedim.

Ak Partiye gelince babam AKP'ye oy veriyor o ikna edememiş beni, sen mi ikna edeceksin?:)

Neyse yeterince konu dışına çıktık, konu kilitlenmeden burada kapatalım.

Son olarak şunu söyleyim, Ben senelerdir Kurtlar Vadisi'ni izlediğim için oy attım. Hiçbir vadici arkadaşın hatrına oy falan atmam.
neyse konuyu uzatmıyorum ama bana konuda kimse posta koymasın aga cesaret edemez falan ederim ettim de

yav bu saatte kim galipe oy atıyor bırakın bu işleri neler neler komik :D

Forumda öylesine yapılan bir etkinlik için atılan mesajları büyük bir keyifle okudum. Gecemi renklendiren herkese teşekkürler. :A

Gerçekten de akıl karı şeyler değil yazılanlar. :D Bir etkinlik alt tarafı yahu. Sevdiğin dizi kazanamazsa hemen olayı hileye falan bağlamaya gerek yok. :D İleride hatta birkaç sene sonra bu konuya gelip attığınız mesajları bir okuyun. Katıla katıla gülersiniz. :A Size hiçbir şey sağlamayacak bir etkinlik için kıyameti koparmışsınız. :A

Neyse gelecek yılın finalini sabırsızlıkla bekliyorum. :D

Forumda öylesine yapılan bir etkinlik için atılan mesajları büyük bir keyifle okudum. Gecemi renklendiren herkese teşekkürler. :A

Gerçekten de akıl karı şeyler değil yazılanlar. :D Bir etkinlik alt tarafı yahu. Sevdiğin dizi kazanamazsa hemen olayı hileye falan bağlamaya gerek yok. :D İleride hatta birkaç sene sonra bu konuya gelip attığınız mesajları bir okuyun. Katıla katıla gülersiniz. :A Size hiçbir şey sağlamayacak bir etkinlik için kıyameti koparmışsınız. :A

Vadi'ye atsana oyunu. Bi şe denicem. .ss ( :D)

o değilde vadi olmasa bu forum çoktan bitmişti bence :D
foruma girmeyen yorum atmayan adamlar vadi oylamalarında foruma giriyor mesaj yazıyor baksana orçun 5 ay sonra mesaj yazdı
sakin olun beyler şampiyon sizsiniz he he :D

Vadi'ye atsana oyunu. Bi şe denicem. .ss ( :D)
Ben oy kullananı bildiğin 3-4 gün olmuştur. :D

o değilde vadi olmasa bu forum çoktan bitmişti bence :D
foruma girmeyen yorum atmayan adamlar vadi oylamalarında foruma giriyor mesaj yazıyor baksana orçun 5 ay sonra mesaj yazdı
sakin olun beyler şampiyon sizsiniz he he :D
Yok forumda aktifim son günlerde. Yabancı dizi konularını takip etseydin görürdün. :Z

Bizde biliyoruz etkinlik olduğunu burada yazanlar kıyamet koparmak değil milletin içinden gelenlerini yazmak bu konu seni ilgilendirmiyor diye komik gelebilir ama ben komik bir tarafı göremiyorum.Çok mu gülmek istiyorsun mesajını beğenene bak sonra konuyu tekrar oku :D

Bizde biliyoruz etkinlik olduğunu burada yazanlar kıyamet koparmak değil milletin içinden gelenlerini yazmak bu konu seni ilgilendirmiyor diye komik gelebilir ama ben komik bir tarafı göremiyorum.Çok mu gülmek istiyorsun mesajını beğenenlere bak sonra konuyu tekrar oku :D
Mesajını ben de beğendim Orçun'un. -ki şu an 2 beğenen var sadece- Ve bu yazdığım konuya 3. mesajım bu. Okusun tekrar. :D

vadi sayesinde forumda toz olanlar geri dönüyor 5 saniyeliğine de olsa 36 oymuş hadi la :D prncss.. foruma gelir gelmez oylama konusunu görüyor girip hemen oy kullanıyor ve çıkıyor daha da yok :D bi daha ki foruma girişi seneye olur yine vadi oylamasında

aga böyle haksızlıklar hileler olmuyor ya tamam alt tarafı bi oylama ama kabul edilemez

Bizde biliyoruz etkinlik olduğunu burada yazanlar kıyamet koparmak değil milletin içinden gelenlerini yazmak bu konu seni ilgilendirmiyor diye komik gelebilir ama ben komik bir tarafı göremiyorum.Çok mu gülmek istiyorsun mesajını beğenenlere bak sonra konuyu tekrar oku :D
Valla berkann'ın mesajı yok zaten bu konuda neredeyse görmedim yani ben. xemrexx zaten troll adam. :D Tabii sizin açınızdan komik olmayabilir yazılanlar ama ben güldüm açıkcası. :D

Valla berkann'ın mesajı yok zaten bu konuda neredeyse görmedim yani ben. xemrexx zaten troll adam. :D Tabii sizin açınızdan komik olmayabilir yazılanlar ama ben güldüm açıkcası. :D
Bende konuya fazla mesaj yazmadım öz mesajlar yazdım ama okunanları okudum ve gülünecek taraf görmedim kendimce .Cümlemi düzelttim lakin geç düzeltmişim mesajı beğenene bak diyecektim yani ben sadece xemrexxx'den bahsettim .Xemrexxx nasıl adam mı diye sorduğumu hatırlamıyorum .Kısacası sen kendi düşünceni belli ettin bende kendi düşüncemi belli ettim sadece tek sıkıntı abilik tavsiyesi verir gibi mesaj yazman amacın öyle olmuyabilir ama ben öyle algıladım .

akıl yaşta değil baştadır derler ama herkes sınırını bilsin benden bilmem kaç yaş küçük çocuk ufak kardeşimden küçük kardeşim bana abilik taslarsa olmaz lütfen yerimizi bilelim :)

Bende konuya fazla mesaj yazmadım öz mesajlar yazdım ama okunanları okudum ve gülünecek taraf görmedim kendimce .Cümlemi düzelttim lakin geç düzeltmişim mesajı beğenene bak diyecektim yani ben sadece xemrexxx'den bahsettim .Xemrexxx nasıl adam mı diye sorduğumu hatırlamıyorum .Kısacası sen kendi düşünceni belli ettin bende kendi düşüncemi belli ettim sadece tek sıkıntı abilik tavsiyesi verir gibi mesaj yazman amacın öyle olmuyabilir ama ben öyle algıladım .
Ben forumdaki en küçük üyelerden biriyim o yüzden abilik taslama gibi bir amacım yok. Öyle göründüyse mizacıma dikkat ederim bir sonraki sefer. :)

xemrexx troll adam yani dediklerini ciddiye almaya gerek yok demek istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...