Bir tek senle anlasamıyorum bu kelimeleri kışkırtma olarak algılıyorsan birsey diyememneyin yenilgisi şampiyon sakin ol bu da dün gelmiş bizi kışkırtacak
Bir tek senle anlasamıyorum bu kelimeleri kışkırtma olarak algılıyorsan birsey diyememneyin yenilgisi şampiyon sakin ol bu da dün gelmiş bizi kışkırtacak
Zaten xemrexxx'i biliyoruz biz . Tamam o zaman no problem ):Ben forumdaki en küçük üyelerden biriyim o yüzden abilik taslama gibi bir amacım yok. Öyle göründüyse mizacıma dikkat ederim bir sonraki sefer.
xemrexx troll adam yani dediklerini ciddiye almaya gerek yok demek istedim.
senle diyolağa girmiyorum anlaşma gibi bi durum olamaz ne olarak algılayalım harunnnnBir tek senle anlasamıyorum bu kelimeleri kışkırtma olarak algılıyorsan birsey diyemem
Diyoloğa girmiyorum diyorsun benle şuan konusuyorsun , algılamana gerek yok bu arada sen daha önceden algılamadan cvp veriyordunsenle diyolağa girmiyorum anlaşma gibi bi durum olamaz ne olarak algılayalım harunnnn
seni daha önce kaale aldım mı bilmiyorum ama forumda herkesi kaale alma gibi bi durumum yok kusura bakma o yüzdenDiyoloğa girmiyorum diyorsun benle şuan konusuyorsun , algılamana gerek yok bu arada sen daha önceden algılamadan cvp veriyordun
Bu anı bekliyodun demi
oh olsun sana beter ol@takas ben dün gece yatmadan önce oyunu saklayanlar var demiştim ve en fazla 2 oy daha kullanılıcak diye yazmıstım bazılarının sakladığını biliyordum çünkü
kurtlar vadisinin eşitlemesini bekliyordular eşitlenir eşitlenmez gallip dervişe attılar hemen
sonra son saklayan kişide @xemrexxx onunda beklediğini duymustum oda atıp galip derviş kazanmıs oldu bende üzüldüm ama oyunu istedikleri zaman atabilirler sonucta eğer 1 farkla
yenilseydik sürgünümün oyu değiştirilmediği için uzun bir eleştiri yazısı hazırlamıştım
ama malesef sürgünümün oyuda bizi kurtarmıyormuş şuankı durumda
çok uzatmayada gerek yok zaten artık galip dervişi tebrik ederim başka yapıcak birşey yok😵